Sziasztok.
Nekem most van kb 15ezer a conti road-ban, es meg par honapot tuti kibir. Ebbe volt 3 palyanap a ringen...
Ugyhogy en kovetkezonek is ezt veszem.
Elol sportmaxot hasznalok, most d208 van elol,8 ezer van benne, de lassan csere.
Szerintem conti sportot veszek majd elolre, hatul meg marad a road...
Teleszkopszarba milyen olajat szoktak rakni?
Peti, majd lenne par kerdesem, zavarni foglak msn-en hq nem haragszol.
Udv: Toma
Szeretném megjegyezni, hogy az előző motoromon csak macadam 50, majd 90 volt, és tökéletesek voltak. Valóban egyszerre koptak, és igen sok km-t bírtak kb.(15.000). Természetesen használat függő is volt.
Először próbáld ki. Volt, aki visszavitte a gyárit magítottat és visszakérte az árát, mert nem vált be neki. Én a gyári kispleximet is eladtam, mert a túraplexi vált be. Nekem megfelelt, de van akinek nem. Először ha teheted próbáld ki, úgy vegyél, mert drága.
Értem sejettem, hogy gyári.
Mindenképpen a szezont jövőre magas plexivel akarom elkezdeni, én nézegettem a Puig féle magasított plexit,de úgy néztem az a plexi ami nekedvan azon van egy türés felfelé szerintem jobb a szélvédelme ezáltal mint a Puig-nak.
krisztianfz6 !
nézegettem a profilképeidet.
Meg szeretném kérdezni, hogy a motorodon lévő túraplexit hol szerezted be és mennyibe van egy oylan túraplexi ?
Nekem nem. Csak az utóbbi pár évben olyan túrákra mentem, amihez hozzátartozott 2000 - 5000 km-es autópálya szakasz, így ez a gumi volt árban elfogatható, amit nem sajnáltam kockásítani. Egyébként túrázni tökéletes. Azt tudni kell, hogy az első és a hátsó egyszerre kopott el. Szóval az első lágyabb keverékű a biztonság miatt, a hátsó keményebb a tartósság miatt. És a 40 ezer ft jó ár volt egy szettért, hosszabb túrákra tökéletes választás volt. Most Pilot Road van, de semmi különbséget nem érzek a kettő között. Ja, egyszer vettem egy használt macadam szettet, majrécsík nélkülit, pályáztak vele.
Nekem most van kb 15ezer a conti road-ban, es meg par honapot tuti kibir. Ebbe volt 3 palyanap a ringen...
Ugyhogy en kovetkezonek is ezt veszem.
Elol sportmaxot hasznalok, most d208 van elol,8 ezer van benne, de lassan csere.
Szerintem conti sportot veszek majd elolre, hatul meg marad a road...
Teleszkopszarba milyen olajat szoktak rakni?
Peti, majd lenne par kerdesem, zavarni foglak msn-en hq nem haragszol.
Udv: Toma
Ha érdekel még segíteni is tudok árakban.
Ha érdekek itt megtalálsz: racingbazar@freemail.hu
Mindenképpen a szezont jövőre magas plexivel akarom elkezdeni, én nézegettem a Puig féle magasított plexit,de úgy néztem az a plexi ami nekedvan azon van egy türés felfelé szerintem jobb a szélvédelme ezáltal mint a Puig-nak.
krisztianfz6 !
nézegettem a profilképeidet.
Meg szeretném kérdezni, hogy a motorodon lévő túraplexit hol szerezted be és mennyibe van egy oylan túraplexi ?