Motul. Én azért variálok: a Yamcsi fiúk is ezt ajánlották,meg a füzet is azt erőlteti,általában melegebb országokba használt gépekbe.
Semmi gondom a 10-40-el csak szerintem melegben (nyár) jobban "elvékonyodik" mint 15-50.
A második képen tuti hogy egy ÚJ motor van fotózva!
A mi 15-25 ezres gépeinken sikálni kellene egy darabig,hogy olyan legyen. De minek,én nem is mennék vele akkor,csak nézegetném.
Kinőttem már ezt a sika mikát,bezzeg régen a simót! 16-18 évesen azt gondolta ha majd lenne egy "nagy motorom" minden nap fogkefe-pasza-csicsa-micsa. Francokat. Télre nagyjábol lemostam,akksi benne, havi egy inditás,ennyi.
Nekem az tetszik amelyikről valamelyik nap raktál képet. Jó lenne tudni hol lehet olyat kapni. Bár nekem ez a mostani is bizonyított többszörösen. Sajnos.
Gratulálok ha valaki cif-el gyurmázgat kitartóan! Badys.
100 x leírtuk már: 800-1200-2000-es csiszoló vászon. punk-tum. Esetleg a végén valami fénypaszta.
a korrupció meg katasztrófa,
amikor 5e ft al lehet fizetni egy rendőrt
de én már most tudom hogy szakmát tévesztettem, nekem is rendőrnek kellett volna mennem, onnan hamar nyugdijba, és a bkv hoz vagy a mávhoz menni, ott meg felvenni a több milliós fizut
nah meg persze a végkielégítést
egyéb juttatásokrol ne is beszéljünk,,,,
azért szerintem egy házkutatással, vagy akár egy kis fenyítéssel sok mindent kilehet csalogatni az emberekből
no de mindegy hagyjuk is, ő dolga, ő baja,,,
Freepeti azért azt megnézném hog y amikor megállítják el is kezdik felgöngyöliteni a szálakat ki is gyártotta a dobot!?
Nem érdekli az őket,csak az aki használja. Azt mondja a használó:-Béla gyártotta. Megkérdezik Bélát:-Te gyártottad:-Nem. Ennyi.
15e km er az nem sok,a 200e km er?! az már annál inkább,
ha leellenőrizted a szelephézagot ird be mennyik voltak
aztán egy adatlap kitöltést se felejts el
nálunk vannak olyan helyek ahol jóval melegebb van nyáron