Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit akarsz ombre hátadra esni
vasárnap nem jöttél . .
Hali,van itt olyan egyén aki szokott/tud fz6-al egykerekezni!
Nem,oda ültél ahová akartál.
Viszont ha át akartál menni a boxokhoz akkor kértek 1000forintot...amit maximálisan megért.
Főleg úgy hogy hoztam egy GT2 gumit is...
belépő volt
Fia GT2 verseny volt...ha neked az zümmögés akkor komoly gondjaid lehetnek Péter
Valami iszonyat szépen szólnak azok a gépek.

Utána Clio kupa volt de azt már a boxból néztem a plexifal mellől
amikor mentem Olihoz hallottam hogy zümmögnek valamik a ringen, milyen program volt ma
amugy most értem haza
Elég baba akció volt ma a hungaroringen...majd nyomok fel képeket az elkövetkező napokban.

Lehet hogy be kellene invesztálni egy Corvette-be pl...megszerettem azt is...
Itt a számom:
link
Peti, megyünk ki ma a Freemailpetivel a bükkbe. Gyere te is! 11körül ér Peti Egerbe.
ha felébrednél és jönnél motorozni a motorozz.hu n ott a számom,
Sziasztok!
Mi lehet az oka, hogy ha visszaengedem a gázt és utána ujra húzom kicsit gondolkodik, majd hirtelen reagál és ujra jó? Közuton is előfordult már sokszor, de főleg a gokartpályán...
tavaszra én is egy pár pilot powerre gondoltam, bár most van supercorsa is jo árba, dehát nem tudom az mennyit birna az utcán,
mindig nehéz dolog ez a gumi vásárlás
akkor készülj mert lehet holnap megyek,
meg akinek kedve van de csak jo idő esetén
A nyáron volt időm a gumitapasztalatokat begyüjteni, szerintem:
- Michelin Pilot power vagy race
- Pirelli Supercorsa sc1 vagy sc2
punktum.
khm....khm...a fejidom esetében a nem tetszik mondatot mormolók tábora eddig nagyobb ezért diszkréten kezelem khm....
Alu lemezből hajtogattam olyan spártai pajzs jellege lett,egy unalmas délután eredménye. Majd azért fotót dobok be. A lámpa csavar fogja,na az volt az érdekes oda bereszelgetni. Ez volt a munka 80%-a.
A gumi nagyon jó,az első 90%-os, a hátsó új,azt mondta a gumás megcsókolja a se..emet ha 6e km altt elfogy! Több okbol is remélem neki lesz igaza!
ÉS mikor kapjuk meg a képet a fejidomról? Érdekelne hogy hogyan oldottad meg.

A gumma meg állítólag tényleg jó...de én a Pilot Road 2 melett döntök azt hiszem
Hellóka-szijóka. Házi gyártású fejidom! Michelin Pilot Power gumik nagyon jók!
Néha jó benézni,de azért figyelek a hátérből!
Üdv néked elveszett ember.

Mostanság ritkán látni erre.Van valami újítás a gépen?
Freepeti ha jönnétek Lillafüred felé,szólj majd,összefuthatnánk. Mi járunk fel oda (közel van) kész egy olyan szakasz ami 370 kanyar! Zsír új aszfalt végig, tizen-huszon kilométeren át!
Jó utat emberke...és csak finoman...asszonykáról sok kép legyen ide nekünk!
Javaslom Oliver600 weboldalát,csomó bontó címe megtalálható ott.
Én személy szerint eddig mindig a 'Ricsi Bontó'-ból szereztem be mindent ami kellett (06705850436 asszem) vagy esetleg a 'Sugó-Motors'... (sugomotor.hu)...remélem sikerrel jársz.
jo utat Jim!
én meg most jöttem a gyorsulásirol, volt 1-2 érdekesség
Holnap indulunk görögbe, se FZ6, se póker, se gyúrás... Motorozni fogok tuti, mert bérelünk robogót amivel bejárjuk a szigetet

Jó éjszakát !

Üdv:Jim-X
Ákosnak: Kösz, a lámpás oldalról rendelek is (az életben nem találtam volna meg) A többi cuccal kapcsolatban pont azért írtam a fórumon, mert folyamatosan nézem a Képes Motort, meg egy nagy rakás hirdetési oldalt, de eddig nagyon gyér a felhozatal. Lehet mindenki szabadságon van. Ha van bontós tapasztalatod Bp környékén, szívesen veszem. A bukógomba valszeg új lesz.

Többiek: hagyjuk...