Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem sieltem, szánkóztunk szánkó pályán, csúszkáltunk, meg túráztunk jó sokat
Nagyon szép hely. Szüleim évekig jártak arrafelé nyaralni.
Sielés is volt, vagy csak pihi?
itt jártam pár napot, szép volt meg hó is volt, meg -17 fok
csúnya bácsikat, nagy részük sötét barna bőrű volt,,,,
Üdv mindenkinek.
Áldott, békés szeretetben gazdag karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Merre jártál Péter?
tisztában vagyok vele
mit láttál?
jaja, veszélyes emberek laknak felétek,,,,
megszokhatnád.

vonatoztál?
nah minden esetre ha előbukkantok, akkor boldog karácsonyt mindenkinek és sok balesetmentes km ert a következő évekre!

amugy meg jol elbeszélgetek magamban
nah mi a fax van megjöttem ti meg elhúztatok
nah szevasztok!

látom nem unatkoztatok , míg távol voltam
Kösz Krisztián. Na akkor ezt megbeszéltük. Majd kiderül mi a jó és mennyire tartós. A lényeg, hogy olyan motorod legyen ami ha meglátod mindig beleszeretsz mert ez ennek az egésznek a lényege!
A műanyag idomokról próbáltam pár szót ejteni De amúgy nem herótozom én te motorodat,pont én akinek minden motor tetszik,az más hogy melyik kellene vagy sem.Nekem Mz is áll a garázsomban,és imádom
V2 ?
Hát hogy a fenébe ne lenne tartósabb...
Lehet, hogy az én soros Fazerem már rég széttforogta magát amikor a te V2-d még vidáman duruzsol.
Sokat túráztam a Varadero clubb-al, egy nagyonjó társaság.
Van nekik minden évben valahol clubbtalákozójuk, és mesélték, hogy voltak olyan Varadérok amik túl vannak már a 200.000 km-en.. (szóval ennyit a V2-ről) de csak 1 példa volt, biztos van ellenvélemény is...
Ott a pont, Brutus, neked mindig igazad van.
Karácsonyozik a családdal.
1.Nem gyepáljuk mi egymást.
2.Az hülyeség, hogy nem létezik olyan, hogy szép, mikor leírtad, hogy kinek ez kinek az. Tehát létezik, csak mindenkinek más.
3.Az FZ6-ról most szó sem volt.
4. Nincs is még Karácsony.
5. Biztos forrásból tudom, hogy freepeti imádja a Tuono-t. Tényleg hol a fenében van?
Egy Suzukis és egy Apriliás gyapálja egymást a Yamaha fórumon.
Ráadásul Karácsonykor
Itt már csak a FreePeti tud rendet tenni
Szerintem olyan hogy szép nem létezik. Az egyik embernek tetszik, a másiknak nem. Különbözőek az ízléseink, és ez így van rendjén. Ezért lehet mindenféle motort eladni. Kár ezen vitázni. A tuono egy egyedibb gép, mint az fz-6. Mindkettőtök motorján vannak olyan részletek ami valakinek bejön, másnak meg nem.
Ezúton szeretnék Mindenkinek boldog, békés Karácsonyt kívánni!
Helyes! Ne hagyd magad...
Nálad a pont!
rázkódó zörgő bazári vacak- Azért ez megakadt a torkomon nekem is. Vezettél te már ilyen motort? Én nem mondtam a tiédre, hogy vacak, mert tudom, hogy nem az. De sztem neked fogalmad nincs, mit tud ez a motor. A kinézet kinek ez kinek az, de azt ne mond nekem, hogy a te motorod bármely eleme jobb lenne a Tuono-jénál. Ha vigyáznak rá akkor a V2 ugyan olyan megbizható mint a sor4. Vki 650es SV-vel több mint 100 ezer km-t ment... Majd egyszer megnézel közelebbről egy ilyen motort és rájössz mekkora hülyeségeket beszéltél. Addig is minden jót.
köszi
ingyenes letöltés gomb - nem élek vele gomb - letöltés
köszi
ingyenes letöltéssel lejön és ennyi?