Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát vagy,vagy menetközben majd kiderül mellik a szívósabb Gondoljon ki mire akar Én speciel a szopásra gondoltam
Azt minden ittlévő szavahihető ember bizonyíthatja,higy én egy megrögzött bicikli ellenes antikalkoholista vagyok.Tehát pálinka szóba sem jöhet
Hm,az sem rossz.De akkor vastagabb menyecske kell.A modell alkat ásás közben gyorsan elpusztul.
Erdőben épitkezek.........alapot ásni!
Erdőig? Elásni viszed?
Meg ne edd! Pfujjj!
Inkább tanulj: [20591]
Jó jó de a zebra a belvárosban van,valahogy ki kell vinni az erdőig......
Miután mindenki felvilágosított, a mennyi is az egy rész, továbbá mennyire fontos az arányok pontos betartása mindenképp kipróbálom!
De én is kíváncsi lennék honnan jöttek ezen keverési arányok. Szerintem ehhez a sör már kevés, ide házi pálesz kellet minimum.
Ó.....kényes a fara........ .....jaj egyemmeg.......
A mögédben mi a jó?Ha beléd rád az már valami Vagy te kerülsz mögé,de tényleg ezt nekem kell tanítani?
Nem biztos hogy jön az a csaj.....szerintem nem lehet jó az őszibarack szappan leömlőre égve...de hát ki mire gerjed ugye bár....
NULLA EGÉSZ KÉT TIZED ez nagyon fontos külömben robbanhat!Azt meg bízd a Bin láden fiura
Ákos001 ...........Banzaaaaaj..

Illatos! Hát ez mekkora. Álsz a zebránál a csaj meg automatikusa felül mögéd átkelés közben!
Ne félj,Töky nem szokott tudni az ilyen dolgokról...a végén úgy is tetszik neki minden.
7ezret adnák a Tommot ülésért...........nekem csak a bicikli üléssel van bajom,lehetne helyette valami zselés lap,vagy kocka vagy a kukim tudja.

Egyébként figyelmedbe ajánlom a fotók közt gibbon üléseit.Keress rá.
Vagy ha egyrész nem a legnagyobb adag. A kiindulási alap(ez a lényeg) az 1 rész ha ahoz kell 2 rész akkor pl: egy kanál majonézhez két kanál kecsap!

Na eztet jól elmagyaráztam,he! Tanári pálya hajrá!
Legfeljebb,de akkor lehet leratyiznak
Figyu ha a túl olcsó feltöri a segged,akkor Tommot.hu 70ezertől felfele,de a Töky nem lesz túl büszke rád
Ok.Akkor ezt megértettem. Házi szappanból csak natúr, vagy esetleg másféle is jó(mert az van "raktáron")legfeljebb illatos is lesz
Egy ifán mi a f*szt lehet polírozni?
Na jó,nyugi van!
Ha egy nagykanál 1 rész akkor a fél kanál a fél rész!
rose...a zselés ülésre még mindig csak ez a megoldásod létezik?Vagy láttál már valami esztétikusabbat is?
Mert én így nem csinálom meg,kényes a farom!
Értetlen! A legtöbb legnagyobb adag összetevő! Ha ifát polirozol akkor 50 kg ha leömlőt akkor az AHOZ NAGYJÁBOL MEGFELELŐ ADAG! Az az adag a kiindulási alap,az az 1 RÉSZ!
Mit jelent az 1 rész? Neked marad a csiszoló papír. Egyes ülj le!
A legnagyobb adag összetevő az egyrész,ahoz igazodik a többi!
Na errő beszéltem,tudományos!