Karu!
Köszönöm a megtiszteltetést, és a szivélyes invitálást. Sajnos nem igérek idő pontott, de ha arra járok akkor természetesen megcsörgetlek, és benézek a rendelődbe.
A Fazer tura mikor lesz?
A Motorozz.hu-ra meg benézek.
A munkahelyemen mindig elérhető vagyok.
Ki tudja majd kiderül gátlóval mit csinál aztán nézem tovább a dolgokat majd irok fejleményt addig is köszi. Mpondjuk nem írja a gumit erre a tipusra de nemhiszem hogy ez a gond
pályázoktol a dunlop pályagumikrol hallottam hogy elégé érzékennyé teszik a motort, és érzékeny a centirozásra is
conti force egy turásabb gumi, túl sokat nem tudok róla,,,
vagy mondjuk az fz1 esek telóját nem tudom mennyire lehet állitani, de ha valaki csavargatta már lehet az hozta elő
Már a csapágyat is nézegette egy szaki ő sem tudott semmit mondani annyit ,hogy majd a gátló megszünteti. Arra is gondoltam igen , hogy a gumira kéne még egyszer rásasolni ki tudja. Ha finoman gyorsítok nem mindig csinálja csak ha durván. Meg még finomítani kéne a futón talán ne üljön be annyira gázadásra fesziteni kéne rajt még mindegy tesztelem aztán majd kiderül. Vagy a gumi nem jó rá lehet másik típus kéne, vagy csak úthiba azért köszi ha valaki tud még valamit jöhet
gépi centirozás nem mindig a legjobbak közé tartozik, bár uj gumi esetén nem szokot gond lenni azzal se általában,(uj guminál a gumi oldalfalán szokott lenni egy piros pötty, nah azt a szelephez kell tenni, van olyan gumiszerelő aki nem tudja, ekkor kellhet rá több súly) de én lehet megnézném kézin is, mégis minden rendben van e, első-hátsó kereket is...
akkor szerintem lehet a kormánycsapágy rossz beállitása, lazasága,
nekem olyan fordult elő a hringen az utolso kanyarbol való kinyorsitáskor hogy, ha rámentem egy huplis részre, akkor kicsit érztem hogy könnyűl az eleje és kicsit libeg a kormány, de ez nem olyan durva dolog, de úthiba okozta
ezen kívül nem tudom mi lehet még
jó estét. Mondja már meg nekem valaki hogy mi az isten nyiláért kezd szitálni a vasam 210körül de van hogy már 180 190 nél isha lebujok a plekó mögé. Telóim gyári beállításon a hátulja egy fokkal keményebb a súlyom miatt. Új gumik 0.2 maradt benn centírozás után. Eddig nem csinálta gumi csere óta van a gumi contiforce. A réggivel ugyanez volt a gondom. Törve nem volt nem tudom van e valakinek ilyen tapasztalata fz1 el? Kormánytelót megrendeltem de sokszor úgy elkönnyül az eleje h rendesen pattog fel meg vibrál az egész motor olyan halfarkas a szitu. Valamit tuti elkúrtam rajt de nem tudom mit. Az is lehet hogy a kafa utak miatt nem jó az egyenes futása mert nem mindig van ez pl130 nál elengedem a kormányt semmi gurul szépen csak nagy sebességen szóval ha valaki tud valamit köszi. Ezt megint szépen leírtam?Mi?
Az a sok hülye "falloszcilinder" (faszkalap) nem bír magával.... kavarnak, és ködösítenek.
Háborúról szó sem lehet a NATO-n belül de véleményem szerint két ilyen "katonai szuperhatalom" között nem is igazán volna értelme
http://motorozz.hu/main.pl
majd megkérjük a szervezőt vegye komolyra a formátumot és javítson
Most nézem csak, évadzáró csütörtökön lesz. Nem lehetne hétvégén
hétfőn ha minden igaz és Isten is ugy akarja megyek Kakucsra
ha van valakinek kedve csatlakozhat
csimicsumi csőtészta
Köszönöm a megtiszteltetést, és a szivélyes invitálást. Sajnos nem igérek idő pontott, de ha arra járok akkor természetesen megcsörgetlek, és benézek a rendelődbe.
A Fazer tura mikor lesz?
A Motorozz.hu-ra meg benézek.
A munkahelyemen mindig elérhető vagyok.
conti force egy turásabb gumi, túl sokat nem tudok róla,,,
vagy mondjuk az fz1 esek telóját nem tudom mennyire lehet állitani, de ha valaki csavargatta már lehet az hozta elő
Jövőre sem lessz meg benne a százezer.
idén meglesz a százezredik km ered .
akkor szerintem lehet a kormánycsapágy rossz beállitása, lazasága,
nekem olyan fordult elő a hringen az utolso kanyarbol való kinyorsitáskor hogy, ha rámentem egy huplis részre, akkor kicsit érztem hogy könnyűl az eleje és kicsit libeg a kormány, de ez nem olyan durva dolog, de úthiba okozta
ezen kívül nem tudom mi lehet még
Háborúról szó sem lehet a NATO-n belül de véleményem szerint két ilyen "katonai szuperhatalom" között nem is igazán volna értelme