Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Peti, megjött a kormány, felszerelni csak Januárban fogom a többi szerzeménnyel együtt:
Mégvalami?
Helló!

Érdekelne hogy valaki tudna segíteni abba hogy hogyan lehet komolyabb hangot adni a gépnek?Gyári kipufogót szeretném megbuherálni valami féleképpen SAJÁT KEZŰLEG!
http://www.youtube.com/watch?v...
ilyesmi hangra gondoltam. Valakinek vmi 5lete?Esetleg aki foglakozott már ilyennel?PRC- hez nem szeretném, hanem magam oldanám meg.
nah hellóó
Hóval szarul állunk,nekem már az is baj,hogy egyáltalán van. Erre 10cm körül van,elég is.Napközben szerencsére olvad.

Donovalyt néztem,ott egyenlőre még nem igazán síelhetőek a pályák,de hóágyúzzák keményen.
Már hívtam, de ezeket a dolgokat nem kérdeztem, miután nem tudtam.
No és hogy álltok a hóval komám? Hány cm.nél tartotok?
Hívd fel azt aki árulja.Megmondja,hogy mi van és mi nincs.
Köszi szépen. Igy már értem. Az e betű még csak-csak lehet rajta. de egyértelmű, hogy ilyen papírt csak a hivatalos inportőr tud adni.
Igazából veszek valamit ami jó, szép meg minden csak épp nem hivatalos.
vannak olyan dobok amiket kimondottan pályára gyártanak, ezekben nincs e betű, ezeket szeretik behozni ámerikábol mert olcsobbak is,

amikbe meg van e betű azokhoz ujkorában adnak egy papirt, ami bizonyitja hogy nem kis jenő csinálta és gravírozta bele az e betűt,
szoval hogy egy bizonyos szabványnak megfelel
és a kettő együtt ér valamit,,,,
valami ilyesmi
Azt mondta külföldről származnak, gondolom ott is kell az e betű. Az újakban egyébként benne van? amit mondjuk egy motoros boltban árulnak. Amúgy milyen papírra gondolsz. Nem értek hozzá azért szeretnék minél teljesebben utánajárni.
megéri a pénzét ha van benne egy e betű meg ad hozzá egy papírost ( amit kétlek)
Jó estét mindenkinek.
Véleményeket kérek azzal kapcsolatban, hogy az apróhirdetések közt kipufogó dobokat hirdet egy arc. Használtakat több motortipusra köztük fazer-ra. A lista ár fele lenne kb:80e a rendszer, 60e csak a két dob.(arrow, leo vince)nem tudom érdemes e vele igazándiból foglalkozni. Az újak nagyon drágák. A magyarok(raptor,martin, bodis,finster)ennyi vagy még drágább.
Nekem 8400 ft. Persze egész évre.
Hungária 10250/év
passz

ha meg interneten kötöd meg a biztosító honlapján akkor még olcsobb
de én ilyen ismeretlen biztosítókhoz nem szívesen mennék,,,
hogy a picsba?
union nál 18 e nekem
Üdv!

Már kérdeztem, de kinek mennyi is a biztosítása, ill. hol kötötte?
Nekem a KÖBE-t ajánlja az alkusz 25. 185-ért...?

Lécci SOS
Jól néz ki, de semmire sem való.
Ez nem az. A lámpa sem stimmel.
ne aggódj, mindennek eljön a maga ideje, amugy meg fáj a tenyerem is vazze
jah és karácsony után jön egy újabb kolbász szállítmány
Fénykép?