Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lényeg hogy idomos.. :D
Nem! De má mind1 !
Sziasztok
1 hónap és MEgjön a uj gépem 2008-as Fz6 fazer s2 ABS :)
Véleményeket kérek,hogy jól választotam e?:P:D
Jah és Szürke a moci Fekete Felnivel mien Fleni csikot érdemes venni rá?:)
Akarom bírom a szenvedéstfőleg más arcán,kisfiú
A fórumra:
csiba melós!
Kötsögök szemetekre ráugrok páros lábbal.
nah húzás aludni mert szétverek mindenkit!
tudjátok nekem csak egy N es fazerem van, amolyan maga mutogató , kerület vagy háztömb kerülő motor!
de nem is titkolom, döglenek utána nők,,,
Te vagy GÁZOS
hát ha egy motorolánc élettartamát nézzük...
énszerintem a befolyásoló és a döntő dolog a használat, nem pedíg a karbantartás..
biztos ártani nem árt ha folyton fújkodjuk, meg mossuk... de baszhatjuk a dolgot ha 200 méterenként kerékrevágjuk a vasat, és gyorsulgatunk minden lámpánál, szarúl kupungolgatunk stb...
Akkor meg minek írogatsz ide ha nem is fazered van? Megtaláljalak téged is? De személyesen!
Ja télleg az enyém 1,4-es és nem gázos,nem ilyen hatszázaspöcsköszörű,bár használni nem igen tudom de akkor is benzint kap inni
Köszönöm kfz6,nem nehéz,bár még soha nem találkoztunk,de tipikus ember típus vagy. Mindenkinek van legalább két ilyen "rosszindulatuan sértőn mindig megmondom" fajta ismerőse. Na de elég Csernu-feelingből.
Mert már öreg vagy morcos,és kezd összeszáradni az agyad
megtalálsz a motorozz.hu-n
Kis népművészeti agyagedény.
Ezek szerint összegyűjtöd magad köré a köcsögöket és csak azokkal vagy hajlandó motorozni.
hát majdnem.
Krisztián egy köcsög
Én ismerem.
Lehet kicsit nyersen fogalmaztam, de ez így van. Ha tetszik, ha nem.
Kfz6 az a motoros akivel elmész túrázni és ha 400 km után megállnál valamiért öl-lenéz a tekintetével! De ha az ő 90 kmh jára rá mersz előzni 102-vel neked annyi. Nekem is van ilyen mocis ismerősöm,na őt soha nem hívjuk mocizni!

Ja peeti85 ezt már más is mondta a láncrol.
Az adatlapot illik kitölteni.
Na ugye,bár Kfz6-hoz képest egy angyal lehet......
ez a szöveg nagyon teccik Krisztián.. :D
sőt akik nem csak a környékbeli utcákban használják a motorot napsütésben azok általában nem csínálnak belőle szépségversenyt. ..mint n-es mindígmosós fényezős leömlőpolirozós láncfujkodós kollégák :D
egyébként a lánc spérzésben kezdek kételkedni.. ismerek olyat aki soha nem fújkodja a láncot mégis többet elmegy vele mint akik folyton taknyolják...