Sziasztok,eddig 4 ezer km tettem bele a 2003as 1000 Fazerkémbe,nagyon elégedett vagyok a motorral.
Ilyen sima járású motorom még nem volt,olyan mint egy villanymotor,szinte teljesen mindegy milyen sebességfokozatban vagyok vele,30tól 260ig használható 6ban,ez valami fantasztikus.Kanyargós utakat is szereti jó az úttartása,fogyasztása 5-6L között jön ki nálam átlagban persze ha nyelezem akkor tud enni rendesen.Hidegen az R1 blokk kicsikét csattogós,de ahogy bemelegszik halkabb lesz.Yoshimura dob és cső van rajta így a hangja is szép neki.Majd most fog kapni egy karbi tisztítást és egy szinkront mert már 35000km van benne.Ezt a motort nem lehet megunni,egyszerűen fantasztikus számomra.
ok .
most pakolok és indulunk Brno ba megnézük a "sárgaruhást" sziasztok.
ha vki arrajár a start campingbe vagyunk egy fehér omega kombival,a főbejárattól 50 m jobbra,meghivom 1 sörre.
csájééé hát honnan tudjam mikor mit csinálsz!
amugy Szarvasrol indultam , Pestről 1 napba kicsit durva lenne
holnap nem jó
pénteken nem esik az eső uzsgyi pestre! ugyhogy cuccokat beszerezni
vagy még keresgetsz .
holnap tetetem fel a teszt alanyt remélem nem okoz csalódást
Keressünk valami más programot.
Vasárnap egyik haverral (fazer600) szeretnénk egy szlovákiai motorozást.
Valakinek van kedve csatlakozni?
Bár arról lemaradok,de nem bánom.
Üdv:Jim-X
Horvátország aug 20 tól?
Sajna a hét végéig ha nem jelentkezünk, keresek másik programot.
egyre több 1000es tulaj van
Ilyen sima járású motorom még nem volt,olyan mint egy villanymotor,szinte teljesen mindegy milyen sebességfokozatban vagyok vele,30tól 260ig használható 6ban,ez valami fantasztikus.Kanyargós utakat is szereti jó az úttartása,fogyasztása 5-6L között jön ki nálam átlagban persze ha nyelezem akkor tud enni rendesen.Hidegen az R1 blokk kicsikét csattogós,de ahogy bemelegszik halkabb lesz.Yoshimura dob és cső van rajta így a hangja is szép neki.Majd most fog kapni egy karbi tisztítást és egy szinkront mert már 35000km van benne.Ezt a motort nem lehet megunni,egyszerűen fantasztikus számomra.
Péntekre meglesznek a cuccok, csak a kólásüveg, nem tudom, hogy, mert nem iszok kólát
Üdv:Jim-.X
most pakolok és indulunk Brno ba megnézük a "sárgaruhást" sziasztok.
ha vki arrajár a start campingbe vagyunk egy fehér omega kombival,a főbejárattól 50 m jobbra,meghivom 1 sörre.
hogy birta az utat
amugy Szarvasrol indultam , Pestről 1 napba kicsit durva lenne
holnap nem jó
pénteken nem esik az eső uzsgyi pestre! ugyhogy cuccokat beszerezni
Holnap kakucska?
gumim meglehetősen jol birta, pedig nem is kíméltem,,,
az már majdnem Horvát!