Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert még meg van az xjr.
látni kéne élőben.miért nem magánszemélytől nézel motort,nem " rohadt " nepperektől.ennyiért van fiatalabb motor is
szép napot mindekinek!

mivel már elég rég áztam el, igy ugy gondoltam felmotorozok pestre!
sikerült eláznom
http://www.hasznaltauto.hu/3108188_yamaha_fzs_2002 ehez a konkrét példányhoz valaki hozzáfűzés? ( má bocs hogy telefosom a topicot)
mikor szeretnéd hétvégén v hétköznap?nekem mind1 csörögj rám 06209466931
Halihó!

Megyünk délután valamerre? Bp?
ohh... ezt nem említette. Sisak?
Igazad van de nem azt írtam, hogy hasznosabb csak, hogy jobban tetszik.

fézerpéter, mikor nézhetném meg a túraplexit?
talán azért jobb hogy nem lehet neked kapcsolnod a világítást mert így nem felejted el! és az autosok egyrésze igy is vak vagy figyelmetlen, főleg ha be se kapcsolod a világítást kevesebb esélyed van hogy meglásson

1-2 szer velem is előfordult hogy kimentem előzni mert szemből jövő autonak nem világitott a lámpája , igy nem is láttam hogy jön
aztán mutogatom neki kapcsolja már fel a világítását! a marha meg bambán néz
Még egy dolog a Fazer vásárláshoz.

Két lényeges különbséget tudok a 2002-es és 2003-as között.
1. A 2003-as már komolyabb központi(hátsó) rugóstagot kapott.
2. A 2003-on már nem kapcsolható a világítás (nekem a konzervatív megoldás jobban tetszik)

Felhívtam én is - az általad kinézett gépet - és a srác mondta, hogy olaszból hozta ezért fura a műszaki érvényessége.
viszont ha már így összehozott veled a sors,, sisakvétel előtt állok,, és tetszik a schubertek tulajdonságai,, ezen egyszerű oknál fogva kérdezném hogy vajon az általad árult darab fel menne az én 57-s fejemre? mert ha nem túl karcos vevő lenék rá.
nem-nem bevallom férfiasan (most nem röhög!) sok motort próbáltam már a ringen utcán itt is ott is.. de amiket mondtál azokból csináltam egy kis listát magamnak ,, és mielőtt elvinném a TSanyi nevű fórumtárshoz átnézni ,, végig bogarászom a kis listámat.. hátha kiprovokálok egy pofontot az eladóból
Szia power ! Mielött megveszel egy motort olvasd el a róla írt cikkeket, és teszteket, Mikor én eldöntöttem hogy Fazert veszek már több gyártmányt és tipust kipróbáltam, pl: , igen 15 ezer km van benne mikor megvettem egyből gumit cseréltem, de az előző gumi az csuszott nem volt jó az eredetit nem tudom nem azzal vettem, most , ujjat raktam rá ,,,ilyen apró beszélgetésekből kiderül hogy már a negyedik gumi van rajta ..bocsi az esetleges okoskodásért.
tavaly ott kurva nagy sár volt alig tudtak kijönni
Vagy kettö honda+ brfk. 12000/ 2óra = izomlázzzzz.
nem akarok én mindent ingyen, szo sincs róla
de a tavalyi 3-4 ingyenes nyiltnap után idén nem volt valami sok, én legalább is 1ről tudtam
Látom megtaláltál balra.
most jobbra vagy balra . .
Mindent ingyen kicsit tulzás nem
Föbejárat balra a fürdövel szembe ha lessz ott hely.
Föbejárat jobbra a fürdövel szembe ha lessz ott hely.
jó társoság ez én birom a búrákat .
köszi szépen. csak megérte ide írni, látod!