Miután mindenki felvilágosított, a mennyi is az egy rész, továbbá mennyire fontos az arányok pontos betartása mindenképp kipróbálom!
De én is kíváncsi lennék honnan jöttek ezen keverési arányok. Szerintem ehhez a sör már kevés, ide házi pálesz kellet minimum.
Ne félj,Töky nem szokott tudni az ilyen dolgokról...a végén úgy is tetszik neki minden.
7ezret adnák a Tommot ülésért...........nekem csak a bicikli üléssel van bajom,lehetne helyette valami zselés lap,vagy kocka vagy a kukim tudja.
Egyébként figyelmedbe ajánlom a fotók közt gibbon üléseit.Keress rá.
Értetlen! A legtöbb legnagyobb adag összetevő! Ha ifát polirozol akkor 50 kg ha leömlőt akkor az AHOZ NAGYJÁBOL MEGFELELŐ ADAG! Az az adag a kiindulási alap,az az 1 RÉSZ!
Inkább tanulj: [20591]
De én is kíváncsi lennék honnan jöttek ezen keverési arányok. Szerintem ehhez a sör már kevés, ide házi pálesz kellet minimum.
Illatos! Hát ez mekkora. Álsz a zebránál a csaj meg automatikusa felül mögéd átkelés közben!
7ezret adnák a Tommot ülésért...........nekem csak a bicikli üléssel van bajom,lehetne helyette valami zselés lap,vagy kocka vagy a kukim tudja.
Egyébként figyelmedbe ajánlom a fotók közt gibbon üléseit.Keress rá.
Na eztet jól elmagyaráztam,he! Tanári pálya hajrá!
Na jó,nyugi van!
Mert én így nem csinálom meg,kényes a farom!