Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kéne venni eső gumi
STÖCI !
....és a dzsété bátyja.....
Van he,a stöci kistesója!
Ne hari sabato, van ilyen szó, hogy "kokas"
Ne hari Peeti85, csak az ilyen gyakorlatiatlan (van ilyen szó?) kérdésektől kinyúlok! Vizesen a 2000-es (esetleg 1500,bár az még lehet száraz,szerintem) csiszolópaszta jelleget ölt és szép fényes lesz,a minimális karcokat is kiszedi! Én még a végén rámegyek(régen) fénypasztával és annyi.
Bár a krisztianfz6-é nagyon kokas lett.
szép ez a motor
sajnálom, hogy nem úgy születtem, hogy tudom mi is az a vizes polírozás... de akkor ezekszerint nem több annál, minthogy megköpködöm a leömlőket...
Ja ja játékos,én is csak megnaggyázom ahol látszik oszt jónapot. Kinőtem már a naphosszat sika-mikát!
Sziasztok. Gratula a leömlőért. Én naív megbróbáltam annó, az ultra...kémiás megoldást de csiszolópapír lett belőle sabato receptje alapján. Viszont 30perc max. amíg volt hozzá türelmem.

Peeeti85 mi a különbség: a csiszolót vizezed be vagy a kipupogót?
Nem mind1! Vízezd a kipufogót de a papir nehogy vizes legyen amikor csiszolod! Ezt szerinted meg lehet oldani?
akkor húzzál bele, 4esnél rosszabbat nem haza vinni
műszaki nekem 10.én járt le , biztositás sincs rajta
de anélkül is megy
mi történt veled rád sem ismerek!
szia.
nekem van ilyen polírpapírom, de nem igazán étem ezt a vizes dologot.
a papírt vizezed be, vagy a leömlőt ?
Ja ja csak a múltkor már a háziszappan-ultraderm-szódabikarbóna konyvalékot feszegették itt.

Én is így szoktam,papirral,csak az enyém soha nem volt még ilyen, bár annyira nem élem,úgyis besárgul. De ez szép.
Nem kell semmi kémia, csak 3 darab polírpapír és H2O.
Hoztam neked pinket,de csak mert span vagy.
Én lemotoroztam tegnap a parkolóba, de a kemény 2km es távon széttfagytam! 14:00-kor még vagy 50motor állt lent, azt nézegették egymást. ...
Szerintem megvan a leömlőpucoló verseny győztese, nagyon szép!

Úgye hogy csiszolóvászon kell és nem kémia!
Sziasztok! Tudja valaki fejből vagy gyorsan megmérve az FZS 1000 Fazer kormányának átmérőjét? Köszi előre is.
Vizes 800 - 1500 - 2000 majd a 2000-res másik oldala. Tükrös lett 1 - 1,5 óra alatt.
Azigen, micsoda választék!

Üdv:Jim-X
Hétvégi motoros élményem (egyenlőre csak ez jut)
Egy fenét volt,itt meg lehetett fagyni...amikor meg nem akkor a szél szívatott meg.
A héten érettségi van,szóval ezzel megy el a drága időm...hétvégén pedig már késő lesz motorozni mert lejárt a forgalmim.
Szóval 2hét múlva megyek...