freemailpeter legyen neked igazad.
én csak azt próbáltam hangsúlyozni, hogy mindennek van függvénye, hogy hogyan is használjuk a motort meg mire...
pl. a gumi kopást sem lehet megítélni függ, hogy hogyan használod a vasat.
ezen az oldalon mindent megtalálsz a téli tárolással kappcsolatban.
az olajat elég 10.000-ként ledobni, de 6000-ként ajálják.
(személyes véleményem szerint az se mind egy, hogy mongyuk azt a 10.000et, vagy 6000et pályán, vagy túrákon töltöd..)
és szerintem az olaj fogyasztás is függ, hogy mennyire húzod a bajszát.
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy mi az általános tapasztalat a fazer olaj fogyasztásával. Kb 1000km-en mennyit eszik. Olajat szeretnék cserélni, és kb mennyit számoljak rá. Hallottam olyat, hogy elég 10.000km-ként, de én inkább 6000km után cserélném.
A másik kérdésem az lenne, hogy az aksit kivegyem belőlle vagy elég ha havonta beindítom egy kb 10-15 percre? Válaszokat előre is köszönöm.
Nézz szét a nagyvas.hu-n az amolyan mindenes oldal.Árak is egész jók.Pontosan nem értem,milyen az az egyenesebb kormány,de ott van választék szóval biztosan találsz.
Túrázásra főleg Metzeler Z6 való,de ha elolvasol egy-két tesztet okosabb leszel.
A lényeg hogy Petire ne hallgass gumi ügyben.
A 600-as Fazeremre (Fz6-S) szeretnék egyenesebb kormányt, és egy magas túraplexit venni.
Ha tudnátok segíteni abban, hogy az interneten milyen weblapokon nézzek szétt azt nagyon szépen megköszönném.
Továbbiakban a jövő évi motoros szezont új első és hátsó gumikkal szeretném kezdeni. A motor elsősorban túrázásra használom tehát ha tudnátok ajánlani túrázásra használható gumikat azt megköszönném.
Segítségeteket előre köszönöm.
by
Jaham.Vágom.Okosak.Ha meg lehet csinálni szépen hogy ne álljon össze-vissza a két cső akkor nem rossz ötlet.
Szóval 20pénzből meg van.Ja meg persze... -15%.
Előre adnak kettő csövet, meg egy dupla hosszó csavart fentre. Így kettő cső megy le a fékpofákhoz, egy jobbra, egy meg balra. Nem úgy mint a gyári megoldásnál, ami csalingázik fél kilométert. Így a sok előnye mellett még légteleníteni is egyszerűbb.
én csak azt próbáltam hangsúlyozni, hogy mindennek van függvénye, hogy hogyan is használjuk a motort meg mire...
pl. a gumi kopást sem lehet megítélni függ, hogy hogyan használod a vasat.