Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor se lenne igazad!
Én azt hittem hátsó doboz van neki.
Pedig akkor még igazam is lenne.
Rá megy arra minden féle,mert a dobozna van tartója amit a keretre szerelsz,de azért bazári vackot ne vegyél:)
Én nem,dehogy.Biztosan rá lehetne erőszakolni valahogy.
Mint pl. rád egy 52-es bőrruhát.

De ne vegyél a tiédre,gyárit sem,nem passzolós rá.
Platnitól függ a dolog.Givi dobozokhoz M5 (remélem nem tévedek) nevezetű platni kell.
Az igaz,de azért ne akarj lebeszélni:)
Hali vettem márkakereskedésbe túradoboztartot. (givi) és FZ6S-hez. fel van szerelve meg minden az a kérdésem hogy milyen doboz megy rá, bármilyen? mert az e-Bay.com-on igen olcsón találtam, csak nem tudom hogy jó lehet e rá. vagy nem-e tudtok egy magyar oldalt ahol viszonylag jó árba vannak?
Válság van,bukni tudni kell,speed many good many
De nem passzol bele,mivel ha veszel egy kormányt,akkor abban nincs menet vágva.
De elég könnyen orvosolható.
Oliver ezt a kormányvéges sztorit nem értem.
A gyári kormányis 22-es nem ?
A gyári kormánnyal az legnagyobb problémám (és szerintem minden magasnövésű motorosnak), hogy normál egyenes derékkal ha ülök a motoron nem tudom teljesen kinyújtani a kezem. Ezáltal nem tudok rátámaszkodni a karjaimra és ez elég zavaró hoszabb túrák alatt.
Nemtom, hogy a leirtakat vizuálisan mennyire tudjátok elképzelni, de aki már rét vett nagyobb túrákon az valszeg tudni fogja.
Heló!
Igen fekete,de nem színre fújt,hanem maga az üvegszálas anyag saját színe.Talán elég neki egy gyönge polírozás is.
Azért,az még nem gyöngyházfekete.
Heló!
Már így is 5.000-el olcsóbban adom,mint amennyiért kellene.
Bukni azért nem akarok rajta.
milyen színű ez a hasidom? a fotón nem egyértelmű.
egyébként ha fekete talán még érdekelne is.
A buzukidra úgy sem jó.
15 nem volna elég?
Heló!
Hasidom eladó FZ6-ra.
Összes tartozékával.
Ára 20.000Ft +postaköltség.
A shox-ban 5500-ért vannak színes eloxált kormányok?van szürke is
Ülj be a stiftedbe,oszt eriggy fotoriporterkedni
Nekem is ugyanez a bajom a gyári kormánnyal.
Próbálgattam menetközben, hogy a kormány végeit fogom, a súlyokat. Úgy nekem sokkal kényelmesebb volt, ezért cserélem re szélesebbre.
www.nagyvas.hu
Én innen rendeltem, pénteken jön meg.
Kell venned hozzá kormánysújt, mert a gyárit nem lehet "még" felszerelni rá.
A két ünnep között valahogy megpróbálom rászerelni valahogy a gyárit.
az nem lehet hogy a kesztyűddel van a gond?
vagy az is lehet hogy rosszul ülsz a gépen,nagyon a kezedre vagy támaszkodva és lehet,hogy azért fárad el.de ezt már csak te tudhatod.
ha fontos vedd meg
nagyon fontos lenne, mert hosszabb túrák végére a tenyerem külső fele eléggé fáj.. kénylemetlennek érzem a kormányt, nagyon vissza van törve a szára ezért lenne fontos a csere.
elviekben bármelyik superbike kormány