Bukógomba bárhonnét szerezhető,minden motoros boltban árulnak...5000-től szerintem már van,lehet hogy olcsóbban is,a határ persze a csillagos ég.
Ha alkatrészt keresel nézz szét pár motoros hirdetés között...pl itt a kepesmotor.hu-n is találhatsz valamit.Ha nem jön be akkor az Oliver weboldalán van egy szép motorbontó lista,azokat próbáld meg.
Alsó idomot (alias ekeidom :) azt hiszem a kepesmotoron is találsz,vagy mindig van valaki aki éppen megválik tőle,persze bontóban is lehet.
Index ügyben meg a http://www.tutilampa.extra.hu/ -n nézelődj,ott azt hiszem van átlátszó burkolat.
Ha valami kimaradt hát sorry,ennyit bírtam megjegyezni.
Aki meg az adatlap miatt sír,nyugodtan válaszolhatna,és aztán sírhatna tovább.
Mint új ember, rögtön kérdéssel fordulok minden sorstársamhoz.
Nemrég vettem egy 2003-as FZS 1000-est elég jó állapotban és a következő, felhőtlen motorozáshoz szükséges alkatrészeket keresem, illetve javaslatokat, ajánlatokat, tapasztalatokat:
- Bukógomba (használt, vagy új, mindegy. Milyen, hol, mennyi, stb..)
- Gyári hátsó rendszámtáblatartó/sárvédő, bontott, használt (előző tulaj lombfűrésszel lereszelte, nekem ez a sufni-tuning nem jön be)
- Fehér indexbúra (nem feltétlenül led-es, az szerintem amúgy sem illik a motor karakteréhez)
- Alsó légterelő (ami a blokk alatt van, színre fújva)
Illetve ebből is látszik, hogy "keressek Yamaha bontót", de akivel eddig beszéltem az ilyeneket nem/vagy nem igazán tudott kínálni.
szombatra elvileg esőt mond a jós, de a közeljövőben tervezek arra fele menni, egy olyan kört amit Olival nyomtunk! majd megprobálom befütteni ,hátha csinál majd még egyet
gondolom az az ut már kész lehet végig Lillafüred fele
nemtoom mikor de kikéne aztis próbálni még az idén.szervezzük meg hogy minél többen menjünk.szombaton jössz v jön vki a kékesre ott megdumálhatjuk a részleteket
Üdv:Jim-X