Sziasztok, valaki meg tudja mondani, hogy 2005-ben milyen gumival adták ki FZ6S-t? És van-e valami típusspecifikus dolog, ami alapján futott km saccolható?
kár hogy vissza fele nem tudtál menni a pályán, azt talán élvezetesebb , Tivadar szerint is ami nagy szó!
tényleg jol átmozgatja az embert, mert nekem egy csöpp izomlázom van.
melyik videora gondolsz? hol találom? nem tudod belinkelni?
talán egyszer Isten is ugy akarja hogy a bukszám púposodjon a pénztől akkor a pringre is eljutok
ma megyek haza , ha legközelebb jövök vissza elugranék a sárvédőért, ha áll még az ajánlatod
neked is jol fog menni, csak lassan el kell kezdeni kiülni és nem parázni, jah meg valami csizmát meg cordura nacit vagy bőrt beszerezni, hidd el megéri ha valami gixer történik, hiába mész ovatosan vagy akármi, nem biztos te leszel a hibás,,,
amit szombaton láttam ott az embernek szétnyilt a bokája , sportcipő volt rajta
Engem is érdekelne Ákos felvetése, mi a helyzet a horvát túrával? Sajnos nekem a megbeszélt 20-adikai hosszú hétvége lenne csak jó!
Holnap este már ciripelni fog a jószágom, picit morcosabban mint azelőtt
Üdv:Jim-X
Nadrággal, csizmával kapcsolatban igazad van. Rajta vannak a listán.
tényleg jol átmozgatja az embert, mert nekem egy csöpp izomlázom van.
melyik videora gondolsz? hol találom? nem tudod belinkelni?
talán egyszer Isten is ugy akarja hogy a bukszám púposodjon a pénztől akkor a pringre is eljutok
ma megyek haza , ha legközelebb jövök vissza elugranék a sárvédőért, ha áll még az ajánlatod
Hogy áll a horvát túra...lesz valami belőle?
Részemről mehetnénk előbb is 1-2 héttel.
keresek fz1 re sportdobot és túra plexit.
na ez már jo!
amit szombaton láttam ott az embernek szétnyilt a bokája , sportcipő volt rajta