Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

talán bontókat kéne inkább megkörnyékezni!
és mivel betévettél ide a fazeres topicba ahol csak jó fej emberek vannak . , belinkelek egy oldalt ahol jó pár bontó össze van gyüjtve!
fz6.uw.hu
hátha segít
Egy próbát megér, nem? Meg amúgy azért írtam ide, mert szerintem ide elég sokan írnak.
igen start camping a fö bejárattól 30 méterre jobbra
nem hinném hogy a fazer topicba
ez a apriliás szervezés nem

ma irtam a brorganisationnak, ebben az évben már nem lesz ingyenes nyilt nap
helló!
Tudna nekem segíteni abba valaki, hogy honnan tudok szerezni 2003-as cbr 600rr- hez helyzetjelző kis lámbát a plexi alá?
Tiis sátor.
A H-ringen 12000 két óra korlátlan pályázás az nem rossz.
Sátorvárosba aszszem 14000.
csütörtök v mikor de indulunk
Mennyi a beugró és hol szunyáltok?
Szeva mikor.
megyünk 2 en
Jövöhét péntek Brno már nagyon várom jön innen valaki.
Akkoriban még nem volt divat,ne kötözködj mindig.
Szeva.Örülök hogy segíthettem!

Nekem is be kell majd szereznem egyet...
mondjuk az kár hogy gyárilag nem raktak bele
hasznos dolog az néha
Szeva Ákos kössz a fokozatkijelzö tippet 18000 és beszerelve.
Korrekt ismertető
ez így kompletten nagyon nagy segítség, köszönöm. az "olaszból behozott" dolgot konkrétan arra a szürke példányra értetted amit kinéztem? mégegyszer köszi.
peterpeter@vipmail.hu
úgy értem,hogy 4800 volt rajta...most van 10.000
meg még lesz vagy 3-4
Kedves power of xjr,
a fazerrel kapcsolatban csak annyi, hogy olaszból behozott motor innentől kezdve sem az évjáratban sem a kilóméterben nem lehetsz biztos. Jelenleg én is éppen egy FZS1000 vásárlásban vagyok de úgy néz ki megtaláltam a megfelelőt. Csak néhány tanács a vételhez, nézd meg az alsó villahídat ahol felütközik a váznyakhoz hogy meg van e nyomódva a váznyak vagy sem ebből lehet következtetni, hogy bukott-e ilettve mekkorát. Ellenőrizd a csavarokat mindenhol, hogy hol lett megbontva a gép. Nézd meg a féktárcsának van e válla, ennyi km-nél nem lehetne. Ellenőrizd, hogy a gyári lánc van e rajta ebből is következtethetsz a megtett km-re. Tegyél vele próbakört s menet közben engedd el a kormányt ha elhúz valamerre azt hagyd ott. Húzasd meg az első 3 fokozatot több alkalommal is ellenőrizd hogy kidobja e valamelyiket. Nézd meg futóművet, hogy mennyire csavargatták. Első hátsó kerék évjárata egyforma legyen. Nézd meg a fejidomot, hogy nem áll e csálén. Olajfolyások, karcok, idomok mögé benyúlni benézni, blokkhang. Hirtelen ennyi jutott eszembe remélem mondtam valami újat.
Sok sikert.
Csáó! Egy msnen címmel megdobsz?
ebben az évben .