Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én elmentem fidesz márc 15.-ei gyűlésére... faszom motorozzon fagyos szélba.
motorozz.hu évadnyitó délután fél 3kor
azt hiszem nem csak én fáztam ma rohadt hideg szél volt
Jó Neked! Errefelé keservesen fújt a szél, majd levitt az Erzsébet hídról.
nah mi van veled Picasso volt motorozás
egy képet rakj már fel az áldozatrol, az adatlapodra
Na, ma végre tudtam motorozni is a motorommal. Verőfényes napsütés, 7 fok, elviselhető erejű szél.
Nagyon tetszett
Mi folyik itt?
Persze! Vagy éjjel nappal a kormányt forgattam mi?
pénteki buli ilyan jol sikerült, hogy most keltél fel
reggelt hol élsz te
Kivéve, ha nem az egykerekezést gyakorolta vele

Jó reggelt!

Üdv:Jim-X
Ha csak 11000km van benne szerintem még nem ment tönkre.
Hivj fel elmondom mi a teendő:06309542660.
Én tudom fazer kormány csapágy
pár kép izelitőnek,
ha gumi jó, centirozás jó, és nem fékezéskor jön elő, azaz a tárcsa is kizárva,
akkor kormánycsapágy lehet és mivel a fazerek nagy részének szar a kormánycsapágya, ezért nagyon valószinű hogy az
Miért nem húzol elöbb csak simán utánna! Lehet az is elég ha meghúzod! mivel melegben tágul a fém, hidegben összemegy ... lehet az a pár 0.000000001 mm ennyit számít! Húzz utánna, neám feleslegessen dobjál ki pénzt a csapágyra!
Milyen csapágy való bele?
Az előbb nem én néztem. Most megnéztem még egyszer és lóg, kotyog egy kicsit. Úgyhogy valószínű csapágycsere. Pedig csak 11 000km van benne.
Akartam menni, de aztán még pénteken leiratkoztam, mert papírkutya vagyok...

Üdv:Jim-X
...
Azt nem írtad legelőször, hogy jó úton nem csinálja Ha a csapágy rossz, akkor vagy lóg, vagy rág tekerés, forgás közben. Talán a többiek tudnak többet segíteni.
Az a helyzet, hogy akkor sima úton is éreznem kellene nem?
De ott nagyon simán megy. Ahol viszont rosz az út ott viszont érezhető meg kigyorsításkor.
Hogy lehet pontosan leellenőrizni a csapágy kopását?
Szia!
Keréklégnyomást beállítottad indulás előtt Ha ősszel, amikor elraktad nem érezted, másra nem tudok tippelni. Egyébként a kormányrázás elméletileg centrírozási problémára utal.
Sziasztok!
Ma elővettem a motoromat és sajna azt tapasztaltam, hogy menet közben mintha ütne a kormányműben.Ugyanis egy kicsit ráz.
A kormánycsapágyra gyanakodok. De sztendelyre állítottuk és úgy úgy próbáltuk megnézni, hogy lóg e. Nem!Ezt nem éreztük. Viszont csak érzem, hogy picit üt. Mi a véleményetek? Tapasztaltatok már hasonlót?
Ááá, messze lakom az aquaparktól ahol lesz, távcső kell, hogy jól lássak mindent! De ha sütni fog a nap talán van annyi benzin a gépbe, hogy legurulok vele!