Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugy valahogy...es a ruha se olvad mar rank..es meg talan vannak 20 eves nemet leanykak..just in case..:)

Nem is gondoltam, hogy agyon szerveznem(enk) a dolgot, akar elotte pentek este is el lehetne donteni, hogy ki jon, ki nem, Budapest-Letenye kozt szerintem autopalyan mennenk..jo kovezzetek meg, de ezt a reszt mar mindenki beteve ismeri. Mindenki ott csatlakozna ahol jo neki, es a hatartol esetleg a sima fouton mehetnenk. Szallast majd ott keresunk, satrazni nem erdemes, tavaly 40-50 euro kb egy haz/nap, ahol 5-6an siman elfernek...ennel a kemping is dragabb, es satrat kell vinni...
Mehetnenk pl Mali Losinjra, szerintem a legszebb varoska, de a komp megdobja a koltseget, uh ha ez gond, akkor csak vhova ide eszakra, a partra. Visszafele meg egy kis kerulovel Plitvicai tavak fele, ha van ra igeny. SZoval vmi ilyesmi. Elsosorban Fazeresekre gondoltam, de ha van akinek a haverja/havernoje!:) csak Vmaxal tud jonni, de szeretne, am legyen..majd lassan megyunk:)

ha vkit erdekel, azert nem baj ha jelzi

uff
Legjobb időpont a szeptember. Még mindig meleg van, és a turisták hazautaztak. Bárhol találni szállást, nincs tömeg.
hát milyen teszt lenne, gumi teszt
nem ingyé volt nehogy azt hidd
elég puha guminak tűnik, nah majd meglátjuk
"igazából elővárosi közlekedésre használnám nap, mint nap"

Arra vegyél egy DR125SM-et.
Fele, harmadannyit fog fogyasztani, fenntartani is olcsóbb.
Tesztelésre? Milyen tesztelésre?
Én is én is
már megint kimaradt egy szó
2hét mulva
Mar fel akartam vetni, hogy nincs-e vkinek kedve szeptemberben egy horvatorszagi kirandulashoz, pl aki lemarad augusztusrol, mint en is, mert meg mindig dublinban....***..azt a bizonyos rezet..addigra hazaerek:) konkretan szept. 19-re gondoltam reggel le, es pl kedden este vissza...de nem mint ellenbuli, csak alternativa:))
ma beszereztem egy gumi, tesztelésre, pirelli supercorsa,
2 mulva megy fel, kiváncsi leszk rá
hát lenne mire költeni igaziból és elegem van abból, hogy max. hétvégente tudok motorozni (a tavasz óta kb. 500 km-t motoroztam össz.)... ha minden jól megy pár éven belül összeszedem magam (tudom hova rakni a motort) akkor valami nyugdijas motorozást még lehet elkezdek, de most egy darabig szünet.
aztán mi lesz ,nem is lesz több motorozás
Skacok Horvátország?

Eddig sajna nem valami nagy az érdeklődés.
Vagy legyen másik, esetleg későbbi időpont?
Mert ha csak 2-nb mennénk, az nem lenne valami nagy buli....?,?
hát... +50 ezret azért csak ki tud izzadni és annyiért akár már az enyémre is meg tudunk egyezni... az enyémen meg minden cucc tutira le van cserélve.
én péntekre tervezem .
Nemvoltam még
hello!

ha jol látom te Kecskeméti vagy
voltál már a gokart pályán
900ezerért tényleg lehet már kapni ujabbat típust is,
bár 9ezer km er 6 év alatt, háttttttttttttt elég érdekes
akkor évi 1500 km er átlagban
azt én is javasolnám hogy minden olajat és vizet le kell cserélni használt motor vásárlása esetén
Kage:

Boráros tér-Diósd távra tökéletes, tapasztalatom szerint, uh sztem Budapest-Érdre is jó lesz:))) nem sietősen 10 perc, de a sz*r utakat nem árt kerülni vele, nem csak a saját altesti épséged miatt:), amugy sztem akármilyen motort veszel, ha nem szalonbol, akkor minden olajat, vizet, zsirt(legalábbis amit konnyen, gyorsan lehet) azt le kell cserélni...és akkor legalább tudod h mikor kerult bele..árakat nem tudok, de annyira nem lehet nehéz kideriteni..:)
.amugy en is az ujabb tipust vennem.meg vettem is..bar a penz az nagy ur:)
ja... és vegyél FZ6-N-et
ja... éves szinten mit kell költeni a motorra?
az adók, biztosítások nekifutásból, 9100 km van a motorban akkor nemsokára jön a 10.000-es szerviz (már ha fzs-nél is akkor volt).
mivel a vas már 6 éves remélehetőleg kicseréltek telóolajat, fékolajat, hűtőfolyadékot is. gumi még jó kell legyen, de már nincs benne túl sok km valsz.
most szivatsz, hogy egy 2003-as régi fazert veszel 900-ért mint hogy egy újabb gépet vennél? :)

A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, de elég barátságos jószágok a fazerek, viszonylag könnyűek, mivel amit belinkeltél fejidomos az picit lehet túrázásra inkább alkalmasabb lenne.
Kitöltöttem, várom a válaszokat
Sziasztok, van valakinek a topikban gianelli kipuff rendszer a gépén? Tapasztalatokat szivesen hallgatnék..
Kitöltött adatlappal még választ is fogsz kapni

Üdv:Jim-X
Sziasztok!

Motort szeretnék venni, láttam egy jó kis hirdetést is:
http://www.hasznaltauto.hu/3157875_yamaha_fzs_2003

Csak azt nem tudom, hogy megvétel után közvetlenül kb mennyit kell a motorra költeni illetve éves szinten kb mennyibe kerül a fenntartási költség, nem tudom mennyi a fogyasztás, stb.
Útbaigazítanátok ezügyben?

Illetve másik kérdésem, hogy igazából elővárosi közlekedésre használnám nap, mint nap Érd-Budapest (pl Újpest) viszonylatban, és nem tudom, hogy ez a moci mennyire városbarát, mennyire komfortos a pesti utakon, stb. Erről is leírnátok a tapasztalataitokat?
hi,
Elég rég jártam erre... :]
még mindig árulom a motorom ha netán tud valaki olyan jóembert aki FZ6-N-et szeretne vásárolni
részletek az adatlapomon az eladó motyóknál.