Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem megyek évi 30ezret, ugy hogy e mellett bőven van időm ilyenekkel foglalkozni, meg szeretek is!
meg azért nézzen már ki valahogy az a motor,meg legalább tudom mit javitottam, cseréltem és mit tettem bele a motoromba és nem akarnak fű-fával átbaszni meg lehuzni,

persze ez nem rád vonatkozik, de sajnos elég sok ilyen szerelővel lehet találkozni
irj be a gyorshajtás,yard topicba, Pohi vagy valaki biztos tud segiteni
És végülis mi a Te véleményed, mennyi időként cseréltessük vagy cseréljük az olajat és olajszűrőt?
Nem feltétlen, hogy a mai világban a két dolog összefüggjön. Motorozás szerelés stb.
Azért van olyan kuncsaftom, aki évi minimum 30 ezret teker bele a motorjába, és nem szerelget, mosogat, mert az idő alatt annak a többszörösét keresi meg, így inkább megcsináltatja.
És ettől még Ő igazi motoros, az én szemebe. Szerintem nem ezen múlik. Sokkal fontosabb, hogy mennyire van jól karbantartva a gép. Az másodlagos, hogy ezt Te csinálod, vagy csináltatod.
Sziasztok!

Egy gyors kérdésem lenne, remélem tudja valaki a jogszabály szerinti választ. Az úton felfestett sárga záróvonal, amelyet egy korábbi gázvezetékcsere miatt jelöltek ki, érvényét veszti e, ha már a munkálatok megszűntek az adott szakaszon, de a sárga felfestést nem távolították el vagy festették át?
Fontos lenne!

Előre is köszönöm a választ!
Ha jól emlékszem, 3 ezernél és 9 nél volt cserélve a cucc, legalábbis szervízkönyv szerint.
Én tavaly vette, 9800al, most meg van benne több mint 16. Ezért gondoltam a cserére és szervízre.
nem jó? Ne vigyem?
Nekem nem tűnik valami izgalmasnak hogy egy motor elmegy előttem 15x kb. 270-es sebességgel...és kész... Ha motorozni is lehetne,más lenne a szitu...
az eszme futtatásoddal semmi gond, mert azt gondolod szervizbe hordom a motort, de nem igy van
tavaly óta nem hordom szervizbe , amit magam megtudok csinálni megcsinálom,amit nem , akkor segitséget kérek egy olyan embertől aki tudja mit csinál
és mindig megvan csinálva rajta aminek meg kell és amikor meg kell,
szerintem a motorozáshoz hozzátartozik a szerelése is, takarítása is, ha ebből nem részesülnék nem is nevezném magamat motorosnak,
2002-től váltott a Yamaha a 10ezres szervíz intervallumra.
Viszont erősen ajánlot köztes olajcsere. Így jön ki 15ezer.
Ezért nem jön ki se hogy sem jól a 6ezres.
Példa:
Gyertya csere 20nál van előírva. Mikor cseréled ebben az esetben 18nál, vagy 24-nél.
Szelephézag? 40-nél kell. 36-nál vagy 42-nél nézed meg?
Vagy ilyen sűrűn jársz szervízbe?
Bocs az eszme futtatásért.
bár ha jól emlékszem neked S-es verziód van nem N-es
lesd meg az adatlapod
te hány km erenként szervizelteted
elvileg 10ezrenként kéne, persze az emberek nagy része 6ezrenként csinálja, de akkor hogy jön ide a 15 ezer

hány éves a motorod most van benne 15 ezer
Srácok!

15ezres szervizet hol érdemes megcsináltatni?
Yamaha Harmatiról valakinek vélemény a Budaörsi úton?
személyesen megdumáljuk, valamikor rá szánjuk az időt, az olaj nem fut el!
csak eljösz már egyszer Kakucsra is
vagy kecskeméten is van egy hasonló pálya,azt is jó volna kipróbálni
Nálunk 0.5 óra=2990Ft Első- hátsó fékre értendő
Mikor és hol? Amúgy megbízom persze! És köszi a felajánlást!

Üdv:Jim-X
te Jim!

nekem tavaszrol maradt kb negyed liter motul 5.1es fék olaj, ami elég az első fékrendszerbe, ha gondolod oda adom, vagy ha megbizol bennem lecseréljük
EZ lesz!

10.e az hétfő, mi lesz akkor?
10-én jöttök a ringre Talmát sasolni? Én tuti megyek!

háj máj!

ha jol tudom 2 évente kell cserélni, tura miatt nem muszáj lecserélni, elég télen is, vagy amikor olaj cserét csinálják, maga az olaj 3 ezer körül van fél liter,
munka dijat nem tudom, attol függ hogy csinálják, mert lehet jo pöcsölősen is csinálni meg gyorsan is
Lehet hogy nekem a Horvát pancsolás kimarad...19-től 23-ig Romániában keringünk...

Egyébként meg érdemes lecserélni,pályán van a legtöbb haszna persze.Pízbe nem tudom,nekem 10€ volt az első-hátsó.
Na megvan a Givi doboztartó konzolom, meg a platnim is Mehetünk horvátba

Francba, tegnap nem mentem edzésre, mert muszáj volt kimotorozni azt a kevéske benzint

Majd még horvát előtt elviszem olajcserére a vasat, Peti szerinted érdemes lecserélni 5.1-re az első fékolajat? Mennyi píz az?

mostanábban olcsobban lehet 190es gumit kapni mint 180 ast
pedig tavaly minden 190 esért kapkodtak és drágábbak szoktak lenni mint a 180 asok
Üdv!

lesz valami a hétvégén?
Ervin haverommal egy szlovák kiruccanásra gondoltunk.

Valaki?
5 colos felni nagyon összehúzza. Hegyes lesz és így a közepét aránytalanul hamar elkoptatja.