Akinek lesz ideje szerdán nézzen le a ringre...asszem páran mennek körözgetni,ilyen edzés szerű valami lesz az itteni motorosoknak is.
Egy haver fekete Kawával fog suhanni,a másik aki helyettem lesz ott(!) az pedig egy CBR600RR-el....
pilot power hmmm, párban cserélted vagy csak hátsót
pénteken ha szabad vagy jöhetnél egyet motorozni, és megsasolhatnám azt a gumát!
mennyi a borda mélysége középen . .
Hétvégén lent voltam a Bakonynál egy lazás hétvégére.
vasárnap mentem pár karikát a 82 esen a Cseszneki kilátó-parkolójánál....
hú vazze, az mekkora királyság....Fasza szerpentines út....
be is lett járatva a kicsike az újnak mondható Pilot Road 2-vel....
nincs is paracsík....Baromi jó ez a gumi, ajánlom mindenkinek....
1500 km után, gyakorlatilag szőrös a gumi...
Van valami jó ötletetek, hogy hol lehet venni 2003-as FZS600-ra jó rendszámtábla tartót vagy valami konzolt, mert most gusztustalanul egyenesen áll, jobban szeretem amikor az eget kémleli :)
láncfeszességet baszki multkor a szemed előtt csináltam
nem figyeltél
láncnak kb 3-4 cm er logasnak kell lenni e , villa hátulján meg figyeled a csikozásokat,
Eléggé kuka Nem volt időm rá, hogy cseréljem... De így már nem akarok vele menni...gondolhatod milyen
A láncfeszítőket vissza tudom ugyanoda rakni? Be kell jelölni? Kikapom elviszem gumishoz, aztán majd legfeljebb Veletek újrahúzzuk a csavarokat
elöször hátsó féknyerget szed le, mert valószinű utba lesz,,,
tengelyről lazisd le az anyát, meg a "spanoloknak" az anyáit is( 12 es kulcs fogja ha jol emlékszem, de van a szerszámosban,,,)
told előre a kereket ,akaszd le a láncot, tengely ki, kerék ki,,,
gyári szerszámokkal nem lesz olyan élvezetes
talán enniy az egész
jah és ne felejsd vissza tenni a kereket gumicsere után .
te mondtad! :"aki így sem tudja kezelni az úgy sem fogja tudni ha lesz 8cm +..." akkor miért érdekell .
no viccet félretéve 10e től kezdődnek,,,
de viszont amit eddig tudok csinálni a motorral azt talán még könyebben fogom tudni, de majd meglátjuk!
bár szerintem neked más miatt kell... .
Egy haver fekete Kawával fog suhanni,a másik aki helyettem lesz ott(!) az pedig egy CBR600RR-el....
...mehettem volna de nem vok itthon,pfffffff
pénteken ha szabad vagy jöhetnél egyet motorozni, és megsasolhatnám azt a gumát!
mennyi a borda mélysége középen . .
Hétvégén lent voltam a Bakonynál egy lazás hétvégére.
vasárnap mentem pár karikát a 82 esen a Cseszneki kilátó-parkolójánál....
hú vazze, az mekkora királyság....Fasza szerpentines út....
be is lett járatva a kicsike az újnak mondható Pilot Road 2-vel....
nincs is paracsík....Baromi jó ez a gumi, ajánlom mindenkinek....
1500 km után, gyakorlatilag szőrös a gumi...
Kakucs csütörtök?
Üdv:Jim-X
sikerült rendesen beállitani a láncot és meghuzni az anyát
milyen gumit tettél fel
Van valami jó ötletetek, hogy hol lehet venni 2003-as FZS600-ra jó rendszámtábla tartót vagy valami konzolt, mert most gusztustalanul egyenesen áll, jobban szeretem amikor az eget kémleli :)
Köszi előre is!
Csak nagy volt a para
nem figyeltél
láncnak kb 3-4 cm er logasnak kell lenni e , villa hátulján meg figyeled a csikozásokat,
hát akkor nincs mese, vedd ki és cseréltesd ki, majd probáld beállitani a kereket, oszt sanyiiiiiiiii
A láncfeszítőket vissza tudom ugyanoda rakni? Be kell jelölni? Kikapom elviszem gumishoz, aztán majd legfeljebb Veletek újrahúzzuk a csavarokat
szerdán goingolok bp re
elöször hátsó féknyerget szed le, mert valószinű utba lesz,,,
tengelyről lazisd le az anyát, meg a "spanoloknak" az anyáit is( 12 es kulcs fogja ha jol emlékszem, de van a szerszámosban,,,)
told előre a kereket ,akaszd le a láncot, tengely ki, kerék ki,,,
gyári szerszámokkal nem lesz olyan élvezetes
talán enniy az egész
jah és ne felejsd vissza tenni a kereket gumicsere után .
Te Peti most muszáj lenne ledobnom a hátsó gumit, de nincsen túl sok cuccom (pl nyomatékkulcs) Kivegyem én a kereket? Mire kell figyelni?
sehol senki .
no viccet félretéve 10e től kezdődnek,,,
de viszont amit eddig tudok csinálni a motorral azt talán még könyebben fogom tudni, de majd meglátjuk!
bár szerintem neked más miatt kell... .