Hali vettem márkakereskedésbe túradoboztartot. (givi) és FZ6S-hez. fel van szerelve meg minden az a kérdésem hogy milyen doboz megy rá, bármilyen? mert az e-Bay.com-on igen olcsón találtam, csak nem tudom hogy jó lehet e rá. vagy nem-e tudtok egy magyar oldalt ahol viszonylag jó árba vannak?
A gyári kormánnyal az legnagyobb problémám (és szerintem minden magasnövésű motorosnak), hogy normál egyenes derékkal ha ülök a motoron nem tudom teljesen kinyújtani a kezem. Ezáltal nem tudok rátámaszkodni a karjaimra és ez elég zavaró hoszabb túrák alatt.
Nemtom, hogy a leirtakat vizuálisan mennyire tudjátok elképzelni, de aki már rét vett nagyobb túrákon az valszeg tudni fogja.
Heló!
Igen fekete,de nem színre fújt,hanem maga az üvegszálas anyag saját színe.Talán elég neki egy gyönge polírozás is.
Azért,az még nem gyöngyházfekete.
Nekem is ugyanez a bajom a gyári kormánnyal.
Próbálgattam menetközben, hogy a kormány végeit fogom, a súlyokat. Úgy nekem sokkal kényelmesebb volt, ezért cserélem re szélesebbre.
www.nagyvas.hu
Én innen rendeltem, pénteken jön meg.
Kell venned hozzá kormánysújt, mert a gyárit nem lehet "még" felszerelni rá.
A két ünnep között valahogy megpróbálom rászerelni valahogy a gyárit.
az nem lehet hogy a kesztyűddel van a gond?
vagy az is lehet hogy rosszul ülsz a gépen,nagyon a kezedre vagy támaszkodva és lehet,hogy azért fárad el.de ezt már csak te tudhatod.
nagyon fontos lenne, mert hosszabb túrák végére a tenyerem külső fele eléggé fáj.. kénylemetlennek érzem a kormányt, nagyon vissza van törve a szára ezért lenne fontos a csere.
Pedig akkor még igazam is lenne.
Mint pl. rád egy 52-es bőrruhát.
De ne vegyél a tiédre,gyárit sem,nem passzolós rá.
De elég könnyen orvosolható.
A gyári kormányis 22-es nem ?
Nemtom, hogy a leirtakat vizuálisan mennyire tudjátok elképzelni, de aki már rét vett nagyobb túrákon az valszeg tudni fogja.
Igen fekete,de nem színre fújt,hanem maga az üvegszálas anyag saját színe.Talán elég neki egy gyönge polírozás is.
Azért,az még nem gyöngyházfekete.
Már így is 5.000-el olcsóbban adom,mint amennyiért kellene.
Bukni azért nem akarok rajta.
egyébként ha fekete talán még érdekelne is.
Hasidom eladó FZ6-ra.
Összes tartozékával.
Ára 20.000Ft +postaköltség.
Próbálgattam menetközben, hogy a kormány végeit fogom, a súlyokat. Úgy nekem sokkal kényelmesebb volt, ezért cserélem re szélesebbre.
Én innen rendeltem, pénteken jön meg.
Kell venned hozzá kormánysújt, mert a gyárit nem lehet "még" felszerelni rá.
A két ünnep között valahogy megpróbálom rászerelni valahogy a gyárit.
vagy az is lehet hogy rosszul ülsz a gépen,nagyon a kezedre vagy támaszkodva és lehet,hogy azért fárad el.de ezt már csak te tudhatod.