Üdv!
Megjöttem jól megérdemelt olaszországi nyaralásomról, nagyon király volt, kár, hogy vége.
Lassan kezdem szervezni Horvátországot.
Mikor megyünk kerülni egyet? Esetleg kakucs?
Ezzel az osztrák szarral nem foglalkoznék ennyit. Dobd ki a kukába, vagy próbáld meg eladni és vegyetek egy normális japán endúrót vagy krosszmotort. Azokat nem kell minden héten felújítgatni.
Az S2-s nem 78Le-s, azt csak 98 Le-s teljesítménnyel gyártják.
Egyébként egy elektronikus kütyüt kell cserélni a 78 lovasnál. Kozmax tudja pontosan megmondani, Őt kérdezd. Ha jól emlékszem volt már erről szó a fórumon, nem is túl drága cucc.
Köszi uraim legyen 5 mm már 3mm rel kicsit kezelhetőbb lett a verda kanyarokban városban meg ilyesmi. ?Mert én hölye elálítottam most aztán kinlódhatok vele. Próbakör lehetne nálunk kellemes az idő csak ma anmya napot kell tartanom. Sokalja már a mocit de nem baj ilyen is kell
Sziazstok. Ki mit szól ahhoz h leeresztettem a telót 3 mm rel tehát annyival áll ki most a kifliből. Egyenlőre egy gyenge próbakör volt eddig tetszik lehet lessz abból 5 mm is még nem tudom.
De hol a főkakucsos?
Hívtam a PRC-t jövő hétre kész lesz a dobom is
Üdv:Jim-X
Megjöttem jól megérdemelt olaszországi nyaralásomról, nagyon király volt, kár, hogy vége.
Lassan kezdem szervezni Horvátországot.
Mikor megyünk kerülni egyet? Esetleg kakucs?
Egyébként egy elektronikus kütyüt kell cserélni a 78 lovasnál. Kozmax tudja pontosan megmondani, Őt kérdezd. Ha jól emlékszem volt már erről szó a fórumon, nem is túl drága cucc.
Majd csipogj,hogy jó e a szám.
LOUD PIPES SAVES LIVES
nem tudom melyik szám van neked,de hívd őt...
Jövő hétre csináljunk már valamit!
ma sem lesz próbakör,vagyis egyenlőre úgy néz ki az időjárás alapján
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Ezt a motort.