TE! ne légy madár!
miért nem csinálod hogy most meghirdeted a neten, itt a sportmotoron a hasznaltauton meg akárhol, megirod mikor jösz haza , vagy mikor láthato a motor, addig emailben érdeklődjenek,
ha eltudod adni jobb áron akkor csak is te jársz vele jol, szerintem nem tul nagy feladat meghirdetnia neten, de pénzben legalább ott az esély hogy jobban jársz!
de te tudod, én tuti ezt csinálnám
Ja én azt hittem, hogy motorral jössz! Nem tudom mennyiért lehet bérelni, de sztem 30-40ezernél biztos nem olcsóbb egy napra, úgyhogy annyira nem éri meg. A céget nem ismerem, de a várost és a környéket igen. Ha gondolod írhatsz email-t is, ha már tudod mikor jössz és van kedved motorozni! petivagyok@freemail.hu
Úgy gondoltam bérelni kéne kint valamit, ha van lehetőség. Amúgy a RUAG gyárába megyek, nemtudom tudod e merre van.
A napokat még nemtudom, a svájci cégtől függ meddig állják a szállást...
Amúgy itt kinn olyan idő van mint otthon, simán lehet még akkor 15 fok. Raktam fel pár galériát a helyről, brutál szép arra minden! De sztem ne végig motorral gyere. Bécsben rakd fel vonatra a mocit és itt Zürichben vedd le. Te sem leszel hulla és a motor sem használódik!
Nem mondod, hogy Thunba mész! Én ott dolgoztam. Én szívesen összefutok veled, tőlem 170 km. Simán motorozunk még akkor ne aggódj! Végig motorral jössz? Mennyi időre? Van kedved kerülni egyet? Csak mert akkor úgy kérek szabadnapot! Majd irj! Üdv- Peti
Hétvégén voltam egy 2 napos mecsek túrán, és a túra vége szekszárdon volt.
Onnan a 6-on jöttem fel, és találkoztam jópár fazeressel.... Van esetleg itt valaki közülük?
Dunaföldvárnál is állt egy pár (az egyik olyan mint a tied Freep) meg egy 2 személyessel is találkoztam az érdi tetőn...?
Hát csak október végéig leszek itt, már nem akarok sokat menni, eddig sem mentem túl sokat!
Hát a gép 0 km-es lesz! Így jött össze! Bár csak akkor mondom biztosra, ha már rajta csücsülök!
Bocs, akkor nem töltök fel újabb képeket! Egyszer megjegyeztem, hogy mindig irsz ha bárhova beirok, aztán azóta nem is irtál kommentet a képeimhez! Sok álmatlan éjszakám volt emiatt! Amúgy már nem sokáig irogatok ide jogosan. Jön a trónörökös..... ÁÁÁ de várom! Na mind1!
Heló!
Mikor jössz Svájcba? Motorral? Hány napra? Nincs kedved összefutni? Jó lenne már magyar motorossal kerülni egyet! Hátha tudok 1-2 szép helyet mutatni!
Végre sikerült egy képet csinálnom az új motoromról.
A környék ideális, de a kép minőségét erősen rontja a kuka, és hogy mobillal készült.
Cseszneki vár as a 82-es csak ajánlani tudom.
üdv Mindenkinek tamsszcs
van még érdeklődő egy kis horvátországi kiruccanáshoz? szombati vagy vasárnapi indulás (lehet h nekem mégiscsak jobb a vasárnap, de minden megoldható), pár napra?
miért nem csinálod hogy most meghirdeted a neten, itt a sportmotoron a hasznaltauton meg akárhol, megirod mikor jösz haza , vagy mikor láthato a motor, addig emailben érdeklődjenek,
ha eltudod adni jobb áron akkor csak is te jársz vele jol, szerintem nem tul nagy feladat meghirdetnia neten, de pénzben legalább ott az esély hogy jobban jársz!
de te tudod, én tuti ezt csinálnám