Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja igy már értem
hát ez az, abba sose 80 kmer van, és hát elég pofátlan hogy igy árulja,,, lehet irok is neki

amugy azok a szőrök még sok km eren keresztül rajta lesznek, kellneki vagy 2-300 kmer legalább is elől biztos
én arra utaltam csak, hogy egy 80 km-t futott gumin még bőven látszanak a kis szőröcskék..
de a linkelt kép alapján ez nem igazán kivehtő... :D
NEM ÉRTEM! miért baj ha rajta vannak még a kis szőrök
ennyivvel liíroda gumit? vagy rosszul értelmezem
hali
na felrakták ma du. a mocira a pilot road2 gumijaimat...
kb 80-100 km-t mentem vele még ma késő délután...
hát a gumin mindenhol még rajta vannak a kis szőrök..
szóval ennyit arról a gumiról...
néha olyan hirdetéseket látok hogy legszivesebben irnék neki hogy hülye vagy e
valaki elhiszi hogy ez a gumi 80 km ert futott
nah hali
Nekem is ez lett volna a célom de nem tudtuk megvalósítani sajnos és így ez a megoldás lett.Amúgy hogy szedted ki a csöveket?
hali
köszi, ez tényleg valamivel barátibb ár, mint a konkurencia sisakai ebben a kategóriában.
Shoei Raid II. IMET Üllői út.Vagy ha van valami aktuális akció,akkor bármit.Egy decibellel van elmaradva a súbert mögött De garantálom hogy szélzaj mentes,csupasz motoron.
vagy másképp megfogallmazva a kérdésem....
Melyik a leghalkabb bukósisak amit 100ezer ft alatt meg tudok venni ?
Nem tudtok valami weblapot ahol bukósisakok vannak tesztelve szélzaj szerint... ?
A shox honlapján most néztem, de a plexik alatt nincsen semmi... HA eldobom az AGV-t messzire, akkor sem lesz semmi baja nyugi...

Üdv:Jim-X
Ezért a modosításér kár volt szétvágnotok a dobot. Én eggy éve már hogy átalakítottam az enyémet hasonlóra,csak a vékony csöveket teljes hosszában kicseréltem a hővédő csővég átmérőjére, persze vékony falura,anélkül,hogy szétvágtam volna a dobot, igy nincsenek ronda felesleges hegesztések a dobon amiket el kéne tüntetni.A hangjával én is nagyin meg vagyok elégedve ,nem hivalkodó,de kellöén mély tónusu.
AGV sisakot dobd el jó messzire ezt tudom ajánlani
amugy meg shoxba
Peti hol lehet agv bukóhoz olcsón plexit venni? Nem tod? Hétfőn még nem tudom mi lesz, de ha eső akkor fuuuuuuuuuuuuuuuu

Üdv! én szivesen mennék, de Szarvason leszek
de hétfőn akár motorozhatunk is csak hozz esőkabátot mert 24mm er esőt mondanak
Na hol vagytok, hol a kemény mag? Jön valaki szombaton a sportmotor klubra gokartozni?

A pénzeset tudom, hogyan csinálja, de amikor átnyúl... tuti be van avatva a kamera...

Legalább egyedi Miért legyen szokványos?
Szerintem ez a Fazer egy kicsit kancsal lett hátulról

Jó estét

Hello!

Nem cserélné valaki a nagy motorját, kisebbre? 300-400e Ft ot tudnék ráfizetni.
Köszi srácok! Bejelentkeztem az NKH-hoz. Mivel nem egy 20 éves motorról van szó, szerintem nem lesz gond. De majd meglátjuk :)
Adj egy mail címet...