Bár azzal a tézisemmel sem szoktak eggyet érteni : 10 emberből 7 lenne olyan jó mi Sumakker ha gokartpályán nő fel és 4 éves korátol vezet valamit amit robbanó motor hajt!
Hát pedig szerintem így van. Legalábbis ha tudod (már olyanra értem aki gondolkodó lény) ,hogy jó gumi van a gépeden merészebb vagy,de ha valami fos 15e-km elfutó müanyag, ami már sokszor csúszot meg alattad akkor berezelsz minden kanyar előtt.....szerintem.
Jó a supercorsa,haveroknak van fent,tükörig döntik 50-nél is. Kopik,meg a rendőr szereti simogatni:"há' nézzed mán kollega elvtárs ezen itten alig vagyon minta!Na aggyon ide egy DEÁK igazolványt....."
Én most tettem fel a Michelin Pilot Powert,eddig nagyon kircsi.
Bár én csak azt érzem:bízom bennük.
Szerintem nincs vele gond csak nem egy turagumi vagyis puha és a vágás éles és onnan dolgozza le az élt. a kemény guminál ez nem történik. nézz meg egy pályagumit mondjuk ne a kakucs után mert az lassú. A H-ringen cafatokra szakad. meglátod 25-én.
bocs
nem akarok ellenszervezni, tenyleg csak arra gondoltam hatha mas is lemarad augusztusrol, pedig nagyon mennek, akkor egy mentootletkent dobtam fel:)
kicsit hulla vagyok 530 kmert tekertem ma le,
hátul is az van
Én most tettem fel a Michelin Pilot Powert,eddig nagyon kircsi.
Bár én csak azt érzem:bízom bennük.
az majd eldönti a sorsát
nem akarok ellenszervezni, tenyleg csak arra gondoltam hatha mas is lemarad augusztusrol, pedig nagyon mennek, akkor egy mentootletkent dobtam fel:)
felejtsük el az augusztust?
dobj már egy email cimet ha van
igazad van mindenesetre