Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elküldtem , remélem megkapod 9,6 MB
Ez egy beszkennelt összeszerelési rajz ,amit adtak a vásárláskor.
Szia!
Köszi a segítséget előre is!
Bigt@freemail.hu
Tamás
Szia!
bigt@freemail.hu
Köszi a segítséget!
Tamás
bigt !
ha aktuális még, akkor add meg az e-mail címedet és elküldöm arra.
Megpróbálom újra
Itt egy gyári rajz !
én a kínai piacoon láttam egy, kicsi óccó bőrnek nevezett, kabátott az ara öcáá ft vigyázzz kocsi kocsi

jah amugy boldog névnapot
Hali ... még mindíg nincs jó bőrkabátom! Valakinek valami keveset használt eladó 58 -as méretű?
Nekem nem túl nagy a bicepszem, csak vállban vagyok kissé széles .S akárhogy állítottam sehogy sem akart tökéletes lenni.
Erre a túrára megy vki?
azt állítgathatod amerre akarod ha kicsi vagy ha nagy ha mozogsz látsz benn ha nem akkor semmit már az fzs600am is ilyen volt. Lehet túl nagy a bicepszem
ez valami eszméletlen...
r1-el ezt megcsínálni és itt a bizonyíték, hogy meg lehet.
egyébként valamilyen szinten őrültnek is kell lenni.
azért kíváncsi lennék mongyuk egy részletes elemzés mit mutatna a blokk alakatrészeiről, vagy akár az egész motorról... hogy is bírja az r1 amikor ömlik ki a kipufogóból a sár.. és mégis elindúl... félelmetes..
Mit tanultál a fékezésről?

Ja és melyik tréningen voltál?
ezt már látta vki
250 000 km R1 en ez a komoly.túrák
akkor még sokat mehetek a motorommal mert csak 30 000 km van benne.
hu
ma részt vettem egy vezetés teknikai tréningen.
mindenkinek ajánlom nagyon hasznos.... a fékezésről sokat tanúltam.
viszon a széles kormányom miatt nagyon sokat szenvedtem.
Teljesen elfordítva ütközik a térdemben... ez van.. és egyből kibillenek az egyensúlyból...
akinek gyári kormánya van annak szerintem gyerekjáték.
Jaja, a jobbra kanyarodásnál voltak gondok, de meg lehet szokni

Üdv:Jim-X
Ami szerintem nagyon béna a harlikon, az az index. A balra index gombja a bal, a jobbra indexé pedig a jobb kormányvégen van. És nyomva kell tartani. Jobbra kanyarodásnál a gázkezelés és fékezés közben még a hüvelykujjaddal is matatnod kell.
Srácok, a neten kutatok első porvédőt. Az létezik, hogy a 99-00 -s 600-as fazeré nem jó a 2002-eshez? ( http://cgi.ebay.com/Yamaha-FZS... ) Csak mert más oldalon 98-2003-ig meg ugyanazokat az alkatrészeket ajánlották az első telóhoz.
Köszi a segítséget előre is!
mindenki tesztmotorozk
Ezt a gépet próbáltam ma.
Kellemesen csalódtam benne, egész jól lehet vezetni, kényelmes, puha a kuplung és az ülés. Viszont hiába az 1500 köbcenti, dinamikára a jól bevált kis Fazeremmel nagyobbat tudok motorozni.
nem lehet hogy csak jól be kell állítani
Sajnos ez így igaz
Ahogy látom nincs benne
hali

multkor Nyulnak linkeltem be motorozz.hu n
ez az