Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..én már készülök a maesti bebaszásra.
nah mi a van csajok, punnyadtok hol vagy "wiszkis"
link

remélem minnél hamarabb lesz, max gy kicsit driftel a hátulja
Amint kicsit befűtöttek
nah mikor megyünk Kakucsra
bekéne járatni ezeket a gatya gumikat
Hát nem sok. Biztos ki tudtak volna hozni többet is belőle.
xj 6 meg nem hinném hogy első lesz a 600as kategóriában, már csak a teljesitménye miatt is
http://www.yamaha-motor-europe...
Ezek szerint már nem kapható. Aki hatszázas sporttúramotort akar a yamahától, annak meg kell elégednie az xj-6 -ossal.
ahogy látom itt inkább a nyomatákra mentek rá, egy utcai motornál nem is hátrány
106lóerő
Na baszki... Akkor be kell ruháznod... mennyi lesz a műszaki? Én sem megyek tuti... fasz kivan ezzel a rohadt jégkorszakkal
Na viszkire fel

Üdv:Jim-X
Nyolcszázasé
ez a kipufogó még mindig csúnya
kár lenne ha a 600ast nem gyártanák
Sziasztok! Ma kaptam hírlevelet az fz-8 -ról. Yamaha oldalán fz típusnál már csak a nyolcas, és az ezres van fent. Ezek szerint fz-6 gyártását megszüntették, az fz-8 születésével.
én már rég leiratkoztam
se műszaki se biztosítás
Jóestét emberek A buli lassan kezdődik, egész héten pihentettem a májamat, úgyhogy ma adok a szájának

Freepeti, szerintem nem lesz semmi a hétfőből, vagy te lemész? Mert nálunk még lehet hógolyózni

Üdv:Jim-X
Grt de így hitelbe nem lessz occsó
Most akkor magadtól akarsz csajokat vagy a motorra is szükség van hozzá?Bár mindegy csak fiu ne legyen a dologban,ami manapság olyan divatos
mától lopócső tulajdonos lettem
RE
van egy eladó gyári kormányom. (fz6/fazer 04-)
akit érdekel az írjon, aztán kitalálunk egy baráti árat.
akkor a lényeget csinálja
Végül is .. matt motorhoz mindegy ... én úgysem olyan kivénhedt fatökü vagyok, mint itt egyesek, nekem a motor csak mellékesként kell a csajozáshoz! Ne a motort hanem engem nézzenek rajta a csajok!
Egy csúnya matt fekete motorhoz nem mindegy?Majd ragasztassz erre is valami matricát Vagy piros szikóval sportcsíkot
köszi kérdésed jól.
eszik-aszik-szarik-stb-stb&&&&&&&&& & &