Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te akkor puhány vagy.
Én már egy párszor tulléptem ezt a 300km ert a többiek esetleg tudnak mesélni
Nekem kifejezetten tetszik a Tuono fejidoma! Higgyétek el jó motor ez. Igen inkább túrásabb vagyok és nem is a nagyon hajtós. De nekem a Yamahán is megfájdul a seggem 300 km alatt. Amúgy 120 %-kal hogy tudnak visszaesni az eladások?
150 € lesz
Aha megnézheted ha akarod.
menniybe jön ha szabad kérdezősködni
Ha minden igaz pénteken itt a gumim...PR 2

sport gumit nem veszek...nézegettem őket,de a tesztek alapján 3000-8000 között mentek el...szóval nem ér sokat számomra...főleg nem annyiért.
Ogre! tudtál gumit venni a végén
aproba van negyvenhétezerért(egy pár) , igaz sport gumi
Tiéd egész jó csak más színekkel kéne...a tank egész frappáns gyárilag...csak az a narancs...
Bezzeg a fekete-kék az dögös
jajjj attol mentsen meg az IsteN!
Szia!
Hétvégén megtudnám nézni?
hiába szeretnéd nem tervezem át a motorod

egyébként meg...alcantara ülésről ki mit tud? nekem bejön azt hiszem...nem bánnám ha tavaszra az feszítene a gépen...csak nem tom mennyi az annyi
Harom hete voltam Zurich-Lachenben..ha tudtam volna h ott vagy..pont lett volna egy alkoholmentessörnyi időm:))

mondom én hogy te vagy a Picasso!
majd rájönnek
békéscsabán idén azért zárt be a yamaha , többek között az idei árak miatt,
például az r6 os a régi áron se tudta eladni,
"az FZ1 is 3.4 miller idéntől"

Most nézem, hogy ABS-sel 3.6m... Ezeknek tényleg elmentek otthonról!
Így jó, hogy 120%-kal visszaesnek az eladások...
Egészet nem hiszem...de azért lehetne rajta spékelni szépen.
te tuti átfestenéd az egész motort
Köszi.
Sajnos nem volt mese, ahogy megláttam a szalonban meg kellett vennem... (meg mondjuk az FZ6-ra már majdnem lejárt a műszaki... )
"A Tuono fejidomával pedig sehogy sem tudok kibékülni..."

Szívemből szóltál!
Miért jönnének, mikor egy szar FZ1 is 3.4 miller idéntől? (idióták ezek mind!)
A Tuono meg ha nem lenne akciós is csak 3 miller...

Nekem se lenne FZ1, ha tavaly nem fogok ki egy akciót... Meg hitelt is adtak, igaz előtte ment fel vagy 40 FT-tal pont a CHF... Én hülye meg így is felvettem...
Nekem a CB1000R nagyon bejött már az elejétől fogva.Persze azért van rajta átalakítani való.

A Tonooo fejidomával pedig sehogy sem tudok kibékülni...nekem fáj.De nem kell megkövezni!
"De te miért egy FZ6 és Z750es motorral hasonlítod össze a futóművét?"

Mert azokat ismerem és ezek után nem értettem, hogy miért mondod, hogy elcsesztek rajta valamit, mert szerintem egész jó. De persze igaz, hogy a kategóriatársai közül csak 2-t vezettem:
A Z1000-et vezettem egyszer Kakucson egy nyílt napon, közvetlenül egy Z750 után és nem volt nagy a különbség.
Meg egyszer egy CB1000R-et egy 10 perces próbaúton, és ennyiből az se tudom megítélni, hogy milyen volt.
Amúgy hosszú távokra akarod használni a motort?
Mert arra nem lesz a legkényelmesebb a Touno teszt szerint!

http://www.origo.hu/motor/tesz...

Ezt érdemes elolvasni!
Az 1250 bandit is szelídebb fajtából való,meg az már tényleg nehéz 250kg felett van megtankolva.
Ahhoz képest a Touno biztos hogy könnyű,mivel megtankolva kb 210kg!
ÁÁÁ inkább veszek egy újat! Hú de mennék már haza! Majd 6 hónapja kinn vagyok, rohadt sok lemondással. De majd ha meglesz biztos jönnek majd az apuka megvette hozzászólások!