Hát azért az olajcsere primó-primitivó!
Kellemes elfoglaltság(nekem) egy vasárnap délelőtt ebéd előtt!
Bár van olyan haverom aki kertesházban lakik(felszerelt slaggal,nyáron)de inkább 30percig szervezi a fuvart a havi nagytakaritáshoz a kocsimosóhoz a város másik felére!
én se értek sok mindenhez, ha már csak a nőket vesszük alapul, ők se gyakran cserélen olajat, se motorba se kocsiba,
vagy egy hegedűművész se tud feltétlen olajat cserélni
ez olyan amikor anyós mondja ezt reszeljek azt reszeljek, ezt mossak azt mossak,
mondom neki: ott a kocsi, tessék kimenni olajat cserélni addig megfőzök jah és a szelephézagot se felejtse el! szoval a feladat letudva
ja ez egy jó kérdés lenne, benne van avagy sem
beleteted! haza mész és kiveszed megnézni, nah ezt vállad be bráner
és hogy mennyiért, ez jó kérdés ha akar el tud vele szöszölni, sokat,,, akkor sokba is kerül,
ez olyan mint a olaj csere,
mondja a szerelő: várjuk meg az utolsó cseppet is, ugy lesz tiszta,,,
Ja ja , a lapkiráncigálásnál fékeztem(a sok sok kanóc,a kevés hely elriasztott)!)!
Úgy ahogy "mondod" majd ha csere,felkiáltással vissza mindent!
Bár lehet megkérdezném ezek után mennyiért teszik bele!?
(Bár a jó magyar szokás szerint törpölnék:vajon benne is van....?)
ha már a légszűrőházat kikapod meg a gumi lapot kiráncigálod
akkor szinte a célegyenesben vagy!
de mondom ezért én nem szedném szét
ha jol emlékszem 20e ként kell cserélni a gyertyát, de Szicsu a motorzz.hu rol 30e nél szedte ki, elégé látszódott már rajta a kopás
Talált,csak megnézni,hézagolni,derótkefézni akartam! Bár csere se árt,(majd elválik a számoktol,hogy jönnek)!
Felülről támadtam,légsz.ház ki, akku "ház"ki(félig). Gumilap,millió kanóc! Feladtam!Ezt már kinőtem.
Előlröl azért gondolnám,hogyha a hütő lejebb kerülne talán!(Bár hosszú a pipa!)
ha normál méretű a kezed szerintem elölről nem fog menni
felülről támadj, 1óra alatt megvagy és elpucolászol mindent, de jol jegyezz meg mindent mi merre ment, elég kesze-kusza, meg ott a gumi lap,,,
ha csak kiváncsi vagy a gyertya képére, szerintem megkönyíted az életed ha elfelejted,,,, azaz én azt mondom akkor bombázd szét csak ha cserélni is kell mennyi van benne
ha meg nagyon unatkozol, inkabb kapd le a kipufogot és skubickold meg
volt már sáros ?