nagy részt gumi függő hogy néz ki a kép, meg beállitás,meg hogy milyen iveken mész,
a d208 am volt olyan hogy cafatokban jött rola minden, a corsanak meg a a mostaninak, a supercorsanak szép a képe, szerintem
Ahhoz képest, hogy Hringen voltál egész szép a gumid. Bár én még csak kakucson voltam, úgy hallottam, Hring tépi a gumit. Hogy cafatokban van utána.
Mivel az az ismerősöm, aki ígérte, hogy kivisz a ringre, finoman szólva átb...ta a fejem, legközelebb kimennék én is. Mindenféleképp ki szeretném próbálni! Az Istencsapása, az sem igaz, amit néz...
Szerintem is. Lehet, hogy azért bírja jobban, mert csak 78 lovas Meg megpróbálok finoman kigyorsítani, nem tépem túl gyakran tövig a gázt. Na, azért előfordul
Azt meg tudnátok írni nekem, hogy éves szinten kb 6000 km-el számolva mennyibe kerül a fenntartása egy FZ6N-nek?
Nem akarok pályázni, melóba járni akarok motorral.
Számomra elegendő, ha leírnátok, hogy mit tartalmaz egy "kötelező" szerviz, az kb mennyibe kerül, illetve a szokásos kopó alkatrészek, gumi, lánc, lánckerék, ilyesmi cseréje mennyibe kerül, és ezeket milyen sűrűn kell cserélni.
Ha nem nagy kérés...
Köszi előre is!
gumi is kurva jol birta, jo puha, ragad mint az állat, és nem kell anniyra erőszakolni amikor mélyen döntöd
1-2 beviccelt a lábkoptató is, megdobta a gépet de szerencsére nem történt gond
vazze most értem haza!
geci kurva jo volt
17731 hozzászolásba ki volt irva koos66 szervezése által
legközelebb szolok személyesen , bocsi bár ebben az évben több hring számomra nem lesz,
A gumin a dot szám az a gyártási évet tartalmazza...abból tudhatod h tényleg a gyári tappancs van e rajta,ha kb. egyezik a motor gyártásával,vagy valami ilyen
Én még mindig mennék, ha már te is, ők is, akkor 8 keréken el is indulhatunk:)
nekem meg mindig csak szept 19 v kesöbb jo, de 25en este haza kell érnem...nem ragaszkodom a hétvégéhez, mivel szept 16tól végre munkanélkül leszek:D , de a legtöbbeknek gondolom az a legjobb ha beleesik..
Ősszel beszerzem a gatyót, csizmát. Remélem meg lesz rá a pénzem!