Végülis nem Peti tehet róla, csak mikor már rámondtam az igent, közbe az XBike-ban lett volna olcsóbban. Petit meg már elég sokat segített és nem akartam szarban hagyni.
Van 1 pár fajta, nem tudom, te melyikre gondoltál, bukócsőből is van több fajta, olcsóbb drágább, ez spec. a jobbik ami 40 körül van....., nem árt gondolkodni, mielőtt hozzászólsz valamihez.
Már pedig tökéletesre, csak PC-vel tudod behangolni. Ma vittem az Ago Motorshoz egy FZ-1 beállítani. Ég és föld lett a motor kezelhetősége.
140 LE lett hátsó keréken=főtengelyen 162jelent. A nyomaték, meg 4000f/min fölött végig 100Nm felett.
Nem olcsó, de megéri a befektetést. És még a fogyasztás is csökkenni fog. Ebbe a mociba is csak úgy dőlt az üzemanyag előtte.
Ha gondolod akkor tudok az ügyben segíteni.
Jó napot ! tud valaki hozzá szólni, hogy van e olyan lehetőség az fz1 en hogy injektor beállítás chip vagy PC nélkül. Mert nekem azt magyarázzák hogy anélkül nem megy de ezt nem akarom nagyon elhinni hogy nem megy olyan mint egy frissítés vagy valami olyasmi. Mert be szrettném hangoltatni a kipuffhoz meg a szűrőhöz de minnyá ki akarnak iktatni ilyen mindenféle
környezet védelmi tiltást
szabályzó dolgokat Pl állítólag van benn olyasmi ami nem ereszti rá az összes teljesítményt az 1 2 3 as fokozatban
végsebesség tiltást meg minden ilyen dolgot
De én nekem ezek ki iktatása nem kell csak be szeretném hangoltatni. Ha van valakinek valami 5let azt köszi
Te meg pirossal.
Teló szár rendben van,annak nincs baja...csapágy meg meg lesz kenve/húzva...majd ha az anyagiak engedik kap újat.
Télen mind1 mivel áll.
Majd kifaggatom őt,legyek esélye védekezni.
Ha nem,akkor is.
Előre vetted a fém fékcsövet?
amúgy még nem, de akarok, majd januárban. Akkor általános generál lesz.
Nincs hová sietnem.Meg most egyébként sem tudnék.
Mi ebből a tanulság?
-Nem kell mennem suliba,és lesz időm a motort pucolgatni!
Egy hasonló évjáratú gépnél, mit kell nézni?
Pl ehhez mit szólsz?
link
140 LE lett hátsó keréken=főtengelyen 162jelent. A nyomaték, meg 4000f/min fölött végig 100Nm felett.
Nem olcsó, de megéri a befektetést. És még a fogyasztás is csökkenni fog. Ebbe a mociba is csak úgy dőlt az üzemanyag előtte.
Ha gondolod akkor tudok az ügyben segíteni.
környezet védelmi tiltást
szabályzó dolgokat Pl állítólag van benn olyasmi ami nem ereszti rá az összes teljesítményt az 1 2 3 as fokozatban
végsebesség tiltást meg minden ilyen dolgot
De én nekem ezek ki iktatása nem kell csak be szeretném hangoltatni. Ha van valakinek valami 5let azt köszi
Teló szár rendben van,annak nincs baja...csapágy meg meg lesz kenve/húzva...majd ha az anyagiak engedik kap újat.
Télen mind1 mivel áll.