Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm a választ!nekiállok megvizsgálom.
Szivó:0,13-0,20
Kipufogó:0,23-0,30
üdv.van egy 2005-ös fz6-om.5000 fordulat felett elkezd ciripelni,mi lehet a gondja? szelephézag,vez.lánc?15000km van benne,eddig ne zavart, csak amióta egyik cimborám vett egy lestrapált 2004-est,elvile g 200000-km-rel semmi motorhangal, azóta bosszant,ha v.ki tud szelephézag értékeket írja meg légyszi.előre is köszi a segítséget!
jó éjt
Hát ezaz ezért vagdaljuk vazze Na csá.
nah elég volt a móka mára!
de azért a 4ütemnél se mindegy, mi mekkora
ez nem olyan mint a féri ember limbije, minnél nagyobb annál jobb,,,
Mert kettő ütem az más,sokkal másabb.
annak idején én is cisnáltam a schwalbe hoz egy kipufogot, kályhacsőből, ivhegesztővel! azóta nem is erőltetem a dolgot, szerintem a motor se bánja, mert a teljesítmény görbéje elégé lelankadt
Hagy gravírozza,az sem jobb hogy f.s.fej törvényhozók beszorítanak ilyen idióta E betük közé
én itt inkább az eszetlenségre gondolok, pl hogy a csóka bemerte válalni hogy bele is gravíroza, szaros 20e ft ért amikor ha elkapják sokkal jobban megszivja azt a bizonyos "vizipipát",,,

hivatalos uton nem csak ugy osztogatjak az "e" betűt....
a más kérdés hogy az emberke is hasára ütött oszt faragott valami kipufogot, lesz amilyen lesz alapon,,,,
Miért mit kellett volna tennie?Ha megvenné 300 ezerért az úgynevezett márkásat jobb lenne?
Na,na,naa olvass utána a nagy sport dob gyártók történetének(most hagyjuk a két ütemet ahova sokkal több számolás kell)Hajtogattak valami cső alakot oszt kész,a nagyobb profit miatt magyarázzk túl
itthon már lassan mindenki kipufogot gyárt, egy ismerősöm gsxr re valami 15 vagy max20 e ft ért csináltatott, és még bele is gravírozták a "e" betű, nah neki főképp tudok gratulálni, főleg hogy papir nélkül kitürülheti a seggét is vele,,,,
meg aki csinálta, nah ő is fog örülni ha egyszer elkapják,,,,
de nagy % ban igen! mindig vannak kivételek is,,,
kipufogó gyártás általában nem hasra megy, csak Mo on
De a puding próbája az evés,nem mindig mindenben a papír az igaz.
Sokan jártak már jól is,hogy nem védekezett.De ez már teljes biztonsággal soha nem fog kiderlni:)Lehet hogy nem is nagy baj hogy nem volt tüzed
Ahogy az összes többibe szorosan bele pászítva,és valamilyen kis csavarral rögzítve.
Nem izgul bizzál már bennünk.
Ja a kolbász kurva jó a Viktor rá is rabolt.
Kár hogy nem volt öngyujtóm.
Faterod meg igazán védekezhetett volna
Hát igy .jártunk
értelmetlenül össze vissza nyiszáltok mindent vazee
nah de én nem értek hozzá, majd elválik jo lesz e vagy sem,,,aztán mehet a levesbe

hogy lesz bele fogatva a síp
Na legalább megfelelek,csak igazat mondok mindig,legalábbis megpróbálom azért a hatósággal kivételt teszek
Az adatlapodon (megszülettem nem mindenki örömére) ez tetszik nekem. Akarom mondani találó.
De azért mond meg mi az aggályod,figyelek.
De ez nem nyitott,a katalizátor és az első folytás benne maradt,csak a hang terelőket szedtük ki
Nem így lessz jó,mert kerül még bele furulya is.Nem ma kezdtük mi sem a gépészkedést Ha meg nem lessz jó hozzá toldunk idő az van