Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hi

olyan dolgoban tudtok segíteni nekem, hogy fazer-re milyen kormányt tudnék venni ami nincs ennyire megtörve mint a gyári, és ha teljesen elfordítom akkor sem ér hozzá az idomhoz.
kopog a fenét
hogy rakjak fel ha nincs is nálam az a szerencsétlen pára
Azért kopog az a bontószökevény?Na mire mentél az ultrás szódabiarbónával a leömlő sikálásban?Bevált?Szerintem a legjobb recept,rakjál fel fotót
én nem mondjuk fuchs silkolene olajat használok, ugyan olyan észter bázisu mint a motul,,,
viszonylag olcso és házhoz jön
baszki Peti mit szivatod itt az agyunkat
mondom barátnőnek jó lehet...
36-os méretű eredeti Yamaha túracsizma aukcióban:
http://www.vatera.hu/motoros_c...
Barátn
"puig"
Sziasztok.
En motul 5100 10-w40et hasznalok a fezihez, es nagyon szereti!:)
motul lancspray-t, ami nagyon tartos, jol megtapad a lancon.
Motul a hutofolyadekom is, tavasszal teloolaj csere lesz, megnezem mi a kinalat motul-bol.
Van egy jo srac, altalaban joaron kapom az olajat, es a lancsprayt is.
Nekem annó azt mondták, hogy valójában egy pár olajgyártó cég van(pl: mildland) akik eladják az olajat különféle cégeknek(pl: castrol, motul)mindenki hozzárakja a maga adalékját, ha hozzárakja, s így árulja nem kevés pénzért. valójában csak a márkát fizetjük, s az anyag nagyjából ugyanaz.
Okosok hol vagytok már?
Bár én valószinüleg Motul-t veszek majd,a Yamalube-nak akkor lenne létjogosultsága ha árban jelentősen olcsóbb lenne.
A minőségével nem hinném,hogy gond lenne.

Azért érdekel mert szeretnék egy jó de olcsó olajat,amit 6e km-nél mindig cserélnék, (most 8-9ekm-nél)esetleg szürőcsere nélkül is.
A friss olaj csak friss olaj.
Fogalmam nincs hogy jó e vagy sem.
A motorgyártásnak megvan már a maga kora,szerintem elérték már azt a szintet az olajnál is,hogy ne legyen vele baj.
De majd az okosok elmondják miért szar az a Yamalube...engem is érdekel.
Ez logikus,(mivel ő gyártatja magának )de attol még nem lehet jó?
Azért mert a Yamaha ezt favorizálja.
Halihó, ezzel a Yamalube olajjal van tapasztalat? Miért is nem szeretjük?(úgy tünik)
Üdv. Én is erre gondoltam, sőt van az a hideg amihez a jó házi pálesz, meg a becherovka is kevés lesz
Tehát könnyen úgy járhatsz mint a csalihalaim ma reggelre, miután befagyott a vizük, s ez által hibernálódtak.
Szeva.

Szlovákián belül hová pontosan?

Ne vedd rossz néven de be fog fagyni a *icsátok ha sátraztok....
12?
uhh... újonan meg 90.000ezer.
:)
figyu megveszem tőled 13-és és akkkor még egy ezrest is keresel.
Üdv!

De kurva hideg van....
Ikladon betonoznom kellene csütörtökön, de így elég bajos lesz...
Sebaj, cserébe hétfőn megyek sielni egyet szlovákiába, de nem akárhogy.... Sátrazunk az éccaka, nem lesz gyenge ..
Megyeget! én 190vagyok és 160-ig egyenesen ültem mögötte!
Ja, azóta is veti a szelet a fejem elől!
A busa jól teker?
hi!halál pontosan sporttársi áron 12-ért!
Reggel a kocsi szerint -7 volt.
Nekem ez már hideg.