Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért anniyra meleg ország nem vagyunk szerintem
nálunk vannak olyan helyek ahol jóval melegebb van nyáron
most fuchs pro4 15w 50 van benne
ugyen ez a szintetikus olaj lesz csak 10w40, elvileg ez vékonyabb
nah majd meglátjuk,,,,,
Motul. Én azért variálok: a Yamcsi fiúk is ezt ajánlották,meg a füzet is azt erőlteti,általában melegebb országokba használt gépekbe.
Semmi gondom a 10-40-el csak szerintem melegben (nyár) jobban "elvékonyodik" mint 15-50.
Nem bántotta a vázat. A blokkot a vázhoz fogató csavar tartja a gombát.
milyen olajat használsz
ez jo én most 15w50 helyett akarok bele tenni 10w40et
Jaj én nem mertem írni,hogy csúnya.

Holnap veszek oil-t. 10-40 van benne. Kánikulára megpróbálom inkább a 15-50-et. Vélemény.

Jos88 a tieden is belecsavarós van?: Bántotta a vázat?
jah valószinű az a legjobb, bár függ az eséstől is,
de hogy nem a legszebb az is biztos
A második képen tuti hogy egy ÚJ motor van fotózva!
A mi 15-25 ezres gépeinken sikálni kellene egy darabig,hogy olyan legyen. De minek,én nem is mennék vele akkor,csak nézegetném.

Kinőttem már ezt a sika mikát,bezzeg régen a simót! 16-18 évesen azt gondolta ha majd lenne egy "nagy motorom" minden nap fogkefe-pasza-csicsa-micsa. Francokat. Télre nagyjábol lemostam,akksi benne, havi egy inditás,ennyi.
ebayen megtalálod, vagy a német, vagy olasz, vagy a globa ebayen, ezeket szoktam nézegetni,,,
Nekem az tetszik amelyikről valamelyik nap raktál képet. Jó lenne tudni hol lehet olyat kapni. Bár nekem ez a mostani is bizonyított többszörösen. Sajnos.
tök mindegy, a 2. képen igen szép lett a végeredmény, az a lényeg
Szerintem is a bukócső a legjobb!
tavaszig még az is lehet hogy én is inkább egy bukócsövet rakok fel
Gratulálok ha valaki cif-el gyurmázgat kitartóan! Badys.
100 x leírtuk már: 800-1200-2000-es csiszoló vászon. punk-tum. Esetleg a végén valami fénypaszta.
Igen ezt már mások is mondták a gombickiról.

Én egy GYÁRIT láttam (láttam!) a múltkor,amint tenyérben pihenve ölelte a vázdarabot. Akkor most mi van?
Bár essés 1000+1 féle van.
jó multkorában valaki kérdezte a kipu tisztítását,
egy másik alternatíva: kipu takarítás
egész pofás lett!
azzal a bukó gombával meg vigyázz szereti törni a fazerek vázát,,
a korrupció meg katasztrófa,
amikor 5e ft al lehet fizetni egy rendőrt

de én már most tudom hogy szakmát tévesztettem, nekem is rendőrnek kellett volna mennem, onnan hamar nyugdijba, és a bkv hoz vagy a mávhoz menni, ott meg felvenni a több milliós fizut
nah meg persze a végkielégítést
egyéb juttatásokrol ne is beszéljünk,,,,
a magyar rendőrséget meg inkább ne firtassuk, mindenkit elkapnak meg mindenkit megbüntetnek, csak azt nem akit megkéne,,,,
azért szerintem egy házkutatással, vagy akár egy kis fenyítéssel sok mindent kilehet csalogatni az emberekből
no de mindegy hagyjuk is, ő dolga, ő baja,,,

milyen fejidom nem látom a képet
Freepeti azért azt megnézném hog y amikor megállítják el is kezdik felgöngyöliteni a szálakat ki is gyártotta a dobot!?
Nem érdekli az őket,csak az aki használja. Azt mondja a használó:-Béla gyártotta. Megkérdezik Bélát:-Te gyártottad:-Nem. Ennyi.

Tegnap megjött a fejidom,trallalla.
szia

15e km er az nem sok,a 200e km er?! az már annál inkább,
ha leellenőrizted a szelephézagot ird be mennyik voltak
aztán egy adatlap kitöltést se felejts el

üdv
ciripeléshez hasonló hangot a vezérmű lánc is kiadhat nem