Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah én is szoktam olyan leömlőket látni amik tiszta feketék, és még sose látta"világosságot"
talán igy jobban néz ki
huh hát nekem nem ér meg ennyit.
első tócsába belemegyek egyből foltos szóval mind1.
Ezt nem inkább tavasszal kellett volna
Vagy nem?
most még márciusig csodálhatom igy de legalább nincsennek rajta ráégett szarok, meg csúnya elszíneződések
Azért leszereled!,sikálod-mikálod hogy az első kör után megint sárga legyen!

Bár én lennék ilyen ráérős-türelmes-szocreál....
Vagy inkább ne........
sok türelem türelem és türelem és energia meg nem árt ha a kezedbe van a leömlő vagyis egyszerűbb úgy
no meg egy kis kézi munka meg polír paszta,,,
Ha a rajz alapján amit küldtél megcsinálom akkor milyen lesz a hangja?Esetleg nem tudsz videót vagy valami hangot küldeni?Mély hangot szeretnék neki és nem üvöltőset
A PRCs dob nem ilyen, az kivan belezve es perforalt csovek vannak egyenesen benne, meg gyapottal van kitomve.
Köszi a segítséget!És ettől olyan lesz a hangja mint a videón, vagy mint amit a PRC -sek művelnek?
mármint a leömlő.
adhatnátok ötletet mitől is lett ilyen
jelzem nálunk -8,9 fok van
Akkor még ultrát neki
szerintem márciusig biztos
No, de meddig?
Az,örülsz mi?
fényes mint a salamon töke!
Ez lett a szódabikarbóna és ultra keverékéből?Szép.
Vannak itt olyanok, akiknek ilyen tipusú kormány van fent, és nekik sem ér bele az idomba. No para, don't fos...
Mentek a képek a másikra.
hát nemtom.. a gyári kormánynál sincs valami sok hely ha eltekered teljesen. pont az idom kiszélesedett részébe ütközne ha tovább lehetne tekerni még.. én is ilyen kormányt akarok venni pont ezért aggaszt ez a dolog.
de hogy ütközne amikor a kormány alatt van az idom, és mivel a gyári kormány helyett van elöre se tud neki ütközni,,,,
akkor meg megvan a válasz is,,,,
a másik meg nem véletlen hogy kimondottan fazerhez való ez a kormány,,,, szóval hiva nem lehet benne!
Hali !

Figyu azt nézted már, hogy ezzel a kormánnyal kormányzárra rakható-e a moci? vagyis ha teljesen eltekered nem ütközik-e az idomba ?
Egyébként elég menően néz ki.
faszányos, lesz a közepén nincs valami jelölés hogy hol a közepe