Azokat a képeket nem láttam, de mindenesetre biztos nem kevés időt fordít az átalakítására a srác és ez becsülendő. Amúgy ízlések és pofonok, de érdekesen néz ki
Ma végre volt 2 órácskám délelőtt a gépre
Lánc lepucolva...fogaskerekek úgyszint.
Kipuff rendszer teljesen fenn.
Jövő héten megyek festéket kevertetni...össze akarom már dobni az elejét...mert aztán semmi időm nem lesz.
Hol? Amúgy én is 15 ezerrel számoltam, de én azt hittem annyiért bontottat kapok. Jó lenne, ha februárra tisztázódna az ügyem és elkezdhetném intézni...
Nem tudok róla, hogy meglenne. Csütörtökön kell mennem meghallgatásra a dunakeszi rendőrségre. Haveromat is behívták jövő hétre, hogy kifaggassák a kamionról (amit ő nem is látott, mert előttem járt és nem figyelte). Úgyhogy szerintem sehol se tart a dolog, de én már nem számítok semmi jóra.
Már alakulgat. A hátam már egyáltalán nem fáj, a lapockám még néha fáj ha mozgatom a karom, de már csak enyhén. Jövő héten kell majd visszamenni kontrollra, letelik a 6 hét, meglátjuk mit mondanak.
Lánc lepucolva...fogaskerekek úgyszint.
Kipuff rendszer teljesen fenn.
Jövő héten megyek festéket kevertetni...össze akarom már dobni az elejét...mert aztán semmi időm nem lesz.
masina beindul