Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1000000huf ért megcsinálom neked vagy naked
24000 km ren a láncod egyszer lett feszitve
A gumi még gyári
Bakker, én is pont a kis akáckupacot néztem ki magamnak.
Nekem az a sok fa kellene, ami a motorod mögött van.
először is ezt akartam csak foglalt volt és beidegesedtem és úgy lett fézerpéter,mostmár lehet változtatni,egyszer.
a "nagy"jelző csak arra utal,hogy már megszületett a kicsi.
nemvagyok én olyan nagy.
Szia!

Köszi már jól vagyok, gyakorlatilag teljesen helyrejött már a hátam. A motor az meg 80%-os, még a fényezés hiányzik meg még apróbb szerelések. Május 1-ig ki van vonva a forgalomból, addigra bőven kész lesz aztán lehet menni. Majd gurulunk.
még mindig fent áll a jelenség még mindig le is fullad
nagy canga
mi lett veled
ezért nemhagyom el a tipust.
fézerpéter voltam ,mostmár Cangára váltottam végre.
üdv. eladó yamaha fz1 s , 2006-os, első tulajtól magyarországi, 24000 km-rel, teljesen sérülés és karcmentes gyári! nem túlzás az ország legmegkíméltebb fz 1-ese! még a gyári gumikkal, fékbetétekkel, a láncon egyszer lett feszítve új kora óta állandóan tisztítva és fújva van. az első fékbetétek is gyáriak még és legalább 50 %-osak. stb..., . minden garantált ! 1 tulaj! többet telefonon! csere nem érdekel! irányár 1.790 mft. 0630/958-9754
bar a hatso gumma nem jo nektek...
Sziasztok!
FreePeti! Voltam ma késő délután, munka után egy kört. Most jöttem meg. Beszéltünk az alapjáratról : hidegen 1700-1800 . Pár perc melegítés után, amikor már két led világít : 920-980 . Mikor már teljesen bemelegedett : 1080-1130.
Na szakértsd meg, hogy mi van
szevasztok sracok,

ha valakit erdekel, surgosen elado egy varatlan anyagi kiadas miatt a mult hetvegen vasarolt pilot road 2-es gumijaim. bandit topicban van is rola fenykep.
sorry a belevauert, csak lattam, hogy valaki ilyen utan (is) erdeklodik.

udv.!
vehetnél egy kawát....
elhívnál minket is, és a kijáratnál mindíg cserélnénk.. :D
most olvastam hogy kawa tulajoknak lessz a ringen ingyenes pályamotorozás ,nekünk miért nem
ez már rasszizmus

Egyébként meg,én is.
Végül is,már más néven fut.
Jézusom?! nem tudom mi van vele, rég láttam
Jézusom.Mondtam?
FZ6 blogon fenn van,a képek is onnan vannak...egyszerűbb a forrást kérdezni...
márkát meg kell fizetni
Aham , köszönöm. Mindkét gumi egy tízessel combosabb, mint az akciós Conti... Na majd meglátjuk...
itt van uj viszonylag olcson ITT meg használt viszonylag jo árban
Köszi a tippet, vagányabb a 2-es ezzel a hegyesebb profillal .
amit én ajánlok az michelin pilot road II vagy dunlop roadsmart
ITT az üllés púp,,,
ja szerinted magyarországi a motor