Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló!
Nekem van egy eladó.
Nézd meg az adatlapomon,hogy milyen és ha érdekel keress.
Heló!
A dekli beszakadt?
Vagy csak karcos?
ne kapkodd el a dolgot! mert aztán nem fizet a biztositó!
van már valami az ügyel elkapták
Sugo motors- Baja. Neten rajtavannak, nézz rájuk
Tudtok valami jó bontót ajánlani, ahol korrektek is és viszonylag sok alkatrészük van? (tank, első felni, dekli)
Ehez sem kell hozzányulni de nem használ neki öt honap állás.
ezt is tök felesleges indítgatni, általába az aksi miatt mondjak aksit kiveszed , töltöd, néha meríted,,,, és kész
nem kell ebből olyan nagy dolgot csinálni, ha meg meleg helyen van akkor meg pláne,,,
Dehogy nem,legalább nem szakad el 300 km alatt
Amiért neked a reggeli nyújtózkodásra
Contit nem igazán használunk.
Akkor inkább kikapom, és havonta visszarakom addig míg járatom, néha pedig szükség szerint rátöltök.
Amúgy a járatásra miért van szükség? Nekem előtte a suzukin volt egy benzinelzáró azt elzártam, majd ketyegett s leállt. 4-5 hónapig nem kellett hozzányúlni.
Én minden tavasszal veszek egy újat,inkább mint hogy lemerüljön egy túra alatt és ott maradjak mint egy harmadosztályú horror filmben
Dehogy nincs.Ha majd rendesen lesz használva a motorod megjelenik neked is.
Koca motorosoknak 30 és 60 van,többi nem jelenik meg.
Az hogy dolgoztatni kell az aksit néha meriteni kell egy kicsit utána feltölteni csepptöltövel.
Én kiveszem,de nem viszem be túl melegre sem.A legjobb megoldás persze egy csepptöltő ami tartja a szintet és csókolom.
Aksinak szerintem elég pár nap,hogy lehúzza,30 nap alatt ki is facsarja a hideg
A helyes dolog legalább kéthetente 20 perc motorás:)
Azért mert unatkozom.
Különben meg nincs 31es kód most buktál gyerek.
Lenne egy kérdésem: az akkut van aki azt mondta nem kell kivenni télen sem ha kb havonta járatod 10-15 percet a motort. Most akkor mi a helyes?
A főszervizes miért kérdez ilyet?
Én most akartam még a tél folyamán,ne logikusabbnak gondolom tavaszon ezért most hagyom.Aku ki és csókolom.
Feleslegesen pucolgatnám és kenegetném,hogy ha elteszem 4-5 hónapra.
Nem.A motorleállító a gyújtáskapcsoló felett van,mielőtt belemászol a gépbe,lekapcsolod h ne lehessen startolni a gépet,megkeresed a 31-es hibakódot,és akkor visszakapcsolod.
(fazer könyv szerint motorleállító a hivatalos neve)
Ugyan úgy,mint amikor a borulást törlöd ki belőle.
Következő lenne a kérdésem lassan 5 éves lessz a motorom még a télen nem nyultam semmihez csak leállitottam a garázsba.
Érdemes e szétszedni kicsit kenegetni takaritgatni vagy ráér tavasszal a szezon előtt.
Ti csináltok e rajta valamit?
A gyujt kapcsolóra gondolsz?
Motorleállító kapcsoló?
Ne szivassatok már adjatok tanácsot.
én radírral törölném