Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is úgy látom, mármint szépnek.
Ősszel beszerzem a gatyót, csizmát. Remélem meg lesz rá a pénzem!
Uhhhfff
Milyen tételekből jön ez össze?
viszont oda kötelező a gatyó meg a csizma!
ebben az évben még 1-2 alkalommal elakarok menni kakucsra aztán vége,
nagy részt gumi függő hogy néz ki a kép, meg beállitás,meg hogy milyen iveken mész,
a d208 am volt olyan hogy cafatokban jött rola minden, a corsanak meg a a mostaninak, a supercorsanak szép a képe, szerintem
Ahhoz képest, hogy Hringen voltál egész szép a gumid. Bár én még csak kakucson voltam, úgy hallottam, Hring tépi a gumit. Hogy cafatokban van utána.
Mivel az az ismerősöm, aki ígérte, hogy kivisz a ringre, finoman szólva átb...ta a fejem, legközelebb kimennék én is. Mindenféleképp ki szeretném próbálni! Az Istencsapása, az sem igaz, amit néz...
az elég szűk keret 1 évre
én össze se merem számolni menniy pénz megy el rá
főleg hogy 2 pár gumival kezdenék
min. 100ezer forint
kell neki vazze, nem hogy belustuljon
most az enyém is meglett kergetve kicsit
szegényke
Szerintem is. Lehet, hogy azért bírja jobban, mert csak 78 lovas Meg megpróbálok finoman kigyorsítani, nem tépem túl gyakran tövig a gázt. Na, azért előfordul
jol birja,,,
jah jo volt
OK! már vágom, hogy értetted. Én úgy értettem, az enyém látod kockásnak.
mondtam én hogy jó lesz az a supercorsa
épp ezt mondom, a km erhez képest nem kockás
Hol látod rajta a kockásodást? Tényleg szeretek kanyargós utakon menni! Városban, unalmas egyenes részeken csak annyit, amennyit muszáj!
Izé...
Köszi!

Azt meg tudnátok írni nekem, hogy éves szinten kb 6000 km-el számolva mennyibe kerül a fenntartása egy FZ6N-nek?
Nem akarok pályázni, melóba járni akarok motorral.
Számomra elegendő, ha leírnátok, hogy mit tartalmaz egy "kötelező" szerviz, az kb mennyibe kerül, illetve a szokásos kopó alkatrészek, gumi, lánc, lánckerék, ilyesmi cseréje mennyibe kerül, és ezeket milyen sűrűn kell cserélni.
Ha nem nagy kérés...
Köszi előre is!
szemre nem mondtam volna ennyit, elég hamar kockásodik az a gumi,
vagy jo sok kanyargos helyen jársz
gumi is kurva jol birta, jo puha, ragad mint az állat, és nem kell anniyra erőszakolni amikor mélyen döntöd
1-2 beviccelt a lábkoptató is, megdobta a gépet de szerencsére nem történt gond
5000 még csak.
Köszi!
vazze most értem haza!
geci kurva jo volt
17731 hozzászolásba ki volt irva koos66 szervezése által
legközelebb szolok személyesen , bocsi bár ebben az évben több hring számomra nem lesz,
Digitális.
Van még 5 funkciója.
És tényleg nem olcsó kategória.
mentél a ringen nekem meg nemszólsz !apropó mikor megyünk pályázni?(euroring)lehet most van kedved?
A gumin a dot szám az a gyártási évet tartalmazza...abból tudhatod h tényleg a gyári tappancs van e rajta,ha kb. egyezik a motor gyártásával,vagy valami ilyen
Hello

Én még mindig mennék, ha már te is, ők is, akkor 8 keréken el is indulhatunk:)
nekem meg mindig csak szept 19 v kesöbb jo, de 25en este haza kell érnem...nem ragaszkodom a hétvégéhez, mivel szept 16tól végre munkanélkül leszek:D , de a legtöbbeknek gondolom az a legjobb ha beleesik..