Nekem úgy néz ki jó lesz a csütörtök egy kakucsozásra! Jó lenne már ha összejönne, mert akkor végre ledobhatom már a régi gumit
Peti gyere már ma a ringre én 99% ott leszek, csak akkor nem, ha valami nagyon sürgős melóm nem akad!
Aki jön a ringre az mikor? Kéne talizni valahol a főbejáratnál! Úgy tudom a fölső boxok mögötti parkolórész nem lesz publikus
Sziasztok!
Egy 2006. évjáratú Fz6/s2 -em van, és szeretnék egy sportdobot rá! Esetleg ha van valakinek használt eladó dobja, amit elszeretne adni szívessen vevő vagyok rá!
kademlia@citromail.hu címre írjál, és felveszem veled a kapcsolatot!
Köszönöm mindenkinek!
Andris
Üdv:Jim-X
én is bambulok egy kört
Peti gyere már ma a ringre én 99% ott leszek, csak akkor nem, ha valami nagyon sürgős melóm nem akad!
Aki jön a ringre az mikor? Kéne talizni valahol a főbejáratnál! Úgy tudom a fölső boxok mögötti parkolórész nem lesz publikus
Nekem 10.000km ert, sok ring volt benne és kb 3-4000km er utassal.
Freepeti? Horvát?
Megyünk a héten Kakucsra? Csötörtök esetleg?
6kor kidobott az ágy
én is gondolkoztam kimegyek, de nem valószínű ,hogy kimegyek
de biztos érdekes lesz
Sajna ma nem mentem vele, de holnap délelőtt megyek Dunaújvárosba délután meg a ringre.
Fézerpéter: holnap hívlak a plexi miatt.
ha jol emlékszem te pilotpower 2ct ben utazol!
mennyit bir ki egy fazeren
ma nem motoroztál szentendrén
megvettem, péntek óta én is boldog Fazer tulajdonos vagyok.
Jó volt ez a kis szalonnasütős túra Itthon vettem észre, hogy kiégett a helyzetjelző izzóm
Egy 2006. évjáratú Fz6/s2 -em van, és szeretnék egy sportdobot rá! Esetleg ha van valakinek használt eladó dobja, amit elszeretne adni szívessen vevő vagyok rá!
kademlia@citromail.hu címre írjál, és felveszem veled a kapcsolatot!
Köszönöm mindenkinek!
Andris