Az örök téma:
a használt x olajamat új z-re cseréltem. Mennyivel jobban viselkedik a motor?!
Szerintem tök felesleges a hasonlítgatás, mert az elhasználódott "sokat látott" olaj persze, hogy nem viselkedik jól. Hiszen pont ezért kell cserélni!
Szerintem szinte nincs olyan ember aki kb.10E km távlatból biztosan emlékszik, hogy akkor a 10 E km.rel fiatalabb motorja hogyan viselkedett. De azóta a motor is korosabb lett!
Innentől fogva tényleg nincs összehasonlítási alap...
Dehogynem! Csak humorizálni próbáltam. Azért lehetett érezni a különbséget. Az enyém azért nem emelgeti annyira az elejét. Talán majd ha lejár a garancia, és főleg a törlesztés róla. Október elsején lesz egy éves.
Miért nem kerülöd ki őket
Ma délelőtt voltam Yamaha kereskedésbe, kipróbáltam egy 98 lovas n-est. Givi plexi volt rajta, amilyen Karunak is van. Gondolkodtam hogy kéne venni, Karu 15 pénzért adta volna a gyárit, de nem igazán jött be a plexis gép.
Ezúton szeretném megköszönni Karunak, de nem rakok fel az enyémre. Egyébként a Yamaha 51-ért adja. Kicsit húzós.
Visszatérve a próbára, azért érezhető az a +20 ló. (enyém 78 lovas.)
Bár nekem nincs oldalidom a motoron, de a megoldás a full bőr cucc, vagy csak nadrág, így kevésbé érzed a blokkból feltörő meleget, mivel elég sokat leszigetel a bőr.
Gondoldják most sokan, hogy ok, de 30 fokban bőrcucc?
Igen! Kell alá egy nyári Helly H. aláöltözék és már nem izzadsz annyira kellemetlenül. Állítom egy nyári hálós dzseki polóra felvéve kellemetlenebb mint full bőr cucc egy jó aláöltözékkel.
Voltam gyúni is, meg most hagytam abba a pókert, de "csak" 18dolcsit kapartam ma össze
Motorozn nem voltam ma, de holnap meg holnapután beleteszek egy keveset
Tényleg holnap de-től kora délutánig valaki nem akar gurulni?
Nem kérdezték meg! 5000-nél beletették 'oszt jóvan! Csak a számláról derült ki, hogy mi van benne...
Mondjuk most se kérdezték meg, hogy mit tegyenek bele... De most nem is panaszkodok!
A RoadSmart is beválik. Már van benne 1500km, semmi nem látszik rajta és nagyon jól viselkedik a motor a kanyarban. Felállni se akar fékezéskor.
Viszont a Yamaha megizélheti az olaját. Eddig Yamalube volt benne. Most volt 10ezres szervíz és most Shell olajat raktak bele. Ezerszer könnyebb váltani, főleg visszafelé.
van ebbe valamI