Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen érdekes. Mondjuk nem is 20rongy az ára újjonnan!
Töprengtem én is rajta,hogy lecserélem, azért tudom nagyjából az árakat,de csak a látvány kedvéért nem biztos, hogy érdemes puig. mra plexire költeni.
Azért is írtam, hogy nekem.
de te nem is vagy olyan magas,
Zajos volt meg hasonlók, nekem bevált. Az kormányfogantyútól képzelj el egy félkört a homlokomig majd vissza. Ebben az ívben teljesen szélárnyékban vagyok.
Akkor puig, és kb egy árban van az MRA plexikkel. De nem biztos, hogy magasabb mint a gyári plexi, vagy csak nagyon kicsivel nem?
Ami neked van a motorodon az látványosan nagyobbnak tűnik.
Az előzőekben miért írtad, hogy volt akinek nem jött be? Mi volt a gyári magasítottal neki a baja?
veszett egy hideg van az biztos, fagy is
hmm nem is tudtam, hogy a Puig mellett az MRA is gyárt fazerokhoz plexit. köszi az öteltet.
egyébként én használt plexi vételétől sem vagyok elzárkózva...
szóval ha tudtok valami szoljatok, amúgysem akarom elkapkodni szezonig még van idő, a mai havazást elnézve
pujig vagy pijug vagy puig vagy hasonló
Milyen gyártmány nem tudod véletlenül? Erre a fajtára mondják, hogy egy buborékos?
Nekem még ez nagyon tetszik.
Peeti. Nézd meg az x-bike-ban, az MRA plexiket, most van rá akció kb. 20.000ft körül van, a múlt héten kérdeztem. Én maradok asszem a gyárinál.
hali, nem emlékszem pontosan de haverom Olinak valami 15 e körül adta el , használt gyári,,,,
jó estét emberek!
Megnéztem a gyári magasított plexit a Yamaha Harmati-nál.
Olyan 90.000-környékén meg is rendelnék nekem a plexit.
Egyből elment a kedvem tőle, szóval szerintem Puig lesz, azért köszi a tippet krisztiánfz6.
Eladó FZ-6 bontott és uj alkatrészek,CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ 06705850436.
:)
egyébként ti elhiszitek azt, hogy a bogárból kifröccsenő "sav" a motor fényesére ártalmas, magyarúl megmarja a műanyagot? vagy tapasztaltátok is már ?
mert ha már szóba kerűlt volt rá példa, hogy előző szezonból rajtmaradt bogarakat csak márciusban vixoltam le és semmi para nem volt a fényezéssel.
Ne kinlodj vele hozd el lecsiszolom géppel.
Karu, a pleximről és az első lámpámról szerinted mikor kaparjam le a bogarakat? Most télen vagy ráérek majd nyár elején? Bár lehet felesleges munka, mert úgy is lesz rajta megint?
hát jó volna ha meglenne,,, akkor kaphatnál uj alaktrészeket,,,
Hát mindenképp megvárom, hogy lezáruljon a nyomozás, ami a magyar hatóságoknál nem 2 hét lesz még. De februárban jó lenne elkezdeni valamit intézni, mert nem 2 napos manőver lesz beszerezni mindent meg összerakni, meg fényezni meg akármi. 2-3 hónap alatt jön teljesen rendbe a hátam.
szerintem február- márciusig nyugodtan hagyd ugy a motort, ugy se tudsz ráülni,, meg gondolom egy jó ideig nem is lehet
A felnit amúgy lehet h meg lehet csinálni, de annyira nem értek hozzá, de nem vészes, nem is eresztett le a kereke.
Elrepedt ha jól láttam, de nem tudtam lehajolni megnézni. A lényeg h folyik belőle az olaj.
Nem kapkodom el, csak gyűjtöm az ötleteket. Még nem mondtak semmit, a térfigyelő kamerákban bízunk, meg a 2/A matrica kontroll felvételben (ha volt akkor). Ha van arra az időpontra jó minőségű felvétel, amin a rendszám látszik, akkor nyerő ügy, de nem nagyon hiszek benne...
MONDOM NE KAPKODD EL! ezeket lehet mind javitani,,,