Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1szer volt a kezemben egy nagyon kis ideig egy 1000es de alulrol azt hittem meggyőzőbben megy
van ebbe valamI
Nem kell oda 750, ott az 1000-es, ott van erő mindenhol , és azt sem adnád el sose
Az örök téma:
a használt x olajamat új z-re cseréltem. Mennyivel jobban viselkedik a motor?!

Szerintem tök felesleges a hasonlítgatás, mert az elhasználódott "sokat látott" olaj persze, hogy nem viselkedik jól. Hiszen pont ezért kell cserélni!

Szerintem szinte nincs olyan ember aki kb.10E km távlatból biztosan emlékszik, hogy akkor a 10 E km.rel fiatalabb motorja hogyan viselkedett. De azóta a motor is korosabb lett!
Innentől fogva tényleg nincs összehasonlítási alap...

De majd itt mindenki rámcáfol
én tuti nem várnám meg a végén még belustul a motorod
nah gyorsan uzsgyi az utcára és tiltásig meg ne állj .
Dehogynem! Csak humorizálni próbáltam. Azért lehetett érezni a különbséget. Az enyém azért nem emelgeti annyira az elejét. Talán majd ha lejár a garancia, és főleg a törlesztés róla. Október elsején lesz egy éves.
lehetne bele egy kis erőt varázsolni...de annyi pénzből már vennél egy új 750-es gépet szerintem.
inkább kéne csinálni belőle egy 750es verziot , nah az über jo lenne , alul lenne egy kis plusz ereje, soha többé nem adnám el,
miért nem tetszett az erősebb verzó
ÁÁÁÁ ÉN ilyen törvénytelen dolgot sose csináltatnék
a tiedből is könnyen tudnak csinálni 98 lovasat,
Miért nem kerülöd ki őket
Ma délelőtt voltam Yamaha kereskedésbe, kipróbáltam egy 98 lovas n-est. Givi plexi volt rajta, amilyen Karunak is van. Gondolkodtam hogy kéne venni, Karu 15 pénzért adta volna a gyárit, de nem igazán jött be a plexis gép.
Ezúton szeretném megköszönni Karunak, de nem rakok fel az enyémre. Egyébként a Yamaha 51-ért adja. Kicsit húzós.
Visszatérve a próbára, azért érezhető az a +20 ló. (enyém 78 lovas.)
Tegnap voltam egy keveset...meg remélem hogy holnap is megyek.
hát ha nem az eső kap el akkor a buzi bogarak támadnak meg .
szép, tiszta motorom, bogártemető lett
Idén már nem, szerdán pedig 8-16ig vagyok 1etemen
Hol vagy Ákos ?! Vigyázzzzzzzz!
megyek motorozni
hali!

idén mész még pályázni szerdán van sulid
Bár nekem nincs oldalidom a motoron, de a megoldás a full bőr cucc, vagy csak nadrág, így kevésbé érzed a blokkból feltörő meleget, mivel elég sokat leszigetel a bőr.
Gondoldják most sokan, hogy ok, de 30 fokban bőrcucc?
Igen! Kell alá egy nyári Helly H. aláöltözék és már nem izzadsz annyira kellemetlenül. Állítom egy nyári hálós dzseki polóra felvéve kellemetlenebb mint full bőr cucc egy jó aláöltözékkel.
Voltam gyúni is, meg most hagytam abba a pókert, de "csak" 18dolcsit kapartam ma össze
Motorozn nem voltam ma, de holnap meg holnapután beleteszek egy keveset

Tényleg holnap de-től kora délutánig valaki nem akar gurulni?

Üdv:Jim-X
Nem kérdezték meg! 5000-nél beletették 'oszt jóvan! Csak a számláról derült ki, hogy mi van benne...
Mondjuk most se kérdezték meg, hogy mit tegyenek bele... De most nem is panaszkodok!
üdv Jim!
mi a nagy helyzet? gyurás motorozás megy .
vagy megint pókerezel .
Jó estét!

A Yamalube kb. az ezres szervízig jó, aztán felejtős...

Üdv:Jim-X
mondjuk én se szimpatizáltam, a gyári olajjal, nem bántam meg hogy nem azt került a motoromba
A RoadSmart is beválik. Már van benne 1500km, semmi nem látszik rajta és nagyon jól viselkedik a motor a kanyarban. Felállni se akar fékezéskor.

Viszont a Yamaha megizélheti az olaját. Eddig Yamalube volt benne. Most volt 10ezres szervíz és most Shell olajat raktak bele. Ezerszer könnyebb váltani, főleg visszafelé.
Jó ez a gumi emberek.