április 5 óta nem? húúú bazzeeee akkor elhiszem hogy te nem motoroztad ki magad
mi van veled hogy ennyi ideig nem hajtod
nah a fazer tura az jo ötlet! jelentkezz fel rá!
de en neeeeeeeeeem:)))
söt, április 5 óta a garázsban pihen és lehet h már be is rozsdásodott, ellepte a por beköltöztek a csótányok a hengerbe, 30 fok fölé meg nem is melegedett..ha volt egyáltalán olyan meleg otthon a nyáron:)
na de ha senki, akkor talán tudok menni évadzáróra..
Szia Karu!
1250 km? Zselés ülés?
Az milyen érzés? - én ma délelőtt pl. 450 km-et húztam le egy huzamban a "gyári" ülésen, de konkrétan alig tudtam leszállni a gépről utána. 200 km után általában tornézhatnékom van - lehet be kellene újítanom egy olyan szuper ülőkét? Mik a tapasztalataid?
köszi, tamsszcs
Itt lakik szlovákiában a srác,töri a magyart is....a motorsulis banda motorjait szokta beállítani pályázáskor...meg a szlovák versenyzőkét is,csak ő.......non-stop a ringen van...jó lenne valahogy elkapni.
Nyomom vazze,de még csak alapjáraton.Eddig arany életem van,nem buszozom,nem tanulok,nem írok házit,nem feleltetnek.Eddig.
Majd ha megjön hétvégére a tappancs akkor elszaladok vele egy hosszabb körre.Karu-hoz is be kéne nézni...méregessen az én motoromon is,már csak időpontot kell kérni.Fullos a szerviz.
Na meg a talmácsi motorsulis sráchoz is elmegyek valamikor,ne unatkozzon.DOT 5.1 megy hátra is.
te motorod még elég uj, tiednek nem szabadna döglődnie, de a hideg telek elégé megnyúzzák ha nem veszed ki!