üdv.van egy 2005-ös fz6-om.5000 fordulat felett elkezd ciripelni,mi lehet a gondja? szelephézag,vez.lánc?15000km van benne,eddig ne zavart, csak amióta egyik cimborám vett egy lestrapált 2004-est,elvile g 200000-km-rel semmi motorhangal, azóta bosszant,ha v.ki tud szelephézag értékeket írja meg légyszi.előre is köszi a segítséget!
annak idején én is cisnáltam a schwalbe hoz egy kipufogot, kályhacsőből, ivhegesztővel! azóta nem is erőltetem a dolgot, szerintem a motor se bánja, mert a teljesítmény görbéje elégé lelankadt
én itt inkább az eszetlenségre gondolok, pl hogy a csóka bemerte válalni hogy bele is gravíroza, szaros 20e ft ért amikor ha elkapják sokkal jobban megszivja azt a bizonyos "vizipipát",,,
hivatalos uton nem csak ugy osztogatjak az "e" betűt....
a más kérdés hogy az emberke is hasára ütött oszt faragott valami kipufogot, lesz amilyen lesz alapon,,,,
Na,na,naa olvass utána a nagy sport dob gyártók történetének(most hagyjuk a két ütemet ahova sokkal több számolás kell)Hajtogattak valami cső alakot oszt kész,a nagyobb profit miatt magyarázzk túl
itthon már lassan mindenki kipufogot gyárt, egy ismerősöm gsxr re valami 15 vagy max20 e ft ért csináltatott, és még bele is gravírozták a "e" betű, nah neki főképp tudok gratulálni, főleg hogy papir nélkül kitürülheti a seggét is vele,,,,
meg aki csinálta, nah ő is fog örülni ha egyszer elkapják,,,,
Kipufogó:0,23-0,30
de azért a 4ütemnél se mindegy, mi mekkora
ez nem olyan mint a féri ember limbije, minnél nagyobb annál jobb,,,
hivatalos uton nem csak ugy osztogatjak az "e" betűt....
a más kérdés hogy az emberke is hasára ütött oszt faragott valami kipufogot, lesz amilyen lesz alapon,,,,
meg aki csinálta, nah ő is fog örülni ha egyszer elkapják,,,,
kipufogó gyártás általában nem hasra megy, csak Mo on
Ja a kolbász kurva jó a Viktor rá is rabolt.
Faterod meg igazán védekezhetett volna
Hát igy .jártunk
nah de én nem értek hozzá, majd elválik jo lesz e vagy sem,,,aztán mehet a levesbe
hogy lesz bele fogatva a síp