Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

defektes a gumi
Fiatalok! mi az a 31es kód és hogyan lehet törölni
oké , most is fent vagyok!
Sziasztok.
Nekem most van kb 15ezer a conti road-ban, es meg par honapot tuti kibir. Ebbe volt 3 palyanap a ringen...
Ugyhogy en kovetkezonek is ezt veszem.
Elol sportmaxot hasznalok, most d208 van elol,8 ezer van benne, de lassan csere.
Szerintem conti sportot veszek majd elolre, hatul meg marad a road...
Teleszkopszarba milyen olajat szoktak rakni?
Peti, majd lenne par kerdesem, zavarni foglak msn-en hq nem haragszol.
Udv: Toma
Conti sem rossz. És árban sem utolsó.

Ha érdekel még segíteni is tudok árakban.

Ha érdekek itt megtalálsz: racingbazar@freemail.hu
Dunlop sportmax d252f
most milyen gumi van fent neked
Meglehet, hogy igaz. De annó ezek a gumik árban is igen kedvezőek voltak.
attol a régi ózsdi gumitol vannak százszor jobbak! és km erbe ugyan annyit elmennek
Szeretném megjegyezni, hogy az előző motoromon csak macadam 50, majd 90 volt, és tökéletesek voltak. Valóban egyszerre koptak, és igen sok km-t bírtak kb.(15.000). Természetesen használat függő is volt.
azzal a piszkos, csúnya ,ápolatlan motorral nem keménykednék!
Először próbáld ki. Volt, aki visszavitte a gyárit magítottat és visszakérte az árát, mert nem vált be neki. Én a gyári kispleximet is eladtam, mert a túraplexi vált be. Nekem megfelelt, de van akinek nem. Először ha teheted próbáld ki, úgy vegyél, mert drága.
Értem sejettem, hogy gyári.
Mindenképpen a szezont jövőre magas plexivel akarom elkezdeni, én nézegettem a Puig féle magasított plexit,de úgy néztem az a plexi ami nekedvan azon van egy türés felfelé szerintem jobb a szélvédelme ezáltal mint a Puig-nak.
Gyári, bementem a yamaha szalonba és vettem egyet. De időnként lehet találni a használt alkatrészek között is.
A kukásautó színű motorodat olcsóbban lehetett megvásárolni mint a szebb fényezésű motorokat? Vagy izlésferdülésed van?
Hali!

krisztianfz6 !
nézegettem a profilképeidet.
Meg szeretném kérdezni, hogy a motorodon lévő túraplexit hol szerezted be és mennyibe van egy oylan túraplexi ?
Nekem nem. Csak az utóbbi pár évben olyan túrákra mentem, amihez hozzátartozott 2000 - 5000 km-es autópálya szakasz, így ez a gumi volt árban elfogatható, amit nem sajnáltam kockásítani. Egyébként túrázni tökéletes. Azt tudni kell, hogy az első és a hátsó egyszerre kopott el. Szóval az első lágyabb keverékű a biztonság miatt, a hátsó keményebb a tartósság miatt. És a 40 ezer ft jó ár volt egy szettért, hosszabb túrákra tökéletes választás volt. Most Pilot Road van, de semmi különbséget nem érzek a kettő között. Ja, egyszer vettem egy használt macadam szettet, majrécsík nélkülit, pályáztak vele.
Köszi szépen
de neked még is a macadam a favoritod!
Mivel már jó rég nem is gyártják őket. Azt váltotta le a pilot road, és azt a pilot road 2.
Krisz! van egy rossz hírem, a kék hold szerint ők már nem tudnak beszerezni michelin macadam gumikat
a nyuszi füleket ne hagyd le!
Milyen jól néz ki a kék fekete vázzal és fekete blokkal. Még nem is láttam ilyet.