Ma kocsikázunk haza suliból...ipolyság,körforgalom...erre biciklis nő (45 körüli) teper velünk szemben.
Lényegében nem volt idő arra sem h leüssem a bringáról...pedig azt kellett volna.
Most keltem, tegnap 2-ig tartott a verseny, de "csak" a 3. helyig jutottam, ami jelentett "némi" pénzmagot, de a motor egy fiatal srácé lett, aki nagyon jól játszott! Sajnos a döntő asztalon elkövettem egy nagy hibát és ez megbosszulta magát...De hát ember vagyok, én is követek el hibát... Azért így is örülök
Bazmeg Peti, az Alpokba el kell mennem jövőre, mert sajnos idén nyáron nem jutottam el, de 2010-ben tuti megyek pár napra! Csodálatos hely!
egy házibuliba egy csajszi mesélte hogy ő a körfogalomba szembe ment be baszki nem birtam ki hogy ne nevessem el magam előtte, végén már sírtam
A nővérek valami kamikaze,vagy csak elnézte?
Lényegében nem volt idő arra sem h leüssem a bringáról...pedig azt kellett volna.
VW caddy tetején 6 db kamera volt! azt hittem beszarok
minden irányban ált kamera,,,,
Üdv:Jim-X
és kösz a csokit
Énisbubimentesetittamaigazpeti?
Nem baj na,néha mellé kell nyúlni,semmi gond
Egész szép....már csak olyan jól kellene motoroznod,mint ahogy pokerezel! Na csak poén ne vedd a szivedre.
Milyen motor volt a tét?
És milyen verseny volt ez?
kijózanodtál már
Most keltem, tegnap 2-ig tartott a verseny, de "csak" a 3. helyig jutottam, ami jelentett "némi" pénzmagot, de a motor egy fiatal srácé lett, aki nagyon jól játszott! Sajnos a döntő asztalon elkövettem egy nagy hibát és ez megbosszulta magát...De hát ember vagyok, én is követek el hibát... Azért így is örülök
Bazmeg Peti, az Alpokba el kell mennem jövőre, mert sajnos idén nyáron nem jutottam el, de 2010-ben tuti megyek pár napra! Csodálatos hely!
jo képek
pályás Palesz :)