én nem megyek évi 30ezret, ugy hogy e mellett bőven van időm ilyenekkel foglalkozni, meg szeretek is!
meg azért nézzen már ki valahogy az a motor,meg legalább tudom mit javitottam, cseréltem és mit tettem bele a motoromba és nem akarnak fű-fával átbaszni meg lehuzni,
persze ez nem rád vonatkozik, de sajnos elég sok ilyen szerelővel lehet találkozni
Nem feltétlen, hogy a mai világban a két dolog összefüggjön. Motorozás szerelés stb.
Azért van olyan kuncsaftom, aki évi minimum 30 ezret teker bele a motorjába, és nem szerelget, mosogat, mert az idő alatt annak a többszörösét keresi meg, így inkább megcsináltatja.
És ettől még Ő igazi motoros, az én szemebe. Szerintem nem ezen múlik. Sokkal fontosabb, hogy mennyire van jól karbantartva a gép. Az másodlagos, hogy ezt Te csinálod, vagy csináltatod.
Egy gyors kérdésem lenne, remélem tudja valaki a jogszabály szerinti választ. Az úton felfestett sárga záróvonal, amelyet egy korábbi gázvezetékcsere miatt jelöltek ki, érvényét veszti e, ha már a munkálatok megszűntek az adott szakaszon, de a sárga felfestést nem távolították el vagy festették át?
Fontos lenne!
Ha jól emlékszem, 3 ezernél és 9 nél volt cserélve a cucc, legalábbis szervízkönyv szerint.
Én tavaly vette, 9800al, most meg van benne több mint 16. Ezért gondoltam a cserére és szervízre.
nem jó? Ne vigyem?
az eszme futtatásoddal semmi gond, mert azt gondolod szervizbe hordom a motort, de nem igy van
tavaly óta nem hordom szervizbe , amit magam megtudok csinálni megcsinálom,amit nem , akkor segitséget kérek egy olyan embertől aki tudja mit csinál
és mindig megvan csinálva rajta aminek meg kell és amikor meg kell,
szerintem a motorozáshoz hozzátartozik a szerelése is, takarítása is, ha ebből nem részesülnék nem is nevezném magamat motorosnak,
2002-től váltott a Yamaha a 10ezres szervíz intervallumra.
Viszont erősen ajánlot köztes olajcsere. Így jön ki 15ezer.
Ezért nem jön ki se hogy sem jól a 6ezres.
Példa:
Gyertya csere 20nál van előírva. Mikor cseréled ebben az esetben 18nál, vagy 24-nél.
Szelephézag? 40-nél kell. 36-nál vagy 42-nél nézed meg?
Vagy ilyen sűrűn jársz szervízbe?
Bocs az eszme futtatásért.
személyesen megdumáljuk, valamikor rá szánjuk az időt, az olaj nem fut el!
csak eljösz már egyszer Kakucsra is
vagy kecskeméten is van egy hasonló pálya,azt is jó volna kipróbálni
ha jol tudom 2 évente kell cserélni, tura miatt nem muszáj lecserélni, elég télen is, vagy amikor olaj cserét csinálják, maga az olaj 3 ezer körül van fél liter,
munka dijat nem tudom, attol függ hogy csinálják, mert lehet jo pöcsölősen is csinálni meg gyorsan is
meg azért nézzen már ki valahogy az a motor,meg legalább tudom mit javitottam, cseréltem és mit tettem bele a motoromba és nem akarnak fű-fával átbaszni meg lehuzni,
persze ez nem rád vonatkozik, de sajnos elég sok ilyen szerelővel lehet találkozni