köszi!
látom nagyon bele élted magad de jo is az
kiváncsi leszek majd a gépre
nem tudom mennyire lehet zavaro hogy 2-3 ezre fordulatot nem szereti, kicsit fordulaton kell tartani,
vagy hogy 6. ban nem tudok meni 40kmh val
Ki nem dícséri az új 1000-eseket? Biztos jó az FZS1000, még nem próbáltam, de szerintem az FZ1-ben sem csalódnál. Ég és föld a két motor (FZ6 vs FZ1) minden téren.
Hoppáré, lehet nem időjós lesz belőlem? Sorry Man
Peti bazzeg holnap de. felhívlak, hogy mi újság, mert most tudtam meg, hogy holnap munkanap van bassza meg... Lehet ugrik a program, de valszeg áttesszük du-ra
Majd október végén megyek haza, addigra már vár rám a motor. Fehér lesz! Ha addig nem sikerül kipróbálnod akkor az enyémmel kerülhetsz egyet! Már rég megigértem!
Nem vagyok még otthon. Itt kinn próbáltam. ÁÁÁ már vissza sem akartam ülni a fazerre! Előtte féltem tőle, de nagyon tetszett és nem féltem rajta egyáltalán. Igaz, hogy 6-7ezer felé nem nagyon pörgettem, mert nem nagyon volt rá helyem, és 140nél sem mentem jobban, de nagyon állat! Sztem a tesztgép gyári lehet, mert 3500 alatt nem nagyon akart menni, rángatott. 60 alatt a harmadik felejtős, meg 100 alatt az ötödik nem tetszett neki! Kék-fehér volt, 18 ezer km-rel és sztem kaphatott már 1-2 pofont mert a farokidom tiszta fehér volt, asszem az eredetileg nem olyan volt. Conti Road Attack gumik voltak rajta ami a Fazeren tökéletes de nem hiszem hogy a Tuono-ra találták ki, de nagyon tetszett vele és szépen be is melegedett. Én nem tom otthon hogy lehet tesztelni, de itt lemásolták az irataimat és mehettem vele egy órát. Még vissza sem kellett tankolnom. Igaz egy másik helyen csak 15 percre akarták odaadni a tesztgépet, mondtam hogy kösz azért nem éri meg. ÁÁÁ szuper gép. Gyári dob volt rajta de igy is tetszett a hangja, amikor elzártam a gázt szépen visszadurogott. Na frankó, mentem vele egy órát és már kisregényt irok róla!
hol probáltál kint vagy itthon vagy
azt mondják nem egy városi motor, ütközéstül ütközésig keveset forog a kormány, alap hangon fogyaszt 7litert
gondolom brutális erő van benne
tán már meg is vetted
ismerem a Zakar józsit,, eleve 10 évnél öregebb motort nem számítanak be. tehát egykét engedményt szoktam kapni,, és mondtam hogy én nem várom meg míg megcsinálják hanem így elviszem 7 kilóért de nem ment bele..
Sajnálom....
Gondolom ügyes lehetett a csávó.
Én is filózok, hogy jövőre felülök egy ezres-re.
De én is egy régebbit választok, újakat nagyon nem dicsérik....
Bár a mostani sas is hibátlan...
cask nem lesznek párba, ha meg már ennyi pénzt kiadsz akkor legalább már párbe legyen, de te tudod
vagy ott van a z6 párba volt 60 a KÉKHOLD nál, de több helyen is 60 ért volt,,,
de ezt nem értem ,mert próbánál aláirják hogy bárminnemű sérülés van fizetned kell, nah most csávesszel kifizettetnek 3-400ezret neked meg engednek belőle 150 et
vagy hogy van ez
Ma mentem volna megvenni a Zakaros fazekat, erre előttem egy órával egy pacák kipróbálta, és az esőben elcsúszott vele.. mondták h. nem sérült nagyon.. meg hogy így engednek belőle 150.000-et, de nemet mondtam.
hányig dolgozol