Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még csak most
most jöttem meg vazze
kicsit hulla vagyok 530 kmert tekertem ma le,
Dunlop D208 F
hátul is az van
mit tettél fel?
első gumit pakoltattam fel
mindenki alszik?
Bár azzal a tézisemmel sem szoktak eggyet érteni : 10 emberből 7 lenne olyan jó mi Sumakker ha gokartpályán nő fel és 4 éves korátol vezet valamit amit robbanó motor hajt!
Hát pedig szerintem így van. Legalábbis ha tudod (már olyanra értem aki gondolkodó lény) ,hogy jó gumi van a gépeden merészebb vagy,de ha valami fos 15e-km elfutó müanyag, ami már sokszor csúszot meg alattad akkor berezelsz minden kanyar előtt.....szerintem.
nah azért a bárki bármit azt nem hinném .
Bár ami máris rácáfolhat erre: van olyan cimbi akinek az fz6-on a gyári túragumin hátul nincs fél centi a majrécsík,utcán.
Szerintem CSAK az a lényeg! Bedönteni bárki betud bármit, CSAK bizalom kérdése a gumi felé ,hogy mennyire.
az a lényeg bizzál benne, különben megvagy lőve,
Jó a supercorsa,haveroknak van fent,tükörig döntik 50-nél is. Kopik,meg a rendőr szereti simogatni:"há' nézzed mán kollega elvtárs ezen itten alig vagyon minta!Na aggyon ide egy DEÁK igazolványt....."
Én most tettem fel a Michelin Pilot Powert,eddig nagyon kircsi.
Bár én csak azt érzem:bízom bennük.
az uj? vagyis uj használt nem sokba,,, kb mint egy vágott slick hátra
Mennyibe fájt.
Két óra alatt sokat szerintem
meglátom, attol függ mennyit megyek, meg látni fogom hogy alakul,
az majd eldönti a sorsát
Szerintem nincs vele gond csak nem egy turagumi vagyis puha és a vágás éles és onnan dolgozza le az élt. a kemény guminál ez nem történik. nézz meg egy pályagumit mondjuk ne a kakucs után mert az lassú. A H-ringen cafatokra szakad. meglátod 25-én.
bocs
nem akarok ellenszervezni, tenyleg csak arra gondoltam hatha mas is lemarad augusztusrol, pedig nagyon mennek, akkor egy mentootletkent dobtam fel:)
Jó a 25-e a ringre jön még valaki?
kohalmiferi@freemail.hu
Nos mi legyen?

felejtsük el az augusztust?
ennyire puha gumim nem volt, ez lesz tesztelve
dobj már egy email cimet ha van
rontod itt a bizniszt

igazad van mindenesetre
Milyen jó neked tesztelésre kapsz gumit mikor kell visszaadni?