Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legolcsóbb az NKH vizsga államosáin. Mozaik, Vasgereben utca.
Soroksári ú, , Autóclub, ott egy kicsit hosszabb, de zökkenő mentesebb.
A holnap szerintem nem lesz jó, de azért lécci add meg az elérhetőségüket, felhívom őket.
En tudok veresegyhazon, holnap szerintem jo is lenne.
Kell a kontakt?
?
Szevasztok fórumlakók! Tudtok egy gyors és olcsó helyet műszaki vizsgához? Valahol nem túl messze, még Budapesten.
Eddig még nem olvadt meg de nem hiszem hogy megfog.Nekem tetszik a dolog sehol nem ér hozzá a műanyaghoz.Igazából nem is gondolkoztam azon hogy középre tegyem vagy sem.Lehet ha legközelebb csinálnám másképpen meg finomítanám de nekem megfelel így is.
Ezek Kínaiak és Indiaiak voltak.De jobbára mindegy amelyik szorul az néha ugrik,és én is
Akkor terjeszkednek?
Nekem kell az én motorom pedig örök garis.Csak azok már rég megdöglöttek akik azt vállalták
szaladni már megint rosszat tettél a tűzre vagy valakit jol megszívattál
73 % os rendel, akkor a gyárinak a 27%át kivágom, oszt mehet vissza, neked bevezető áron megcsinálom blokk élettartamára nem válalok felelősséget
Nyóckerben voltál...?
Nekem hozz egy 73 százalékosat,úgy is dagadt vagyok hátha majd könnyebben kapok levegőt Néha a munkám során nagy szükségem van rá,mikor szaladni kell Mint tegnap
Mivel leírtad,hogy tudsz több félét is és közöttük ott fityeg a 30%-os akkor nem értem az előbbi értetlenkedésedet.
Mert ugye,nincs rajta "nagy piros betűkkel."
minek menjek boltba, kapásbol mondok neked 4et
tudok gyárit
tudok sportbol több félét is, 30% 50% 100% osat
de igazábol 0-100% bármilyet lehet szerezni, legalább is nállam
Wow,LOL
Ez örök kédés marad,de egy biztos kurvára nincs rá szükség
Holnap ha lesz időd ballagj be egy boltba,és lesd meg milyen típusúakat lehet kapni.Aztán majd átrágjuk a témát.
biztos rá van irva nagy piros betűkkel hogy PLUSZ 30% ( ahogy Rosszi is mondta 20% piszok 10% egyébb )
Eezek szerint megjavult a látásod
vettél már ilyet valaha?
ha még nem,akkor értem miért kérdezed.
Csak sejtései vannak,20% kosz 10%egyéb
mivel mérted meg hogy pont 30% al többet enged be
aztán vigyázz vele, elég gyakran takarisd mert rottyon lesz a blokkod
Koszos volt a légszűrőm...ma lett bele dobva a sport. 30%-al többet szippant....és a lényeg az,hogy mosható.
ismerte vki? link
Jó gumi.Egészségedre.