Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, de Kozmaxot, hogy lehet elérni? Egyébként nekem azt mondták,hogy mechanikusan van lefolytva a gép. Ezért lenne jó beszélni egy szakemberrel.
Végre már itt az emberem Már alig várom Horvátot Kakucsra a héten ki kéne nézni mindenképp, mert utána lecserélem a gumit
De hol a főkakucsos?

Hívtam a PRC-t jövő hétre kész lesz a dobom is

Üdv:Jim-X
Üdv!
Megjöttem jól megérdemelt olaszországi nyaralásomról, nagyon király volt, kár, hogy vége.
Lassan kezdem szervezni Horvátországot.
Mikor megyünk kerülni egyet? Esetleg kakucs?
Ezzel az osztrák szarral nem foglalkoznék ennyit. Dobd ki a kukába, vagy próbáld meg eladni és vegyetek egy normális japán endúrót vagy krosszmotort. Azokat nem kell minden héten felújítgatni.
Helló! Ez engem is nagyon érdekel, ha nem titok. Légyszi nekem is írd meg, esetleg ha meg tudod csinálni az sem lenne baj.
Sok sikert hozzá! Úgy látom a takarítás tovább fog tartani, mint a javítás.
Az S2-s nem 78Le-s, azt csak 98 Le-s teljesítménnyel gyártják.
Egyébként egy elektronikus kütyüt kell cserélni a 78 lovasnál. Kozmax tudja pontosan megmondani, Őt kérdezd. Ha jól emlékszem volt már erről szó a fórumon, nem is túl drága cucc.
Végre már...tudtam én hogy Te is akarod...
Majd csipogj,hogy jó e a szám.
Amit csak akarsz!
Nem ez a szám volt, de akkor hívom a 70-est amit írtál! Jövő hét elején el is viszem, hadd szóljon

aki most megy a PRC-hez annak csak annyit üzenek hogy:

LOUD PIPES SAVES LIVES
Köszi uraim legyen 5 mm már 3mm rel kicsit kezelhetőbb lett a verda kanyarokban városban meg ilyesmi. ?Mert én hölye elálítottam most aztán kinlódhatok vele. Próbakör lehetne nálunk kellemes az idő csak ma anmya napot kell tartanom. Sokalja már a mocit de nem baj ilyen is kell
06-70-384-4242

nem tudom melyik szám van neked,de hívd őt...
Kitöltöttem az adatlapot és még mindíg érdekel a különbség a két motor között.
Hívtam a PRC-t de nem vették fel a telefont... Na mind1

Jövő hétre csináljunk már valamit!

de 6 már sok....

ma sem lesz próbakör,vagyis egyenlőre úgy néz ki az időjárás alapján
jo pár emberkének lentebb van eresztve, 5 mm az még oké
Sziazstok. Ki mit szól ahhoz h leeresztettem a telót 3 mm rel tehát annyival áll ki most a kifliből. Egyenlőre egy gyenge próbakör volt eddig tetszik lehet lessz abból 5 mm is még nem tudom.
Peti, motorozz,hu-n nézd meg az üzeneteidet!
Tudsz más formákat is készíteni?
Tudjuk, de nem mondjuk el ismeretleneknek! Adatlapod enyhén hiányos!
az előző üzim linkjében megtalálod
Aha holnap fogom csinálni.
Ezt a motort.