ezt is tök felesleges indítgatni, általába az aksi miatt mondjak aksit kiveszed , töltöd, néha meríted,,,, és kész
nem kell ebből olyan nagy dolgot csinálni, ha meg meleg helyen van akkor meg pláne,,,
Akkor inkább kikapom, és havonta visszarakom addig míg járatom, néha pedig szükség szerint rátöltök.
Amúgy a járatásra miért van szükség? Nekem előtte a suzukin volt egy benzinelzáró azt elzártam, majd ketyegett s leállt. 4-5 hónapig nem kellett hozzányúlni.
Én kiveszem,de nem viszem be túl melegre sem.A legjobb megoldás persze egy csepptöltő ami tartja a szintet és csókolom.
Aksinak szerintem elég pár nap,hogy lehúzza,30 nap alatt ki is facsarja a hideg
A főszervizes miért kérdez ilyet?
Én most akartam még a tél folyamán,ne logikusabbnak gondolom tavaszon ezért most hagyom.Aku ki és csókolom.
Feleslegesen pucolgatnám és kenegetném,hogy ha elteszem 4-5 hónapra.
Nem.A motorleállító a gyújtáskapcsoló felett van,mielőtt belemászol a gépbe,lekapcsolod h ne lehessen startolni a gépet,megkeresed a 31-es hibakódot,és akkor visszakapcsolod.
(fazer könyv szerint motorleállító a hivatalos neve)
Ugyan úgy,mint amikor a borulást törlöd ki belőle.
Következő lenne a kérdésem lassan 5 éves lessz a motorom még a télen nem nyultam semmihez csak leállitottam a garázsba.
Érdemes e szétszedni kicsit kenegetni takaritgatni vagy ráér tavasszal a szezon előtt.
Ti csináltok e rajta valamit?
Nekem van egy eladó.
Nézd meg az adatlapomon,hogy milyen és ha érdekel keress.
Heló!