Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

találtam volna de olcsóbban nem...mind1...egyenlőre ez a papucs még bírja,de remélem a héten jeleznek nekem hogy mi van...addig is megyek egy kört a kicsikével
pfff

faxa, akkor már hamar találtál volna itt az az aprob és talán olcsobban
Kaptam egy mail-t miszerint sajnálják de nem volt nekik ezért rendeltek Hannoverből (!) a nagy raktárból...persze írtam nekik hogy ez így nekem nem buli...aztán most várok.
gumi megjött
nekem rendben, bár én tavasszal cseréltem a kisfogaskereket, reméltem is hogy nem lesz gond
régen a 125ös Etz en volt ilyen, bár ott épp hogy időben észrevettem
túl sok előjele nincs
érdemes használni pár helyre ezt a csavar rögzitőt, én is beszereztem egyet 1000ft körül volt
csak hétvégén fogom megnézni...de tudok róla

neked rendben volt?
tanulás közben néha néha kell egy kis szünetet tartani
inkább takarisd ki te is a kisfogaskerék körül a piszkot, láncsprayt,
két emberkéről is hallottam aki elhagyta az anyát róla
mindenkinek van valami dolga csak Te lógsz a neten állandóan...
jó reggelt ébresztő!
alig találtam meg a topic ot
holnap felhivlak
Odaadom gyere érte.
ami most van fent az egy bontott, a felfogató füle már volt törve,kicsit fakó is
Gondolom kiherélni és a kendszámtartó az miért?
dob meg a hátsó sárvédő
Mit szerettél volna ha nem titok, kint voltam a p- ringen az R-6 kupán.
meg is találtam ,hivtalak is 2-3 szor, de jelenleg válság van a bkártyámon
Ugyan igy megyek a pályára kettövel nagyobb kerested a tel számomat megtaláltad.
mit tudom is én...legyél kreatív...szerezz egyet
persze, majd föntről potyognak az ölembe mi
majd ha le lesz strapálva a fogaskerék,addig jó ez igy...de ha van ingyé 2foggal nagyobb akkor jöhet...
amugy fogyasztásba nálam nincs nagyon eltérés
50nél kb 3-4km/h at csal, fordulatban sincs olyan kurva nagy eltérés 4-500 fordulattal megy többet , szerintem hasznos dolog , még ezres motoroknál is
Nincs mit...majd engem is érdekelne hogy Yamahára tényleg tudnak e vagy csak azt állították.
cbr 600-on pár hete cseréltünk...előre 1el kisebb háta 2vel nagyobb...jobban megy az tény és való...de fogyaszt is...ja meg 10km/h csal...100km/h-nál aztán fokozódik...mert kétlem hogy 297km/h-t mehetne
te milyen áttétellel mész

nekem elöl van egyel kisebb ,de kiprobálnám pluszba hátra egyel nagyobbat is