Ugy valahogy...es a ruha se olvad mar rank..es meg talan vannak 20 eves nemet leanykak..just in case..:)
Nem is gondoltam, hogy agyon szerveznem(enk) a dolgot, akar elotte pentek este is el lehetne donteni, hogy ki jon, ki nem, Budapest-Letenye kozt szerintem autopalyan mennenk..jo kovezzetek meg, de ezt a reszt mar mindenki beteve ismeri. Mindenki ott csatlakozna ahol jo neki, es a hatartol esetleg a sima fouton mehetnenk. Szallast majd ott keresunk, satrazni nem erdemes, tavaly 40-50 euro kb egy haz/nap, ahol 5-6an siman elfernek...ennel a kemping is dragabb, es satrat kell vinni...
Mehetnenk pl Mali Losinjra, szerintem a legszebb varoska, de a komp megdobja a koltseget, uh ha ez gond, akkor csak vhova ide eszakra, a partra. Visszafele meg egy kis kerulovel Plitvicai tavak fele, ha van ra igeny. SZoval vmi ilyesmi. Elsosorban Fazeresekre gondoltam, de ha van akinek a haverja/havernoje!:) csak Vmaxal tud jonni, de szeretne, am legyen..majd lassan megyunk:)
Mar fel akartam vetni, hogy nincs-e vkinek kedve szeptemberben egy horvatorszagi kirandulashoz, pl aki lemarad augusztusrol, mint en is, mert meg mindig dublinban....***..azt a bizonyos rezet..addigra hazaerek:) konkretan szept. 19-re gondoltam reggel le, es pl kedden este vissza...de nem mint ellenbuli, csak alternativa:))
hát lenne mire költeni igaziból és elegem van abból, hogy max. hétvégente tudok motorozni (a tavasz óta kb. 500 km-t motoroztam össz.)... ha minden jól megy pár éven belül összeszedem magam (tudom hova rakni a motort) akkor valami nyugdijas motorozást még lehet elkezdek, de most egy darabig szünet.
900ezerért tényleg lehet már kapni ujabbat típust is,
bár 9ezer km er 6 év alatt, háttttttttttttt elég érdekes
akkor évi 1500 km er átlagban
azt én is javasolnám hogy minden olajat és vizet le kell cserélni használt motor vásárlása esetén
Boráros tér-Diósd távra tökéletes, tapasztalatom szerint, uh sztem Budapest-Érdre is jó lesz:))) nem sietősen 10 perc, de a sz*r utakat nem árt kerülni vele, nem csak a saját altesti épséged miatt:), amugy sztem akármilyen motort veszel, ha nem szalonbol, akkor minden olajat, vizet, zsirt(legalábbis amit konnyen, gyorsan lehet) azt le kell cserélni...és akkor legalább tudod h mikor kerult bele..árakat nem tudok, de annyira nem lehet nehéz kideriteni..:)
.amugy en is az ujabb tipust vennem.meg vettem is..bar a penz az nagy ur:)
ja... éves szinten mit kell költeni a motorra?
az adók, biztosítások nekifutásból, 9100 km van a motorban akkor nemsokára jön a 10.000-es szerviz (már ha fzs-nél is akkor volt).
mivel a vas már 6 éves remélehetőleg kicseréltek telóolajat, fékolajat, hűtőfolyadékot is. gumi még jó kell legyen, de már nincs benne túl sok km valsz.
most szivatsz, hogy egy 2003-as régi fazert veszel 900-ért mint hogy egy újabb gépet vennél? :)
A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, de elég barátságos jószágok a fazerek, viszonylag könnyűek, mivel amit belinkeltél fejidomos az picit lehet túrázásra inkább alkalmasabb lenne.
Motort szeretnék venni, láttam egy jó kis hirdetést is:
http://www.hasznaltauto.hu/3157875_yamaha_fzs_2003
Csak azt nem tudom, hogy megvétel után közvetlenül kb mennyit kell a motorra költeni illetve éves szinten kb mennyibe kerül a fenntartási költség, nem tudom mennyi a fogyasztás, stb.
Útbaigazítanátok ezügyben?
Illetve másik kérdésem, hogy igazából elővárosi közlekedésre használnám nap, mint nap Érd-Budapest (pl Újpest) viszonylatban, és nem tudom, hogy ez a moci mennyire városbarát, mennyire komfortos a pesti utakon, stb. Erről is leírnátok a tapasztalataitokat?
hi,
Elég rég jártam erre... :]
még mindig árulom a motorom ha netán tud valaki olyan jóembert aki FZ6-N-et szeretne vásárolni
részletek az adatlapomon az eladó motyóknál.
Nem is gondoltam, hogy agyon szerveznem(enk) a dolgot, akar elotte pentek este is el lehetne donteni, hogy ki jon, ki nem, Budapest-Letenye kozt szerintem autopalyan mennenk..jo kovezzetek meg, de ezt a reszt mar mindenki beteve ismeri. Mindenki ott csatlakozna ahol jo neki, es a hatartol esetleg a sima fouton mehetnenk. Szallast majd ott keresunk, satrazni nem erdemes, tavaly 40-50 euro kb egy haz/nap, ahol 5-6an siman elfernek...ennel a kemping is dragabb, es satrat kell vinni...
Mehetnenk pl Mali Losinjra, szerintem a legszebb varoska, de a komp megdobja a koltseget, uh ha ez gond, akkor csak vhova ide eszakra, a partra. Visszafele meg egy kis kerulovel Plitvicai tavak fele, ha van ra igeny. SZoval vmi ilyesmi. Elsosorban Fazeresekre gondoltam, de ha van akinek a haverja/havernoje!:) csak Vmaxal tud jonni, de szeretne, am legyen..majd lassan megyunk:)
ha vkit erdekel, azert nem baj ha jelzi
uff