Én is a levételt javaslom, így sokkal kisebb a valószínűsége, hogy összekarcolja az ember a dekli fényezését. Ha a váltó tengelyről veszed le a rudazatot akkor nem kell ragasztó, van rajta összejelölés, így visszaszerelésnél sincs gond, hogy ugyan oda kerüljön vissza.
Kozmax szerinted fe lehet rakni a 600 asra ezt az erősitett láncot ez 130 le ig birja és a szemek 0.3 mm el vastagabbak mint az enyém de a lánckerékre tök jól passzol. csak összességében kb 1.5 mm el szélesebb mint az eredeti lánc.
De szerintem simán elfér ja és ez x gyürűs.
Kozmax, Karu, Peti!
Az első lánckerék burkolatának a leszedéséhez le kell szerelni a váltó rudazatot, ami előtte van, vagy ki lehet buktatni anélkül is?
Köszi annak aki válaszol!
íTudom, hogy inkább utánna kellenne néznem, de lusta vagyok. Meg tudná valaki mondani, hogy milyen izzók kellennek előre 2005-ös FZ6S-be? H7?H4?
köszönöm
Sziasztok megint,
Még mindig eladó a motorom ha netán tudtok valakit aki ilyent szeretne:
2005-ös FZ6-N, 21.000 km
szép állapotban, friss műszaki, frissen szervizelve (20.000-nél olaj, gyertya, légszűrő, hűtőfolyadék, stb.)
ára 950.000 HUF... egyebek az adatlap/eladó cuccoknál
köszi
Helló kedves mindenki!
Olyanban kérném a segítségeteket, hogy egy kicsit lezúztam a Fazeremet(köszönhetően egy gyökér robogósnak) és komplett lámpát keresnék. (03 FZS RJ02-es) Valakinek esetleg egy elfekvőben, vagy tudtok- e nekem motorbontót ahonnan ezt be tudnám szerválni, vagy valami japán bontót?Köszönöm!
Sziasztok!
hátha érdekel valakit, sikerült végre átalakítanunk a gyári kipufogót, nagyon szuper lett a hangja, mondjuk lehetne hangosabb is..:) amúgy a géppuskacső is úgy lett hajlítva táblalemezből, arra ment rá egy sűrű szövésű rozsdamentes lyukacsos háló, majd ment rá a kipufogógyapot és úgy lett összehegesztve..
szóval ha valaki kedvet kap rá, érdemes nekivágni...
sziasztok!
valaki tudna nekem segíteni, hogy 19ezres szervíznél mit kell cserélni? na és milyen olajat kellene bele rakni, na és hol lehet olyat venni?
köszi
Sziasztok,
van egy eladó olajpumpa fedelem Yamaha yzf R6 (2003-2005) vagy Yamaha Fazer 600-hoz, használt, de teljesen ép állapotú.
Örök nyarat, ingyen benzint, üdv!
Bocs, hogy nem írtam, de csak itt a reptéren van wifi Szóval Léván keresztül mentünk el az 524esen Banska Stiavnica-ig majd az 525ön vissza Sahy felé! Nem volt valami hosszú, meg odafele elcsesztem az 524et és bementünk Pukanec-be De nagyon király volt !
Legközelebb majd korábban kell menni és akkor lehet többet is csapatni, meg fürdőgatyát is be kő tenni
A gyári lánc is X-gyűrűs.