Előre is elnézést az OFF-ért
Nem rég bele estem egy Vespa javításába. Hiba oka, hogy a kiegyenlítő tartály (zárt rendszerű hűtésről beszélünk) Mikor itt megnyít a termosztát, akkor megjön a nyomás is a rendszerbe. Ekkor egy tű hegynyi lyukon elkezdet folyni.
Új alkatrész (Moto Italia) 5700 Ft. Mondom kell. Erre a válasz, hogy 3-6 hónap múlva megérkezik valamikor.
Innentől fogva, olasz motorkerékpár javítása befejezve. Max. gumi csere.
Egy haverom megtette...azóta öregedett 15évet Mikor megvette, azon a nyáron beszart a fesz-szabályzója 3 hónap volt mire megjött a cucc, és egész nyáron a szervíben dekkolt a masina... Igaz neki nem tónyó van
Most mennem kell vissza dolgozni, de este vagy holnap leirom miért van ki a tököm velük meg minden! A Factory asszem 3.4 milla. Több mint féllel több. Nekem nem éri meg, meg nincs is annyim! Na pá
Bazz Peti ne idegesítsél már! Először rákérdezel egy Tuono Facktory-ra hogy ilyen lesz-e, aztán meg hogy jönne ki gyárilag sportdobbal? Nemá, hogy nem ismered a motorokat! Na a félreértések elkerülése végett ilyen lesz a motor. Persze már van elképzelés mi minden szarral aggatom tele, de először legyen meg az alap! http://www.oldriders.hu/ftp/we...
Nekem megfelel ez a liforratlan is! Amúgy ez sztem hülyeség, nem hiszem, hogy rosszabb lenne, mint egy másik V2-es. 50 ezerig nem adom el ha minden jól megy, majd pár év múlva kiderül! Na de 2,4ért hol kapsz te egy ilyen motort? A kategóriatársak 2.8-3ba kerülnek és sztem sehol sincsenek! Na de majd kiderül!
Mindenki ilyen kapagépet akar? Én ismerek egy srácot akinek ilyen van, nagyon dicséri, mondjuk enyhén elvakult.
Ami mellette áll az az hogy az alkatrészek szebben kivannak marva, mint egy japán gépen, de a motorjuk még mindig kevésbé megbízható, mint egy japán kiforrott blokk.
Motorgyártásban még mindig ők járnak az élen, a dizájn meg a digóké...
Kinek mi kelll
Lószart! Nem ilyen lesz! Jó is lenne. Sima fehér-szürke matt! Az is jó lesz nekem! Nem tom, majd rákérdek, de nem vmi jó arcok. Bekaphatják a fa..om! Meg lesz a motor elküldöm őket a francba!
de figyu most gondolom megalkudtál rá, hogy beadod, de ha te eltudod netán adni,, szerintem ők is cask örülni fognak hogy nem kell nekik szarakodni a fazerre
vagy rosszul gondolom
Én is gondoltam erre, de nem akartam szarozni vele, mert ez volt az utolsó Tuono ilyen jó árban, fehér meg főleg..... És ha nem tom eladni? Még szarabb. Inkább bukok így egy 100ast és nyerek a Tuonon 400at. Sztem nem rossz igy sem!
Milyen, gyári, givi? Milyen színű? Mennyibe kerül? Miért adod el? Tieden most milyen van fent?
Köszi!