Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szilikon csöcsök ?!
itt már keményen nyomjak a srácok
Egyébként a galériák között érdemes bele nézni az autókiállítás 2006 szeptember nevezetűbe...
Meg fogjátok találni a képet,amire gondolok
Még jó hogy...BMW-t kocsiba...ne viccelj.
köszönöm
azt már tudjok hogy neked van izlésed
te Picassóóóóóóóóóó
Egyet értek...viszont BMW kilőve...nekem ízlésem is van.
most jelen pillanatban elől egyel kisebb hátul kettővel nagyobb van, ami pályára tökéletes is lenne, de hát a km erek nagy részét közuton töltöm, igy maradni fog elöl egyel kisebb hátul gyári,

persze erősebb valamivel, de ez számomra akkor látszódott amikor meghajtottam, gyári áttétellel 220 fele elég lassacskán gyorsult, a -1 es kisfogaskerékkel seperc alatt eléri a 220at és utána is könnyebben megy még,,,

amugy meg alacsonyabb fordulaton is jobb, vagy akár hegyekben is észrevenni az előnyét vagy kétszemélyel megpakolva is,,,
Erősebbnek érezted 5.-ben, 6.-ban? Jobban tolt?
én tavaly végig ugy mentem, tökéletes,,, nyugodtan tedd fel
Sziasztok!
Van-e valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy hogyan viselkedik a 600-as, ha egyel kisebb lánckereket teszek fel előre.

Köszi
vennék én többet is ha lenne miből
kéne egy speed, egy jo naked, egy túra motor, egy enduro, no egy robesz is beférne jöhetne még egy 4X4es kvad, egy bmw m3as egy jo kus Uaz meg valami motorszállítós nyavaja,
nah kb ennyi lenne a géppark akkor tök meglennék elégedve
Kettőt vegyél.
fz1 yamahawordnél 2.3misi
fz8 2.498.000Ft
most cool tv hadházi
nemvoltam.
Ozd környékén tévedtem el,jó szar minőségű atakat tatáltam.
sanszos, hogy amint van rá lehetőségem lecserélem a fazert egy varaderora.. az a stílus jobban teccik, meg a 190es magaságomhoz jobban illik.
letekertem 360km-t elég volt mára..
varadero turán voltam megint, most a vértesben.
jó volt :)
nah miujság? nem motoroztok ?
én ma kocsiba cseréltem le a fék olajat, 5 éves olaj csurgott le, itt volt már az ideje,,,
Gratulálunk.Ön nyert!
Hali!

Nekem anno az ETZ-n kiugrott a gázcsutka és még egy picit rá lehetett húzni a gázt, na azt hívtam gázrásegítésnek, vagy turbo-nak

Üdv:Jim-X
Peti, ha Pesten jársz nem szereznél egy ilyet nekem? Egerben nem igazán kapható...
(ez a shox.hu ról van)
ülj le! Egyes! Rossz válasz