Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor holnap este nagy buli, ráállunk az "aranygyártás mesterségesen" témakörre a haverokkal! Pálinkával is müködik a dolog,gondolom?
Igyál egy kis citromos sört,rájössz.
Így alapjáraton ő sem emlékszik!
A házi szappan alatt a pl:Lush termékeket érted?
Mit jelent a "rész"? hogyan méred mindezt ki?
Pár sör után könnyen megy az ilyesmi.Azt hiszed mindent csak tudományosan lehet feltalálni?Az a postás Peti dolga
Ismerős.
Igen igen a fekete csavar project az úgy nézett ki nyáron-vasárnap-30 fokban: na majd a télen!
rosejblee azt a sztorit,életképet meséld már el amikor kikisérletezted az arányokat-összetevőket!?
Bezony.
Értem...hm...precíz vagy meg kell hogy dícsérjelek. De biztosan lehet kapni 4db gyárilag fekete csavart...elvégre a hupikéktől a rózsaszínig minden van,szóval inkább vegyél olyat
"munka nélkül" mit jelent? Rákened-letörlöd? Mert ha súrolod akkor ugyanaz,csak nedvesség nélkül!
2 rész ultra derm 0.2 rész szódabikarbóna és házi szappan(natúr)egy csipetnyi. Az árkádban vagy nagyobb drogériákban lehet kapni 16000ft/kg de nem kell csak 1-2 deka.És láss csodát munka nélkül.
Jogos lenne, de: az a négy csavar fényes és én mattfeketéztem be preciz ragasztgatást-maszkolást követően! Tehát ha bolygatom-festhetem!
Van is mire Külömben nagyon helyesen jártál el
Nana,csak finoman az ilyen divat szavakkal!
Jó módszer az...elvégre én is úgy csinálom,csak jó lehet.
De ha már 4 csavar kiengedése ki fog rajtad,akkor legyen is sárga a leömlőd!
Jaj de kis cuki vagy,akkor az enyém jó módszer ugyi!?

Ja ja 800-as is volt ha untam a 1200-es(zsiguli ) lustaságát!

Lehet én is többet simogatnám,de az eke-idom leszerelése már lefegyverezi a kedvet!(Meg az első körön besárgul)
Egy fokkal sem lesz tisztább tőle,de ha valaki úgy szereti...
Csak simán...úgy mint Te...csak én 800-as papírral kezdtem.
Szezonban havonta eljátszom ezt,szóval már egész jól megy
A múltkor itt taglalta valaki az ultra derm-házi! szappan keverékét!

Te mivel sikáltad?
Annyi elég is.Többet már úgy sem lehet vele csinálni...
Mostanság nagyon oda vagy a leömlőiddel barátom! Attól,hogy most az egyszer neked is tiszta,még nem kellene...

Tegnap én is letakarítottam.A blokktól egészen a rendszer végéig.
Retkes leömlővel vettem,egyszer pucoltam fel idén tavasszal,de én nem kombináltam túl a kémiát,1200 csíszoló majd 2000-es,polir paszta, oszt jónapot!
Ugye hogy ugye
khm....khm.....nem kell kattintanom....khm....láttam élőben......khm
Kattints csak rá és nagyíts ki,minjárt kiderül a rejtegetett valóság
Van itt felénk egy srác,(fz6-s) na ő úgy használja mint az átlagember a kocsiját! Na az koszos! Szerintem úgyis olyan lesz alapon,nem is mossa!
Leömlő? Az mi?(blöffölsz nem is látszik! )
Csak akkor sáros ha endurózok.

Holnap tizen-fokot mond,ha szárad megyek,ha nem akkor is,na akkor lesz sáros.(bár remélem csak enyhén vízes!)