Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt a karbon dekli védőt csináltattad vagy valahol lehet olyat kapni?
igazadvan.
A pályán gyorsan lekopik mert ott a guminyomás 1,5hátul 1,7 elöll.
Lehet hogy lemosom, úgyis koszos a motor. Lehet hogy nem lenne semmi ha egyből dönteném ahogy szoktam, de azért inkább fokozatosan csinálom, nehogy megvicceljen.
Brigéciol+nitrohigito vagy aceton.
hallottam olyasmit aki szappanos vizzel mossa le
vagy dörzskefével sikálja át,,,
te mivel mosod
előzö gumimmal a pályán kezdtem, ott meg nem tehetem meg ,hogy jajj formaleválaszto akkor most nem kanyarodhatok
elején ugy is pár kört lassabban megy az ember mig melegednek a gumik, aztán meg ki hogy megy, de nekem nem volt ilyennel soha bajom
Szeva Én mindig lemosom az új gumit mert formaleválaszó maradhat rajta.
pedig biztos jobb dönteni! mint a kockással
attol a leválasztó réteges dumáltól meg ne félj, legyen meg benne a megfelelő nyomás aztán kész
Most egy kicsit nagypapásan veszem a kanyarokat.
Felrakattam ma az új gumikat. a Régivel én még 3600 km-t mentem. Kiváncsi vagyok nekem is elmegy-e 12 ezret. De ha csak 10et már akkor is jó.
itt a Kutya nick nevezetű embertől lehet a legolcsobban beszerezni!lánckerekekkel együtt
én a jobb oldalit szoktam tekerni
Sziasztok!

Tegnap vittem szerelőhöz a mocit.Kicseréli a gumicsonkokat,meg szelephézagot néz.Az esés következményeit már nagyjából helyrehoztam,már csak pár esztétikai dolog van.Holnap visszakapom a gépet,és utána megint húzhatom a gázt Már elvonási tüneteim vannak.(Bringával járok munkába,ás a baloldali markolatgumit eltekertem )
Nekem most 40 körül volt lánccsere, a D.I.D gold&black erősített láncot vettem.
És még a gyári lánc volt fent, úgy vágtuk le...
Én kb 1-1.5ezer km-enként szoktam takarítani, mert összeszedi a port.
500anként fújom.
jo éjt
ez a 30ezer pedig átlagos élettartam, érdemes 3-4 fujás után rendesen kitakarítani! illetve eső esetén ha lehet minnél hamarabb fujni
szia mentem reggel kelek
nemakarok sport gumit venni,inkább 2 konponensüt veszek az tovább bírja.na meg láncot is kell venneem ,kicsit vissza kell majd fognom magam az új láncal mert ebbe 30000 van és vége.
itt a képek között is látok pilotpowert, és ő pesten van, hivd fel, hátha,,,
no meg egy lánc vigyázz nehogy hátba csapjon
igen már nagyon a végét járja. remélem megoldódnak a gonjaim és sikerül v mi jó gumit szereznem.majd kipróbálom aztis.
mondom meg neki ne cicózzon! mert vissza küldöd vele
tegnap kinéztem, jo volt, gyakoroltam amit Tamás mondott
volt pár ügyes motoros
euroringen voltam tavaly 2-3 szor, mindegyik ingyenes pálya nap volt , tetszik az a pálya is egy fokkal gyorsabb mint a kakucs, érdemes kiprobálni, ha van rá lehetőséged, de szerintem azt már az uj gumiddal tedd!
látom voltál kakucson ,az örkényi pályát próbáltad már?
remélem nem a legkopottabbat hozza el,de viszek magammal mérőt az tuti