talán azért jobb hogy nem lehet neked kapcsolnod a világítást mert így nem felejted el! és az autosok egyrésze igy is vak vagy figyelmetlen, főleg ha be se kapcsolod a világítást kevesebb esélyed van hogy meglásson
1-2 szer velem is előfordult hogy kimentem előzni mert szemből jövő autonak nem világitott a lámpája , igy nem is láttam hogy jön
aztán mutogatom neki kapcsolja már fel a világítását! a marha meg bambán néz
Két lényeges különbséget tudok a 2002-es és 2003-as között.
1. A 2003-as már komolyabb központi(hátsó) rugóstagot kapott.
2. A 2003-on már nem kapcsolható a világítás (nekem a konzervatív megoldás jobban tetszik)
Felhívtam én is - az általad kinézett gépet - és a srác mondta, hogy olaszból hozta ezért fura a műszaki érvényessége.
viszont ha már így összehozott veled a sors,, sisakvétel előtt állok,, és tetszik a schubertek tulajdonságai,, ezen egyszerű oknál fogva kérdezném hogy vajon az általad árult darab fel menne az én 57-s fejemre? mert ha nem túl karcos vevő lenék rá.
nem-nem bevallom férfiasan (most nem röhög!) sok motort próbáltam már a ringen utcán itt is ott is.. de amiket mondtál azokból csináltam egy kis listát magamnak ,, és mielőtt elvinném a TSanyi nevű fórumtárshoz átnézni ,, végig bogarászom a kis listámat.. hátha kiprovokálok egy pofontot az eladóból
Szia power ! Mielött megveszel egy motort olvasd el a róla írt cikkeket, és teszteket, Mikor én eldöntöttem hogy Fazert veszek már több gyártmányt és tipust kipróbáltam, pl: , igen 15 ezer km van benne mikor megvettem egyből gumit cseréltem, de az előző gumi az csuszott nem volt jó az eredetit nem tudom nem azzal vettem, most , ujjat raktam rá ,,,ilyen apró beszélgetésekből kiderül hogy már a negyedik gumi van rajta ..bocsi az esetleges okoskodásért.
mivel már elég rég áztam el, igy ugy gondoltam felmotorozok pestre!
sikerült eláznom
Megyünk délután valamerre? Bp?
fézerpéter, mikor nézhetném meg a túraplexit?
1-2 szer velem is előfordult hogy kimentem előzni mert szemből jövő autonak nem világitott a lámpája , igy nem is láttam hogy jön
aztán mutogatom neki kapcsolja már fel a világítását! a marha meg bambán néz
Két lényeges különbséget tudok a 2002-es és 2003-as között.
1. A 2003-as már komolyabb központi(hátsó) rugóstagot kapott.
2. A 2003-on már nem kapcsolható a világítás (nekem a konzervatív megoldás jobban tetszik)
Felhívtam én is - az általad kinézett gépet - és a srác mondta, hogy olaszból hozta ezért fura a műszaki érvényessége.
de a tavalyi 3-4 ingyenes nyiltnap után idén nem volt valami sok, én legalább is 1ről tudtam