ha gumi jó, centirozás jó, és nem fékezéskor jön elő, azaz a tárcsa is kizárva,
akkor kormánycsapágy lehet és mivel a fazerek nagy részének szar a kormánycsapágya, ezért nagyon valószinű hogy az
Miért nem húzol elöbb csak simán utánna! Lehet az is elég ha meghúzod! mivel melegben tágul a fém, hidegben összemegy ... lehet az a pár 0.000000001 mm ennyit számít! Húzz utánna, neám feleslegessen dobjál ki pénzt a csapágyra!
Azt nem írtad legelőször, hogy jó úton nem csinálja Ha a csapágy rossz, akkor vagy lóg, vagy rág tekerés, forgás közben. Talán a többiek tudnak többet segíteni.
Az a helyzet, hogy akkor sima úton is éreznem kellene nem?
De ott nagyon simán megy. Ahol viszont rosz az út ott viszont érezhető meg kigyorsításkor.
Hogy lehet pontosan leellenőrizni a csapágy kopását?
Szia!
Keréklégnyomást beállítottad indulás előtt Ha ősszel, amikor elraktad nem érezted, másra nem tudok tippelni. Egyébként a kormányrázás elméletileg centrírozási problémára utal.
Sziasztok!
Ma elővettem a motoromat és sajna azt tapasztaltam, hogy menet közben mintha ütne a kormányműben.Ugyanis egy kicsit ráz.
A kormánycsapágyra gyanakodok. De sztendelyre állítottuk és úgy úgy próbáltuk megnézni, hogy lóg e. Nem!Ezt nem éreztük. Viszont csak érzem, hogy picit üt. Mi a véleményetek? Tapasztaltatok már hasonlót?
Ááá, messze lakom az aquaparktól ahol lesz, távcső kell, hogy jól lássak mindent! De ha sütni fog a nap talán van annyi benzin a gépbe, hogy legurulok vele!
azt hiszem nem csak én fáztam ma rohadt hideg szél volt
Nagyon tetszett
Jó reggelt!
Üdv:Jim-X
Hivj fel elmondom mi a teendő:06309542660.
akkor kormánycsapágy lehet és mivel a fazerek nagy részének szar a kormánycsapágya, ezért nagyon valószinű hogy az
Üdv:Jim-X
De ott nagyon simán megy. Ahol viszont rosz az út ott viszont érezhető meg kigyorsításkor.
Hogy lehet pontosan leellenőrizni a csapágy kopását?
Keréklégnyomást beállítottad indulás előtt Ha ősszel, amikor elraktad nem érezted, másra nem tudok tippelni. Egyébként a kormányrázás elméletileg centrírozási problémára utal.
Ma elővettem a motoromat és sajna azt tapasztaltam, hogy menet közben mintha ütne a kormányműben.Ugyanis egy kicsit ráz.
A kormánycsapágyra gyanakodok. De sztendelyre állítottuk és úgy úgy próbáltuk megnézni, hogy lóg e. Nem!Ezt nem éreztük. Viszont csak érzem, hogy picit üt. Mi a véleményetek? Tapasztaltatok már hasonlót?