Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de tényleg... nem tudtátok volna belőni, hogy közpére essen ?
ez így olyan buzis... szóval olyan műanyagolvasztósdi... neeem ?
..na tegnap megrendeltem a pilot road2-met...
párban vettem, nem volt olcsó holnap ha felrkaják meg megírom mik a tapasztalatok.. de szerintem agyonkoptatott bt20 után teljesen heppy leszek :D
Ha az esztétika miatt került bele az a cső akkor miért nem középre?Így nem szép de legalább ronda
Készülj...
link
Csak a végét nyitottuk meg semelyik felfogatási pontot nem érintettük!Meg nem a sajátját hanem vettem egy másikat.Piros csíknál elvágva majd a vékony csövek kivéve de csak a végétől és helyükre 40 es cső került az esztétika miatt.Szerintem ideális lett.Szép mély, de sajnos a videó nem adja vissza
szétvágtad
Nem, nem ez nem PRC Saját készítésű, nem olyan vad de pont illik a motorhoz ilyennek kéne lenni gyárilag.Szerintem
User manualt már kaptam nekem a szerelési útmutató kéne
úgy szintén...de ezen a nyamvadton nem ott van
az a tábla, általában alu, és a váz nyaknál található,
legalább is az eddigi motorjaimnál mind,,,,
szerintem is leszedték
na mind1...megkérdezem az RS fórumban,hátha a felni és a gumi közé van rejtve...
esetleg lehet már leszedték

minden motoron kell lennie,,,simsontol kezdve yamaháig,,,
a fél világ nem találta.nem hiszem h enyémmel lenne baj
rossz a szemed

RS 125 ('95 évj.) ezen nem nagyon találom.
adatlap
Valami okos...hogy hívják a vasakon az a fémlapot amin pár adat található?
Magyarul el sem tudom képzelni,hogy mi a neve
nah mi a dörgés erre fele remélem mindeki motorozott a hétvégén
Helo. Az egyik barátom keres 2004es fazerhez fejidomot ha esetleg tud valaki kicsit sérült is érdekli emberi áron. Ha valaki tud valamit jelezze!

THX Tomee
Neked mid nincs eladó?Számla van róla? De taligát már a mai világban szeb jobb kerekekkel szerelnek
ha valakit érdekel van egy eladó jó állapotú, hibátlan dunlop d252es hátsó gumim eladó, akár felnivel együtt
Neeeem dehogy.
Hétvégén mentem a kurváért mert olajcsere/szűrőcsere/fékolajcsere/kormánycsapágycsere volt.
Viszont a levegőszűrőm elég ratyi állapotban van.Lehet hogy a romániai porozás tett be neki.
nah te csak gyúrjál vazze
remélem hétvégén nem tört elő a másik éned (Picasso)
de legalább,szép...kerek.....