Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah én is megjöttem, letekertem közbe 180 kmert
Jó estét az uraknak!

Engem is érdekelne Ákos felvetése, mi a helyzet a horvát túrával? Sajnos nekem a megbeszélt 20-adikai hosszú hétvége lenne csak jó!

Holnap este már ciripelni fog a jószágom, picit morcosabban mint azelőtt

Üdv:Jim-X
Bridgestone BT020 vagy Dunlop 252F
Avideóknál az ajánlatomat nem szoktam modosítani persze, hogy áll.
Sziasztok, valaki meg tudja mondani, hogy 2005-ben milyen gumival adták ki FZ6S-t? És van-e valami típusspecifikus dolog, ami alapján futott km saccolható?
Köszi a képeket! Így már töltöm az első adagot, most műkszik.
Nadrággal, csizmával kapcsolatban igazad van. Rajta vannak a listán.
lassan 2éve, Isten tudja már
na,mikor?
hogy áll a bringa papucsok rendben ,fent van
megpuszilta hátulrol egy kocsi
mit csináltál a sárvédőddel?
kár hogy vissza fele nem tudtál menni a pályán, azt talán élvezetesebb , Tivadar szerint is ami nagy szó!
tényleg jol átmozgatja az embert, mert nekem egy csöpp izomlázom van.

melyik videora gondolsz? hol találom? nem tudod belinkelni?
talán egyszer Isten is ugy akarja hogy a bukszám púposodjon a pénztől akkor a pringre is eljutok

ma megyek haza , ha legközelebb jövök vissza elugranék a sárvédőért, ha áll még az ajánlatod
Peti nézd meg a Bitter Sanyi videoját a P-ringen velük beszélgettünk a szállodába na ott kezdödik a motorozás na az nagy élmény volt.
Nekem van egy eladó EGRUS sportdobom. Kifejezetten FZ-1 Fazerre való. Gyakorlatilag új, pár napig volt felszerelve. Apróban megtalálod.
Nagyon fasza volt nagyon munkás pálya kicsit elfáradtam meg a defekt nem hiányzott pénteken du. H-ring.
Halihó.

Hogy áll a horvát túra...lesz valami belőle?
Részemről mehetnénk előbb is 1-2 héttel.
nah és mi a véleményed Kakucsrol hogy tetszett
üdv.

keresek fz1 re sportdobot és túra plexit.
jaja
ő a GSXR es szép motorja van
Karesz barátom kameráján van. Még nem láttam én se, de ha lesz benne használható, küldök majd.
Tamás! te is csináltál képeket nem
Nagyon jól sikerültek a képek! Peti gratula a barátnődnek és köszönjük szépen!
1.adag
na ez már jo!
neked is jol fog menni, csak lassan el kell kezdeni kiülni és nem parázni, jah meg valami csizmát meg cordura nacit vagy bőrt beszerezni, hidd el megéri ha valami gixer történik, hiába mész ovatosan vagy akármi, nem biztos te leszel a hibás,,,
amit szombaton láttam ott az embernek szétnyilt a bokája , sportcipő volt rajta