Nem,oda ültél ahová akartál.
Viszont ha át akartál menni a boxokhoz akkor kértek 1000forintot...amit maximálisan megért.
Főleg úgy hogy hoztam egy GT2 gumit is...
Sziasztok!
Mi lehet az oka, hogy ha visszaengedem a gázt és utána ujra húzom kicsit gondolkodik, majd hirtelen reagál és ujra jó? Közuton is előfordult már sokszor, de főleg a gokartpályán...
tavaszra én is egy pár pilot powerre gondoltam, bár most van supercorsa is jo árba, dehát nem tudom az mennyit birna az utcán,
mindig nehéz dolog ez a gumi vásárlás
khm....khm...a fejidom esetében a nem tetszik mondatot mormolók tábora eddig nagyobb ezért diszkréten kezelem khm....
Alu lemezből hajtogattam olyan spártai pajzs jellege lett,egy unalmas délután eredménye. Majd azért fotót dobok be. A lámpa csavar fogja,na az volt az érdekes oda bereszelgetni. Ez volt a munka 80%-a.
A gumi nagyon jó,az első 90%-os, a hátsó új,azt mondta a gumás megcsókolja a se..emet ha 6e km altt elfogy! Több okbol is remélem neki lesz igaza!
Freepeti ha jönnétek Lillafüred felé,szólj majd,összefuthatnánk. Mi járunk fel oda (közel van) kész egy olyan szakasz ami 370 kanyar! Zsír új aszfalt végig, tizen-huszon kilométeren át!
Javaslom Oliver600 weboldalát,csomó bontó címe megtalálható ott.
Én személy szerint eddig mindig a 'Ricsi Bontó'-ból szereztem be mindent ami kellett (06705850436 asszem) vagy esetleg a 'Sugó-Motors'... (sugomotor.hu)...remélem sikerrel jársz.
Ákosnak: Kösz, a lámpás oldalról rendelek is (az életben nem találtam volna meg) A többi cuccal kapcsolatban pont azért írtam a fórumon, mert folyamatosan nézem a Képes Motort, meg egy nagy rakás hirdetési oldalt, de eddig nagyon gyér a felhozatal. Lehet mindenki szabadságon van. Ha van bontós tapasztalatod Bp környékén, szívesen veszem. A bukógomba valszeg új lesz.
vasárnap nem jöttél . .